perjantai 14. joulukuuta 2018

Joulukuun Jolie box avattu


Joulukuun Jolie box oli meikkipainoitteinen, mutta sisälsi myös ihonhoitoa. Hyvä combo. Meikkejä ei ole tullut boxista ollenkaan liikaa ja siksi ne innostavat.

Boxi on tullut viime kuukaudet toisen osapuolen lähettämänä ja en osannut reagoida saapumisilmoitukseen, koska lähettäjänä oli Jolie, eikä tämä toinen yritys ja samaan aikaan olin tilannut Joliesta muutaman hajuvesinäytteen. Luulin että ne olivat tulleet, eikä niiden hakemisella ollut kiire.

Nyt Jolie box on tuttuun tyyliin avattu Instagramissa, suuntaa siis katsomaan video tästä linkistä @halisevah. Mukaan boxin avaamiseen tuli toinen kissoistani, laatikot ja rapina kun ovat täysin vastustamaton yhdistelmä kissojen elämässä.

Tammikuussa avataan sitten viimeinen Jolie boxini. Tilaukseni loppuu ja kosmetiikkaa on varastossa sekä aukinaisena sen verran paljon, etten uusi tilausta. Olen kyllä pitänyt konseptista todella paljon ja tunnen ehdottomasti jääväni paljosta paitsi, kun en saa boxia.


Kerron vielä PuroBION huulipunasta. Näin keskustelua siitä, että ei ole normaalia, miten puna on valkoisen "härmän" peitossa. Olen aiemmin ostanut merkiltä nuden värisen huulipunan ja siinä oli aivan samanlainen pinnoite. Tuoksu ja käyttöominaisuudet olivat täysin normaalit. Ajattelin, että ilmiö on normaali ja niin se onkin.  Kysyin asiasta ja kerrottiin, että härmä muodostuu tiettyjen öljyjen ominaisuuksista, jotka eivät vaikuta mitenkään huulipunan käyttöön. Valmistaja on tietoinen asiasta ja etsii ratkaisua "ongelmaan". Ei siis kannata lytätä tämän merkin huulipunia, ne ovat oikeasti mukavan pigmenttisiä, hoitavia ja kestävät kivasti.

Boxissa tullut kasvonaamio on ihan huippu. Kirjoitin kurpitsasta raaka-aineena halloweenina ja juuri tästä naamiosta. Löydät tekstin tästä linkistä.

Seuraavat linkit ovat kaupallisia:

Mikäli kurpitsanaamio kiinnostaa, se löytyy House of Organicin valikoimaista hintaan 3,90€. Todella hintansa väärti. Mielestäni pussista riittää kahteen käyttökertaan ja naamio antaa näkyviä tuloksia.

PuroBIOn tuotteita löytyy myöskin House of Organicilta ja ne ovat eräitä luonnonkosmetiikan meikkibrändejä, joissa on mieletön hinta-laatusuhde (lue:erittäin edullisia ja loistava laatu). Tuotteissa on runsaasti pigmenttiä ja huulilakat sekä huulipunakynät ovat superkestäviä.

Kure Bazaarin 10-free kynsilakkoja löytyy mm. Joliesta. Niitä on kehuttu kovasti, mutta en ole vielä kokeillut, joten tämä sävy kyllä löytyy vielä tässä kuussa kynsiltä. Todellinen joululakka, jolla on käyttöä vuoden ympäri. Pelkästään tämä ja kasvonaamio ovat jo boxin hintaiset.

Mikäli Zuiin hohtovoide kiinnostaa, sekin löytyy Joliesta.

Jolie boxin hinnat voit kurkata tästä. Siinä on kyllä mahtava joululahjaidea, joka ihastuttaa valintasi mukaan 3 tai 6 kk. Kyllä minullekin kelpaisi.

Huomenna, lauantaiaamuna klo 9 ilmestyy sitten jouluviikon tuote-esittely ja arvonta. Pysy mukana ja muista käydä katsomassa boxivideo Instagramissa.Blogin seurauskanavat:

Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3