lauantai 8. joulukuuta 2018

Joulukalenterin toinen viikkoluukku: Berrichi ja arvonta


Berrichi voiteet luonnonkosmetiikka anti age

Löysin I love Me-messuilta uuden tuotemerkin luonnonkosmetiikan parista ja kun näin ainesosat, Berrichi alkoi kiinnostaa välittömästi. Jotain uutta ja ehdottomasti erilaista. Myöhemmin valmistaja Furcella lähetti minulle tuotteet testattavaksi blogiin ja todella-tämä on kiinnostava sarja.

Tuotteita kehitettiin kaksi vuotta dermatologien ja biokemistien kanssa, jotta koostumuksesta saatiin ihon toimintoja tukeva, eli kollageenin tuotantoa lisäävä, ilmansaasteita ja uv-säteilyä vastaan taisteleva, täydellinen sekoitussuhde eri öljyjä loistavan rasvahappokoostumuksen aikaansaamiseksi, vitamiineja ja mineraaleja tasaisen ja luonnollisen kimmoisuuden sekä ihon vastustuskyvyn saavuttamiseksi.

Ensinnäkin Berrichin kantavana ajatuksena ainesosista on levä, jota on kautta aikojen käytetty etenkin Aasiassa ihonhoitoon. Levät ovat varsinaisia mineraali-, ja vitamiinipakkauksia ja sarjassa niitä on käytetty poikkeuksellisen runsaasti, jopa 10% pitoisuudesta. Ne ovat peräisin puhtaasta Itämerestä, jolloin ne eivät sisällä raskasmetalleja. Levät ovat syväkosteuttava ainesosa, ne myös ehkäisevät tulehduksia, rauhoittavat ihoa ja auttavat sitä puhdistautumaan. Näin tuotteet auttavat taistelemaan ulkoisia stressitekijöitä vastaan ja toimivat siten myös anti age-vaikutteisesti. Levistä saadaan astaksantiinia ja fursellaraania, jotka ovat voimakkaan antioksidanttisia ja siksi pääraaka-aineita. Berrichin tutkimuksissa oli mahdollista todistaa, että frursellaraani on todella syväkosteuttava ja se toimii tehokkaasti ikääntymistä vastaan. 

Tällä virolaisella yrityksellä on melkoisen vaikuttava tarina ja ajatus. Vaikka Berrichin sivuilla kerrotaan paljon voiteiden ikääntymistä vastaustavasta vaikutuksesta, ei sarja ole vain ikääntyvälle iholle. Syväkosteuttavasta, ihoa puhdistavasta, vapaita radikaaleja vastaan taistelevasta vitamiini- ja mineraalipitoisista voiteista hyötyy monen muunkin iho. Esimerkiksi kuivalle tai kuivuuteen taipuvalle, värittömälle tai elinvoimaisuuttaan menettäneelle iholle Berrichi on erittäin hyvä sarja. Puhdistavan vaikutuksen vuoksi sopii myös akneen ja epäpuhtauksiin tai herkälle, allergioihin taipuvalle iholle tai psoriasikseen.


IMG_9955


Tuotteet on pakuttu tukeviin vakuumipumppupulloihin. Olisin voinut hihkua riemusta, kun näin säilyvyyden: nämä säilyvät 12 kk avattuna! Tällaisiin säilyvyysaikoihin en ole vielä törmännytkään luonnonkosmetiikan piirissä. Aivan loistavaa.

Yhdellä pumppauksella tulee melko paljon voidetta, mutta olen kokenut sen hyvänä asiana, koska sitä riittää kaulalle ja decoltélle, jotka tulevat muuten helposti laiminlyötyä. Olisihan mahdollista muuten pumpata voidetta hieman vähemmän, jos sitä haluaa vain kasvoille.

Katsotaanpa tarkemmin päivä- ja yövoidetta. Kummassakaan ei ole tuoksua, joten sopivat myös tuoksuherkille. Voiteissa on oma ominaistuoksu, mutta ei lisättyjä hajusteita. Sarjasta on saatavilla myös miesten voide ja toivottavasti sarja laajenee ajan myötä. Odotan innolla!

Berrichi Yövoide Power Age Defence


Yövoide on sarjan tehovoide. Koostumus on paksua ja suhteellisen tuhtia. Levittyy erinomaisesti ja tuntuu todella miellyttävältä.


Berrichi night power age defence yövoide

Tuotteeseen tuovat tehoa edellä mainitut levät ja retinoli eli A-vitamiini. A-vitamiinilla on paikkansa ihon hoidossa, sitä tarvitaan jo parikymppisestä ihon rakenteen ylläpitämiseen ja se ehkäisee veltostumista. Se pehmentää ihoa, parantaa kosteustasapainoa, siloittaa ryppyjä stimuloimalla kollageenin tuotantoa ja korjaa arpia sekä uv-säteilyn vaurioita. Retinoli parantaa mikroverenkiertoa ja edesauttaa uusien ihosolujen muodostumista. Rasvaliukoisena vitamiinina A-vitamiini pystyy tunkeutumaan syvälle ihosoluihin ja soluviestintäraaka-aineena se auttaa vanhaa ihosolua käyttäytymään nuoremman tavoin. Uudet syntyvät ihosolut ovat hauraita ja siksi A-vitamiinia on vain yövoiteessa. Päivällä uv-säteily voi vahingoittaa A-vitamiinin hyödyllisiä vaikutuksia.

