torstai 20. joulukuuta 2018

Lakkaushaaste: joulukuusi


Kure bazaar stiletto joulukynnet christmas nails

Nyt pääsin vihdoinkin osallistumaan kynsiharrastajien kesken sovittuun kuukausittaiseen lakkaushaasteeseen. Viime kuussa tein jo kynnet, mutta kaikki jäi sitten vähän vaiheeseen ja ne ovat vielä julkaisematta. Ei se mitään, aikaa riittää niillekin vielä joskus. Nyt tuntuu, että aika on kortilla, kuten monella muullakin varmasti ennen joulua.

On jo tullut tehtyä muutamat joulukynnet eli tässä kuussa saa sitten kiireellä julkaista kynsikuvia.

Tämän kuun lakkaushaasteen aiheena oli joulukuusi. Kuusi ei sinänsä ole vaikea, mutta tein asiasta todella vaikean ittselleni. Kuusi on vihreä-taustaväri miltä se näkyy? Entäs se toinen väri, jonka pitäisi sopia kuuseen? Toinen väri on holoa ja toinen cremeä, ei ne sovi yhteen-mitäs sitten? Kaikki lakat tuli möyrittyä ympäri ja tämä ei suinkaan ole se, mihin päädyin.

foil stamping nails

Alkuperäinen malli sisälsi leimaa leimapohjalla ja koko muutama kynsi oli töpötelty folioilla. Häiritsi se kirjavuus ja kaikki poistoon. Tosin aina kokeilin kynnen tai pari kerrallaan muuttaa mallia.

Eli mentiin pitkän kaavan kautta. No, sellaista se välillä on. Sain joulukuun Jolie boxista tämän 10-free Kure Bazarin Stiletto-lakan ja se on todella kaunis punainen. Minulla ei ole kuin muutama paloautonpunainen creme, joten tämä oli hyvä sisältö boxissa. Lakka oli todella ohut ja peitti yhdellä kerroksella. Helppo lakata, kuivui nopeasti, eli olen todella tyytyväinen Kure Bazaarin ensimmäiseen lakkaani.

Vihreä on Dependin lakka, mutta koodi on kulunut pois ja en osaa sanoa mikä lakka on kyseessä. Väri on kuitenkin vanha kuin taivas, joten vaikka syvästä metallinvihreästä innostuisi, ei sitä saa enää ostettua.


IMG_0720

Leimasin joulukuuset Moyran mustalla folioleimauslakalla ja laitoin päälle vihreää foliota. Joulukuusiin tuli vielä pieniä valkoisia koristeita ja tähdet latvaan, mutta kuvissa tähdet häviävät ja valkoiset koristeet taisivat lähteä päällyslakan mukana-heh. Nimettömässä ja pikkusormessa on iso ja pienempiä tähtiä, peukalossa tähtikiehkura. Laattana käytin CJS-C16.

IMG_0722

Loppujen lopuksi kynnet ovat kivat ja viihdyn näissä, mutta kuviot jotenkin hajoavat kuvissa, eikä värit ja kiilto osu silmään samoin, kuin luonnossa.

Vielä en toivottele hyviä jouluja, koska luvassa on vielä arvontoja ja muita postauksia. Jouluaattona ilmestyy meiltä kaikilta Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteriin osallistuvilta yhteinen luukku, eli aattonakin on luvassa postaus. Hyvää joulunalusaikaa voin toivotella kaikille 💕. Facebook-sivullani on menossa Kynsilakkataivas CesarsShopin sponsoroima NCLAn lakkapaketin arvonta. Käy ihmeessä osallistumassa! Postauksen löydät tästä linkistä ja Facbook-sivuni täältä.

Nyt onkin jännä katsella millaisia joulukuusikynsiä muut haasteeseen osallistuvat ovat saaneet aikaiseksi. Käy katsomassa alta olevista linkeistä. Meitä onneksi osallistui melko monta :


16 kommenttia

 1. Täytyi ihan googlata mitä leimauslaattaa käytit. Tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan koukussa Clear jelly Stamperin laattoihin. Layered plate:t antavat niin paljon enemmän mahdollisuuksia, kun decaleiden tekeminen varmasti jäisi. Ja paljon kivoja kuvioita, Useimmiten koristeluja miettiessä, tartun ensimmäisenä juuri niihin, jos mielessä ei jo ole valmiiksi jotain muuta.

   Poista
 2. Voi että, miten ihanat! Enpä ollut ajatellutkaan, kuinka hyvin foliot sopivat joulukynsiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3. Ne sopivat. Tein joskus Egyptin helteessä hyvin tummanpunaisen pohjan ja töpötin sinne tänne punaista ja kultaa. Pohjoismaiset työkaverit kommentoivat, että tulee joulu mieleen. Tuli sitten niin vahva mielleyhtymä, että ne kynnet jäivät lyhytikäisiksi, vaikka pidin niistä kovasti.

   Poista
 3. Nämä on nätit ja taidolla tehdyt :)

  VastaaPoista
 4. Hienot ja jouluiset kynnet! Kiinnostava tuo laattakin, mitä olet käyttänyt. Itselläni ei ole yhtään Clear Jelly Stamperin laattoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kokukussa niihin. Tein lukijan pyynnöstä kerran esittelyn ja tämän jälkeen olen tilannut muutamankerran lisää. Nyt niillä tulee uutuuksia ihan kivasti. Silloin kuin bongasin ne, uusia tuli todella vähän. Tässä linkki laattojeni esittelyyn https://ihastukset.blogspot.com/search?q=clear+jelly+stamper

   Poista
 5. Kivan näköiset kynnet :) Tämä tosiaan tuppaa olemaan kiireistä aikaa, mutta kohta se alkaa helpottamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itselläni ei ole paljoa jouluvalmisteluja, lahjat ja kortit hoidin hyvissä ajoin. Kaikkea muuta on pakkaantunut ihan kamalasti tähän. Hassua, miten ihmiset stressaavat ihan hulluna, että pääsee lepäämään muutaman päivän :) . Onhan joulu kyllä ihan spesiaali juhla ja niin erilainen, kuin mikään muu.

   Poista
 6. Kiva idea laittaa leiman päälle foliota, pitää itsekin kokeilla. :)
  Kivasti toteutetut haastekynnet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kokeile ihmeessä. Foliot on niin kivoja ja näyttäviä.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3