lauantai 31. maaliskuuta 2018

Sheivaa reilummin-Fair Squared reilun kaupan eettiset sheivaustuotteet

                                                                                 * tuotteet saatu blogiin testattavaksi
                         


Fair Squared on saksalainen sarja, joka käyttää mahdollisimman paljon reilun kaupan ainesosia. Maailmalla tuotteet olivat ensimmäisiä kosmetiikkatuotteita, jotka sertifioitiin reilun kaupan logolla. Itse yrityshän aloitti uransa valmistamalla kondomeja, tietysti reilun kaupan luonnollisesta lateksista ja niitä on saatavilla edelleenkin.


Tuotteilla on reilun kaupan-, vegaani, NaTrue- ja halal-sertifikaatit. Sinänsä Vegan Societyn logohan takaa tuotteen olevan jo halal, mutta ehkä logolle on tilausta. Saattaa olla että Vegan Societyn logo ei ole niin tunnettu kaikkialla? Lisäksi pulloista löytyy Petan cruelty-free-merkki.

Arvostan suuresti reilun kaupan systeemiä. Luonnonkosmetiikassa useat valmistajat suosivat reilua kauppaa, mutta tämän sarjan kohdalla voi olla varma tukevansa reilua kauppaa ja kestävää kehitystä. Kun asuin vuosia keskituloisessa kehitysmaassa, näin miten köyhyys todella voi olla hyvin kurjaa ja olosuhteet sellaiset, mitä emme pysty ajattelemaankaan. En väheksy yhtään kotimaisia köyhiä, toki se on myös suuri ongelma, mutta meillä on edes jonkunnäköinen terveydenhuoltojärjestelmä, eikä esim. silmätulehdus todennäköisesti johda sokeuteen. Myös puhdasta vettä on saatavilla, vaikka toki monia asioita muuten puuttuu.Olen lukenut Litvinoff & Madleyn kirjaa 50 syytä ostaa reilun kaupan tuotteita. Systeemi todella toimii ja muuttaa maailmaa. Se muuttaa viljelijöiden elämää, mutta myös meidän ja koko maapallon tilaa. Viljelijät saavat paremman korvauksen sadostaan ja se mahdollistaa peruselämisen, ehkäisee itsemurhia, edistää ihmisoikeuksia, mahdollistaa lasten koulunkäynnin ja antaa toivoa. Me taas voimme nauttia tuotteista, joissa geenimanipuloitu vilja onkin tavallista ja esimerkiksi se mahdollistaa että kahvin, kaakaon, banaanien ja puuvillaan viljelyyn on käytetty vähemmän myrkkyjä sekä näiden myrkkyjen käsittelijät eivät kuole kehitysmaissa tai tule steriileiksi hormonihäiritsijäkemikaaleista. Maapallo taas hyötyy vähemmistä kemikaaleista ja monimuotoisemmasta luonnosta.

Ei siis ihan mikään pikku juttu tämä Fairtrade-sertifikaatti. Mutta mennään sarjan tuotteisiin. Tällä kertaa on esiteltävänä intiimisheivaustuotteita, vaikka toki tuotteita voi käyttää ihan mihin sheivaukseen tahansa. Tämä aihe on nyt ajankohtainen kesää päin mentäessä. Lisäksi testattavana on satsi muita sarjan tuotteita, joista olen pitänyt ja näistä riittää juttua vielä 1-2 postaukseen.
Intiimi Body Razor on kooltaan näppärän pieni, anatomisesti muotoiltu ja terä kääntyy todella helposti mukaillen ihon muotoja, joten esim. kainalot on todella helppo sheivata. Tätä on todella helppo ja mukava käyttää. Muotoilu on patentoitu tässä pienikokoisessa höylässä, eikä ihme, se on niin mukava."Sheiveri" tulee viiden terän kanssa. Yksi on laitteessa ja mukana on vielä 4 vaihtoterää. Lisäksi voi ostaa viiden vaihtoterän pakkauksia. 

