keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Kynsikarkkia: NCLA:n lakka-arvonta


1


Ylläri!! Kynsiaiheet ovat se, mistä blogini ikinä alkoi ja sillä puolella on pienempi, mutta vakiintunut seuraajakunta. Tuntui siis, että joulun alla ei ole reilua järjestää vain luonnonkosmetiikan tuote-esittelyjä ja arvontoja, vaikka aihepiirin seuraajat ovat valtaenemmistö.

NCLA on vegaaninen, eläinkokeeton 7-free-merkki ja se sopii molemmille lukijakunnille eettisyytensä puolesta. Lakat ovat luksusmaisia ja laadukkaita, joten oli ilo, että Kynsilakkataivas CesarsShop sponsoroi lakka-arvonnan.

ncla mile high glam hollywood hills hot number

Nyt on mahdollista voittaa kaksi NCLAn lakkaa. Vaaleanpunainen, jo klassikoksi muodostunut Pink Flamingo ja yksi hienoimpia hologlitterlakkoja koskaan, eli Hollywood Hills Hot Number.

Kuvassa kynsilläni on NCLAn kirkkaampi pinkki Mile High Glam, joka on varsinainen "eye catcher". Käytin tätä, koska minulla ei ole Pink Flamingoa.  Glitterinä Hollywood Hills Hot Number. Se säkenöi niin, että kamera meni välillä sekaisin.

Nimettömän ja keskisormen leimat ovat Moyran upeasta Frozen-leimauslaatasta.

Glitteriä tuli liikaakin kahdella kerroksella peukaloon ja pikkurilliin. Joskus enempi on enempi ^_^. Olisi ehkä voinut tehdä pikkurilliin vaikka koko kynnen glitterpeiton töpöttämällä glitterit meikkisienellä täydeksi peitoksi. Mutta tällä kertaa nyt näin. Ihan söpöt kynnet tuli ja Hollywood Hills Hot Number sopii loistavasti vaikka uuden vuoden kynsiin.

IMG_0593

Joku siis voittaa tällaisen CesarsShopin sponsoroiman luksuslakkapaketin. Arvontaan osallistut Facebook-sivullani.  Kaikki eivät pidä sähköpostiosoitteen jättämisesta blogikommentteihin julkiseksi, siksi päätin siirtää arvonnat Facebookin puolelle ja olen yhteydessä voittajaan yksityisviestillä. Mikäli en saa voittajaan yhteyttä kolmeen päivään, arvon paketin uudelleen. Jos sinulla ei ole Facebook-tiliä, voit jättää blogin kommenttikenttään sähköpostiosoitteesi, niin siirrän nimesi Facebook-arvontaan.

Kannattaa käydä tutustumassa Cesarsshopin sivuihin tästä. Tarjoilla on uskomaton määrä toinen toistaan herkullisempia värejä ja inspiraatiota kynsikoristeluihin. Merkeistä vinkiksi jo mainittu NCLA, joka löytyy myös uv- ja/tai led-kovetteisena geelilakkana. Myös geelilakka on 7-free, eli siinä on edistyksellinen koostumus. Sekin on vegaaninen ja eläinkokeeton. Muita upeita eläinkokeettomia ja vegaanisia merkkejä ovat Picture Polish ja Fun Lacquer, joka tehdään käsityönä. Lisäksi monet vegaanit käyttävät 3-free Color Clubin lakkoja. Cesarsilla on verkkokauppa ja kivijalkamyymälä Helsingin Kaisaniemessä. Jos et pääse paikan päälle ja jokin joululahja vielä uupuu, lahjakortti on oiva idea!

Arvonta päättyy 26.12. klo 24 ja julkaisen voittajan Facebook-sivullani 27.12. Onnea arvontaan! Siirry tästä Facebookin sivulleni.

Huomennakin ilmestyy kynsipostaus, koska osallistuin kuukauden lakkaushaasteeseen. Muista kurkata sekin!

Blogin seurauskanavat:

Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta.
4 kommenttia

 1. Jei! Pink Flamingo näyttää täydelliseltä! Glitterlakasta puhumattakaan!

  Ihanaa, että me somettomatkin pystytään osallistumaan sun arvontoihin! <3

  naerppae @ gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva nähdä sinut taas täällä :) Lisäsin nimesi arvontaan.

   Poista
 2. Toi pinkki sävy on aivan ihana! Glitterlakkoja en ole kokeillut sitten teini-iän, mutta nyt kun mietin, niin kyllä tuo toinenkin lakka näyttäisi tosi kivalta vaikka ihan vaan nudesävyä vasten. Osallistuisin mielelläni arvontaasi tätä kautta, kun en enää FB:ssä ole :D 3rikatms(at)gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3