tiistai 11. joulukuuta 2018

Shiftaavaa talvimaisemaa kynsillä


aquiver pictue polish holo duochrome

Aquiver on kesällä ilmestyneestä ylimääräisestä Picture Polishin neljän lakan kokoelmasta toinen ostamani lakka. Kokoelma sisälsi PP:n mukaan väriä shiftaavia lineaarisia hololakkoja. Aquiverista kuvaillaan, että se shiftaa sinisestä oranssiin, mutta olen kyllä melkoisen eri mieltä. Tosin en ole nähnyt tätä auringossa ja on pakko tarkastaa, kunhan tulee joskus taas kunnon aurinkoisia kelejä.


Itselleni tämä on sininen, joka shiftaa hyvin herkästi lilaan. Hieman himmeämmässä valossa saattaa havaita tummemman vihreää. Holo näkyy harmaina partikkeleina, enkä ole näin talvella saanut millään lineaarista kuviota muodostumaan kynsille. Tämäkin on tarkastettava, muuttuuko tilanne auringossa.

Olen pitkään kärsinyt koristeluideoiden puutteesta. Siksi ei ole tullut julkaistua kynsipostauksiakaan. Olen tuskaillut eri leimalakkojen kanssa ja miettinyt miettimästäni päästyäni, mutta en keksi minkäänlaisia omaperäisiä tai taiteellisia toteutuksia. Olenkin siis mennyt pääasiassa yksivärisillä kynsillä. On hyväksyttävä, että näillä eväillä mennään mitä on ja ehkä on pääasia, että joskus tulisi tehtyä jotain muutakin kuin yksiväristä.

IMG_0435


Lakasta tuli mieleen talvinen taivas. No siis tällaista mukavaa, värikästä, ehkä jopa aavistuksen revontulilla ja lumella koristeltua taivasta ei ole näkynyt täällä etelässä, eikä oikein luntakaan. Mutta mielleyhtymä oli selvä. Onhan meillä ollut tuollaista harmaata, mitä holopartikkeleista tuli. Tilasin Black Friday-alesta Clear Jelly Stampperin Layered plate:jä kartuttamaan kokoelmaani ja ne saapuivat sopivasti kotiinkuljetuksella samana päivänä kuin oli tarkoitus leimata kynnet. Leimat ovat laatasta CJS-C14.

IMG_0398

Peukaloon tuli yksi iso lumihiutale. Kuva näytti todella nätiltä laatalla, mutta ei niinkään näytä lumihiutaleelta kynnellä. No, onhan se kiva kiehkura kuitenkin.

IMG_0467 2

Myös pikkurillin kynteen tuli lumihiutaleita ja kolmeen sormeen jakaantui kuvio, jossa on tähtiä ja niitä ympäröi lumisade. Tähdet leimasin valkoisella ja lumen hopeaalla. 

Tästä lakasta olisin pitänyt enemmän ilman holoa. En ole luultavasti koskaan sanonut näin aiemmin. Ainakin näin talvella värien shiftaus olisi riittänyt, nyt holo toi vain harmautta. Muistan kyllä, kun katselin lakkoja tikutettuna kesän auringossa, niin sain eri vaikutelman. Tällä kertaa lakka sai ympärilleen vuodenaikaan käyvät koristelut.

Nyt on kertynyt kynsikuvia, niin aion jopa postailla kynsijuttuja taas jatkossakin. Kynsissä on syksyn myötä ollut taukoa, mutta eiköhän tämä tästä nyt. Lähdenpä leimaamaan ja kuvaamaan seuraavat!

Picture Polish on 5-free vegaaninen ja eläinkokeeton kynsilakkamerkki. Saatavuus: CesarsShop Kynsilakkataivas.

Blogin Facebook-sivulla on menossa kaksi luonnonkosmetiikka-aiheista arvontaa. Kannattaa käydä kurkkaamassa. Katsotaan, saataisiinko vielä kynsiaiheinen arvontakin blogiin vielä ennen joulua...

Blogin seurauskanavat:

Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta.

4 kommenttia

 1. Nämä PP:n lakat on kyllä tosi kivan näköisiä kynsillä ja kuvissa - varsinkin tuossa sun viimeisessä kuvassa tosi kauniista shiftailee ♥
  Ei oo kuitenkaan itelle tullut ostettua näitä kuitenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselleni kokoelmassa oli ongelmana se, kun kolme lakkaa oli sinisiä ja shiftasivat hieman eri väreihin. Ja sininen on väri, josta en pidä oikein missään muodossa. Joskus harvoin tekee mieli lakata sinisellä, mutta vaatteissa en pidä siitä ollenkaan. Jo siniset farkut ahdistaa, farkkushortsit käy jostain syystä :D. Toinen lakkani tästä kokoelmasta ei sitten ollut sininen pääväriltään. Valitsin tämän makkarin himmeässä valaistuksessa ja lakkasin katsoessani Netflixiä. Sitten paremmassa valossa yllätyin, että tulikin lakattua sillä sinipohjaisella, kun näytti lilalta hämärämässä.

   Poista
 2. Ihanat! En olisi ihan heti keksinyt käyttää tuota lakkaa lumihiutalekynsien pohjana, mutta onneksi sinä keksit. :) Aivan todella nätit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 . Nämä olivat vähän kuin lumihiutalekynsien esiaste, kun en ihan vielä lumettomalla kelillä halunnut tehdä lumihiutalekynsiä, mutta kuitenkin vähän teki mieli. Onhan lunta tullut joskus ihan pikkaisen.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3