maanantai 24. joulukuuta 2018

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri: luukku 24 Joulun väri


IMG_0935

Kuulun Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteriin tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Jokainen on postannut oman luukkunsa sovittuina päivinä ja nyt aattona jokainen kirjoittaa omassa blogissaan yhteisen teeman alla, eli "Joulun väri".  Oma luukkuni oli 5.12., jolloin ihasteltiin kotimaisen luonnonkosmetiikkasarjan Korennon meikkipohjia. 

Banneri: Hannamaria

Oma joulun värini on kulta, jonka teeman ympärille keräsin joitakin hyviä luonnonkosmetiikan meikkejä. Kynsilakka ei tietty ole luonnonkosmetiikkaa.

IMG_0841

PuroBion upea korostusväri on ihanan kermainen koostumukseltaan ja todella pigmenttinen. Ostin tämän itse asiassa luomiväriksi, koska sarjan kullanvärinen luomiväri taittoi jonkun verran vihreään ja tämä oli puhtaampi kullan väri. Toki ole käyttänyt myös korostukseen, mutta pigmenttisyytensä vuoksi on omassa käytössäni parhaimmillaan juuri luomilla. Kyseessä on sävy 03. Näitä saa tällaisina irtopannuina magneettirasiaan laitettavaksi tai muovisissa soolopakkauksissa. Värinappi on todella suuri, joten tämä kestänee pienen ikuisuuden.

IMG_0861

Vasemmalla on Alvan irtoluomiväri Solar Gem. Vahvan keltainen pigmentti, jossa on mukana kultaa. Koostumus on yllättävän hyvä. Vaikka irtoluomivärejä kohtaan on aina pieni varaus siinä mielessä, että ne saattavat varista levitettäessä, tämä on todella helppo levittää, eikä koskaan ole ollut ongelmaa, että luomivärihippusia löytyisi silmien alta,

Zuiin kukkaisluomivärinappi on nimeltään Rich Gold ja tästäkin saa mukavasti pigmenttiä. Koostumus on melko kermainen,

IMG_0874

Ylimpänä Solar Gem, keskellä Rich Gold ja alla PuroBion highlighter 03. Tästä näkee intensiivisen foilmaisen pigmentin.

IMG_0910

Evolvelta ilmestyi joulumarkkinoille kartonkiseen tähtikuusenkoristeeseen pakattu kultaista shimmeriä antava huulikiilto. Tämä oli vaan pakko saada! Tuoksu on ihanan appelsiinimainen ja kosteuttaa huulia kivasti. Kiilto on hillittyä. En ole nähnyt missään, onko tuote vain joulumarkkinoille suunnattu, vai jääkö vakituisesti valikoimiin. Toivottavasti jää.

IMG_0898

Jouluun itselleni kuuluu lähtemättömästi Fun Laquerin lakat. Ne ovat hyvin spesiaaleja. Mikään muu merkki ei pääse lähellekään tämän vegaanisen ja eläinkokeettoman sarjan tuotantoa. Näillä käsintehdyillä 5-free lakoilla on ehdottomasti ihan oma tyylinsä ja ne ovat todella luksusta. Lakkasin ensimmäistä kertaa tällä Lady Boss:illa ja väri on jännän kylmän kulta, jossa on holohitulaa. Jännän uniikki väri. Pikkurillissä on todella holohitulaista, vahvasti kimaltavaa kultaista sarjan Mistle Toe Kiss (H)-lakkaa, jonka valmistus on lopetettu ja siksi minulla on sitä kaksi pulloa. Kyseessä on niin upea tapaus. Yleensä ostan itselleni syntymäpäivälahjaksi Fun Laqueria. Oma syntymäpäiväni on tänään jouluaattona ja tein kahden Funin ennakkotilauksen, mutta en ole ehtinyt vielä hakea niitä kotiin. Ja ei, ei ole yhtään kamalaa, että syntymäpäivä on jouluna. Yleensä ihmiset luulevat niin. Olen aina saanut joulu- ja syntymäpäivälahjat erikseen.

Eiköhän näistä saa kullan tuntua jouluun. Toivotan siis kaikille lukijoille oikein upeaa ja rentouttavaa joulua! Levätkää ja rentoutukaa sekä nauttikaa 💕💕💕.

Kannattaa katsoa, mitä kaikkea muut kosmetiikkabloggaajat ovat keksineet yhteiseen luukkuun. Osallistujat löytyvät:

4. Henna V
15. Ria G.
19. Elina K.
22. Dioriina

Blogin seurauskanavat:

Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta.

4 kommenttia

  1. Onnea synttärisankarille ja tietenkin hyvää joulua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia <3 . Joukun tohinoissa jäi vastaamatta jopa blogikommenttiin. Pahoittelen viivästystä, on kiva saada kommentteja. Toivotan oikein hyvää uutta vuotta!

      Poista
  2. Sinulla on ihana blogi! Go for it! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3