Humektanttina voiteessa on glyseriini, öljyinä kimmoisuutta lisäävä avocadoa, ihon uudistumista ja palautumista tukevaa aprikoosinsiemenöljyä, supervaikutteista cacay-öljyä ja suojaavaa, nuorentavaa, tulehduksia estävää kuikuipähkinän öljyä sekä rauhoittavaa aloe veran lehtimehua. Voiteen löydät valmistajan kotisivuilta tästä linkistä.

Berrichi Päivävoide Age Day Defence


berrichi day age defence päivävoide

Päivävoide on kevyempi kuin yövoide. Tuntuma on erittäin miellyttävä ja voide levittyy helposti. Sopii hyvin meikin alle.

Päivävoiteessa vaikuttaa samat ainesosat eli levät, öljyt, glyseriini ja aloe, mutta koostumuksessa ei ole A-vitamiinia. Samat vaikuttavat aineet vahvistavat yövoiteen vaikutusta päivällä ja suojaavat uusia ihosoluja. Levän tehoaineet ja öljyt jatkavat ihon vahvistamista, syväkosteuttamista ja suojaavat ulkoisilta stressitekijöiltä. Päivävoiteen löydät täältä.

Miten meni testijakson aikana?

Testaukseen kului noin kolme viikkoa. Yleensä testaan mielelläni kasvotuotteita ainakin neljä viikkoa, koska ihosolut uusiutuvat 28 päivän sykleissä. Tällä kertaa ajoitus ei sallinut normaalia testijaksoa, mutta sain hyvän käsityksen voiteiden vaikutuksesta. Sarjan kohdalla kuukaudessakaan ei vielä nää parhaita tuloksia, koska A-vitamiinipitoista tuotetta käyttäessä tuloksen näkee noin puolessa vuodessa. 

Vahvistava on todella oikea sana kuvaamaan voiteiden vaikutusta. Uskon, että ihon aineenvaihdunta ja kosteustasapaino ovat parantuneet. Iho ei vastaanota enää vesikosteutta kasvovesistä yhtä runsaasti kuin ennen, eikä hellävaraisen puhdistuksen jälkeen tule tunnetta, että iho tarvitsee pian kasvovettä. Allekirjoitan siis syväkosteuttavan vaikutuksen ja ihoa voi todella kuvata kimmoisaksi. Säännöllinen käyttö on myös selvästi parantanut kaulan ihon ulkonäköä. Joskus A-vitamiinin aloittaminen tai ihon puhdistuminen levien avulla saattaa aiheuttaa pientä ihoärsytystä, mutta omalla kohdallani koin koostumukset lempeiksi. Tehokkaiksi, mutta ei liian aktivoiviksi niin, että iho punoittaa.

Sarjan tuotteet vakuuttivat ja jatkan ehdottomasti käyttöä. Pidän tehokkaista ainesosista, jotka todella toimivat syvältä käsin. Kun tuotteet vielä säilyvät avattuina vuoden, on mahdollista testata blogiin muitakin sarjoja ja palata taas tämän sarjan pariin. Haluan todella nähdä Berrichin mahdollisesti tarjoamat hyödyt täysin tehoin ja mahdollisesti kirjoittaa uudelleen tuotteista.

IMG_9959


Tuotteet on saatu valmistajalta ja verkkosivut sekä -kaupan löydät Berrichin sivustolta. Kannatta ehdottomasti käydä lukemassa lisää ainesosista, joista on kerrottu todella paljon lyhyesti ja ytimekkäästi, löydät ne täältä. Jälleenmyyjänä toimii tällä hetkellä Adesso Oy:n verkkokauppa, joka tunnetaan luonnonkosmetiikan piirissä Naturativin maahantuojana. Heidän sivuiltaan Berrichi löytyy tästä.

Furcella Oy sponsoroi meille upean palkinnon arvottavaksi, eli joku onnekas voittaa Berrichin päivä- ja yövoiteen.

Päätin siirtää arvonnat blogialustalta Facebook-sivulleni, koska Blogger-alusta ei anna mahdollisuutta olla jättämättä sähköpostiosoitetta kommenttikenttään. Näin kenenkään ei tarvitse pelätä roskapostia, jos robotti poimisi osoitteen tms. Se aihe oli viime vuoden joulukalenterissa paljon esillä. Siirry siis Facebook-sivulleni osallistumaan arvontaan. Mikäli sivulla ei ole Facebook-tiliä, jätä kommentti alle, niin siirrän kommenttisi Facebook-arvontaan. Voit lähettää sähköpostiosoitteesi ihastukset ( a t ) gmail.com.

Onnea arvontaan, joka päättyy 16.12. klo 24. Voittaja julkaistaan Fcebookissa maanantaina 17.12.

Facebookissa ehdit vielä osallistumaan Senja Cosmeticsin arvontaan 9.12. asti ja Korennon arvontaan 13.12. saakka.

Ihanaa joulun odotusta!

Blogin seurauskanavat:

Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta.14 kommenttia

 1. Mukaan!
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista
 2. Facebookittomana mukana arvonnassa!
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukana tanja.an.h@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana jälleen. Sulla on aina todella hyvät esittelyt tuotteista. Tämäkin merkki on ihan uusi minulle. :)
  naerppae@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 . Tämä on melkein kaikille uusi merkki. Bongasin messuilta pisteen ja innostuin :) Lisään sinut mukaan arvontaan.

   Poista
 5. Mukana

  kookos2000@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana!
  Siljasep01@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3