lauantai 15. huhtikuuta 2017

Whats Up Nails:in Galaxy Flakies

Nämä Whats Upin tuotteet ovat kyllä aivan ihania ja tarjoavat aivan uusia aspeksteja kynsikoristeluihin. Ostoslistani sisältäisi lähes kaikki tuotteet, jos se olisi mahdollista.

Flakies:it ovat eri värisiä ja niitä on eri kokoisina eli samanvärisistä flakieksista saa eri koostumuksella ihan erilaista jälkeä.

Itselläni on Galaxy flakies ja niiden koostumus on suht kookas hilekooltaan mutta, tai ehkä juuri siksi,  asettuvat kynnelle täydeksi peilimäiseksi peitoksi.


Lakkasin alle kaksi kerrosta Picture Polishin mustaa. Sen jälkeen aloin laittamaan ihan sormella näitä hiutaleita kynnelle ja välillä siveltimellä avustaen. Ympäristö kannattaa suojata, koska hileet tosiaan eivät mene vain ja ainoastaan kynnelle.


Kun hileet sai kynnelle, aloin sormella hieroa ja siloittaa kynnen pintaa. Flakeiksista tuli aika peilimäinen duochrome pinta. Kuitenkin hyvin erilainen kuin mitä millään kynsilakalla saa aikaiseksi.


Kuvien ottaminen ei ollut ihan helppoa, koska ulkovaloa ei ollut ja vaatii tietynlaista valojen ja varjojen vaihtelua, jotta sinisestä shiftaus fuchsianlilaan näkyy kuvissa. Oma lukunsa on purkin kanssa poseeraaminen :D On se vaan helpompaa lakkapullon kanssa.


Yhdessä kuvassa laitoin vahingossa salamatoiminnon päälle ja paljastui värejä, joita ei muuten näy. Ihan outo kuva.


Tuo sinisenlila väri oli kaunis katsella. Ja näissä pystyi käyttämään ihan tavallista päällyslakkaa, kun pulvereissa vaaditaan vesipohjainen lakka päälle.

Tarkoituksena ei ollut tehdä peittäviä leimauksia, jotta voin ihailla värejä. Mutta kävi taas kuten usein käy kun pääsen vauhtiin leimauksessa eli leimoja tulee ja enemmän kuin loppujen lopuksi olisi tarpeen. Koska flakies:n nimi oli Galaxy, oli käytettävä Konadin isoa leimauslaattaa no 23, jotta sai galaksikynnet. Leimausväreinä oli hopea ja metallinen pinkki, joka ei erottunut lopputuloksessa kovin hyvin. Tähdet ja musta aukko ovat valkoisella.


Leimailin innolla erilaisia tähtitaivaan kuvioita, tähtiä ja ilmeisesti mustan aukon, ainakin mielestäni se näytti siltä.
Flakiesit ovat todella kiva kynsikoristelutapa ja aion käyttää niitä myös siloittamatta kynnelle, jolloin tulos on taas erilainen.

Värien sfiftausta olisin halunnut katsella enemmän, joten ensi kerralla vähemmän peittävä koristelutyyli on tilauksessa. Aivan ihania ja monipuolisia tuotteita. Onneksi näitä saa nyt Suomesta eikä tarvi ihailla vain Instagram-kuvissa.

Flakiesit ja muut ihanat Whats Up Nails:in tuotteet löydät tästä.

Onko sinulla jo Whats Up:in tuotteita tai onko suunnitelmissa ostaa?4 kommenttia

 1. Nämä flakiesit ovat kyllä kerrassaan ihastuttavia ja lopputulos on ihan mieletön. Minä painelin ihan siveltimellä mutta pitääpä kokeilla sormella tasoittelua :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos <3 Oletpas herännyt aikaisin näin loma-aikaan. Riipuu tosiaan ihan flakies-raekoosta miten käyttäytyy että siloittuuko kynsille peilimäiseksi vai ei. Yksi kokeilemani Flakies ei tahtonut tarttua kynnelle mutta kun laitoin mustan lakan päälle kerroksen Color Clubin Stuck on You-aluslakkaa niin johan alkoi toimia.

  VastaaPoista
 3. Voi pojat miten ihanat galaksikynnet! 😍 kyllä noilla flakieilla vaan saa kaunista jälkeä aikaan :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon ❤️. Flakiesit ovat tosiaan monipuolisia ja jokaisessa on joku ero koostumuksessa tai väreissä. Lisäksi tavaraa on purkissa niin paljon että saa tehdä töitä jotta saa ne loppumaan 😀.Luulen että olen vähän niin kuin addiktoitunut...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3