sunnuntai 23. joulukuuta 2018

Joulukynnet

Tänä vuonna tuli ihan kiire julkaista joulukynsiä. Sain niitä tehtyä jonkun verran ja otin vajeen takaisin, kun kesällä en päässyt tekemään kesäkynsiä työn vuoksi. Tammikuussa on taas "kynnetön kuukausi", kun teen opiskelun ohella pätkän terveydenhuollossa, mutta onneksi on joitakin tehtyjä kynsiä jäänyt julkaisematta ja on kuitenkin kuvia julkaistavaksi.

ncla she´s overboard & self assured gliten&glow mattetop

Tällä kertaa käytin fuksiaan taittavaa NCLAn She´s overboard & Self assured-lakkaa, joka muuten on nyt tarjouksessa CesarsShopissa. Punaiset ovat ihan älyttömän nättejä ja olin jo unohtanut, miten kauniita ne ovat. Olen ihaillut yksivärisiä punaisia muiden kynsillä, mutta itse on jäänyt käyttämättä. Onneksi tilannetta on korjattu ja muistan tämän jatkossa.

moyra stamping mini 111, Konad square plate 21 sq-21

Nimettömän, keskisormen ja peukalon keimaukseen käytin Moyran minimaattaa 111. Minulla on ollut tuo laattaa yli kaksi vuotta ja aina sen nähdessäni olen miettinyt käyttäväni villapaitakuvioita jonakin jouluna. Se on aina jäänyt, mutta nyt vihdoin! Muut leimat ovat Konadin SQ-21-laatasta.

IMG_0525

Leimauslakkana käytin Moyran vaaleankeltaista laimauslakkaa. En halunnut niin suurta kontrastia, mikä olisi tullut valkoisella leimatessa, joka muuten kyllä olisi ollut luonnollinen valinta.

ncla moyra konad stamping

Moyran laatan kuviot ovat niin hienojakoisesti kaiverrettuja, että Konadin neulekuviot tulivat intensiivisemmin esiin. Näillä leimaus oli niin helppoa, että ihan huvitti, miten kaikki voi joskus mennä niin helposti.

moyra pale yellow stamping polish

Päälle laitoin Glisten & Glow:n mattapäällyslakan. Saihan näitä matata muutaman päivän välein, kun rasvaa joutuu kynsille, niin se tekee kiillon uudelleen. Tämä mattalakka on kyllä hyvä.

Näissä kynsissä kyllä viihtyi. Kauniin erilaista punaista ja neuleleimat mattapinnalla, mikäs siinä ollessa. Kaikki kynsiin käytetyt tarvikkeet löytyvät CesarsShop.fi/Kynsilakkataivaasta. Löytyy verkkokauppa ja kivijalkaliike Helsingin Kaisaniemestä.

 Vegaanin, eläinkokeettoman, 7-free NCLA:n lakka-arvontaan voi osallistua vielä 26.12. klo 24 asti. Löydät sen täältä. Hyvää joulua 💕.

Blogin seurauskanavat:

Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3