Sheivatessa kuuluu oikeaoppisesti edetä pieni alue kerrallaan ja huuhtoa muutaman vedon välein karvat pois teristä sekä samoin sheivattava alue. Hellävaraisinta on sheivata myötäkarvaan. Vastakarvaan sheivatessa on mahdollista repiä karvoja ja se lisää karvatupentulehduksen ja sisäänkasvaneiden karvojen riskiä. Pitkät karvat kannattaa leikata ennen sheivausta, jotta terät eivät mene tukkoon.

Tämä on kyllä todella näppärä vehje ja vaihdettavat terät on ihan huippu juttu!


Aprikoosi Shaving saippuassa on mieto, raikas tuoksu ja se on pH-tasapainotettu (4,5) nestesaippua märkäajoon. Tuote on dermatologisesti testattu ja vaahtoaa jonkun verran.

Kookoksesta eristetty coco-glucoside vastaa hellävaraisesta pesuominaisuudesta, aprikoosinsiemenöljy ja aloe vera hoitaa ihoa ja kasviperäinen maitohappo alentaa tuotteen pH:n. Matala pH on todella tärkeää etenkin intiimialueen sheivauksessa. Koska pullo on riittoisa ja kestää todella kauan, olen miettinyt että tämä sopisi varmasti myös miesten parranajoon, koska kasvoille matalan pH:n tuotteet ovat todella positiivinen juttu.

Märkäajo on varmasti suosituin vaihtoehto, se kun menee helposti suihkun ohessa, joten tuote on todella hyödyllinen. Tavalliset suihkugeelit ja saippuat eivät ole hyvä vaihtoehto sheivaamiseen niiden korkeamman pH:n, ärsyttävien tuoksujen ja mahdollisen alkoholin vuoksi. 

Mielestäni tämä on ollut todella helppo käyttää ja tuote jää ehdottomasti pysyvään käyttöön.Fair Squared sheivaus- ja intiimisarja on todella laaja, joten toki löytyy vaihtoehto myös niille, jotka pitävät öljysheivauksesta. 

Öljy on todella riittoisa. 30 ml:n pullo riittää noin 60 ajoon muutamien tippojen riittäessä käsiteltävälle alueelle. Öljyajo on hellävarainen vaihtoehto, koska terät vain liukuvat iholla ja valitut öljyt estävät ihoärsytystä. Tuote koostuu viinirypäleensiemen-, aprikoosi-, manteli-, oliivi- ja arganöljyistä. Sheivausöljyä ei tarvitse huuhdella pois iholta, vaan irtonaisten karvojen pyyhkiminen riittää. Helppo vaihtoehto esim. reissulle. Vaikka tuote on varsinaisesti tarkoitettu intiimisheivaukseen, mielestäni tämä oli todella kiva etenkin säärille, jotka jäävät kosteutetuksi ajon jälkeen, eikä kuiviksi korpuiksi, kuten sheivauksen jälkeen on taipumus käydä.Sheivauksen jälkeen iho huuhdellaan viileällä vedellä, jotta ihohuokoset sulkeutuvat. Paras aika vuorokaudesta sheivaukseen on ilta, jolloin iho saa aikaa rauhoittua yön aikana. Oleellinen osa on myös rauhoittava helposti levittyvä sekä miedon tuoksuinen After Shave aprikoosivoide. Se pehmentää ihoa tuntuvasti ja viilentää. Koostumus on ihanteellinen, koska voide imeytyy nopeasti, eikä jää pyörimään iholle. Ihoa hoitaa oliivi-, aprikoosinsiemen- ja viininrypäleensiemenöljyt sekä järviruoko ja tulehduksia estävä leipäuutu-uute

Minulla tämä on toiminut todella hyvin, eikä kertaakaan ole ollut ihoärsytyksiä sheivauksen jälkeen. Todellinen MUST-tuote sheivaukseen. 
Mielestäni nämä Fair Squared-sheivaustuotteet ovat tulleet enemmän kuin tarpeeseen luonnonkosmetiikan tai oikeastaan ihan kaiken kosmetiikan markkinoilla. Kertakäyttöisille muovisille seheivereille kysytään jatkuvasti ympäristöystävällisempää vaihtoehtoa ja tässä on todella laadukas ja helppokäyttöinen sellainen vaihtoterineen. Ja aina vain parempi on, että saatavana on kokonainen tuoteperhe helpottamaan sheivausta ja estämään ihoärsytyksiä, kaikenlisäksi vielä reilun kaupan ainesosin. Maailmaa voidaan muuttaa tuote tuotteelta ja tässä on sarja, jonka avulla se onnistuu.

Fair Squared:in jälleenmyyjät löydät tästä linkistä. Tuotteet ovat markettimyyynnissä ja esim. Prismassa Foodie-palvelun kautta katsottuna sheivauslaite vaihtoterineen ja aprikoosi shaving saippuvaahto olivat alle 12€/kpl.

Tuotteita tuo maahan Impulse Oy, jolta tuotteet saatu blogia varten.

Innostuitko tästä reilusta sheivauksesta, kuten minäkin?
Hyvää Pääsiäistä kaikille 💕

Blogin seurauskanavat:

Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta

8 kommenttia

 1. En kyllä ihan saa kiinni tuosta höylän paremmuudesta? siis verraten esim. Gilletten Venus-höyliin. Niitäkin kun löytyy myös miniversiona ja niissä on kääntyvät terät jne.. Vai onko tämä valmisettu jotenkin ekommin? ei selvinnyt tekstistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ensinnäkin en kantaisi rahojani ylikansallisille yhtiöille, kuten Gilette. Se myös vie kosmetiikkaa Kiinaan ja tässä kirjoituksessa avataan taustoja Giletten omistajuussuhteista https://mybeautybunny.com/cruelty-free-razors-vegan/
   Lisäksi terissä on joitain aineita siinä sinisessä päässä, näistä tietää että ovat luonnonkosmetiikkaa ja vegaanisia. Itselleni on tärkeää ostaa tuotteita, joiden tiedän olevan eettisiä.

   Poista
  2. Siis Kiinaan vienti tarkoittaa sitä, että suurella todennäköisyydellä tuotteet testataan eläimillä.

   Poista
 2. Heips! Ostin näitä kokeiluun. Miten tuon terän vaihtaminen onnistuu :D? En uskaltanut kovaa vetää tuota terää, ettei hajoa koko vehje...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Vastasin sinulle blogin Facebook-sivulla Fair Squared-postauksen kommentteihin, koska pystyin liittämään sinne kuvan ja tähän ei. Käypä siis katsomassa https://www.facebook.com/ihastukset.blogspot.fi/

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta ja kuvasta Hanna! :)

   Poista
 3. Hei Hyvät naiset ja herrat, tarvitsette taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

  Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen, että otat yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä minulle sähköpostia WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

  Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua täyttämään kaikki toiveesi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

  Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainan saamiseksi;
  * Mukavuus - Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
  * Joustava summa - Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
  * Nopea suora rahoitus - saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
  * Joustava korko - kohtuullinen korko 3%.
  * Korkea hyväksyntä
  * Joustava takaisinmaksu - saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1-30 vuoden ajan.
  * Yksinkertainen online-sovellus.
  * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
  * Ei piilotettuja maksuja

  Älä menetä mahdollisuutta varojen puutteen vuoksi. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla, koska olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat kohdanneet taloudellisia vaikeuksia ympäri maailmaa

  Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi tähän sähköpostiosoitteeseen sunshinefinancialgroupinc@gmail.com tai WhatsApp-palveluun numeroon +447903159998

  Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3