lauantai 8. huhtikuuta 2017

Bohon eväät raikkaaseen farkku-lookiin ja kynsien helpot farkkuaiheiset koristelut
Kynsilakalla Street Style (8-free) saa raikkaan farkunsinisen värin kynsiin, johon mätsäävät kauniisti Acajou 202 peittävä helmiäispuna ja jonka alle käy loistavasti Bois De Rose Nacré 04 huultenrajauskynä. Lakka ja hulipuna ovat vegaanisia.

Kun lakkasin Street Stylellä, kokemus oli taas Bohon tyyliin helppo. Lakka oli pigmenttinen ja peitti hyvin. Väristä tuli heti vaikutelma farkunsinisestä ja sävy oli kaunis ja rauhoittava.


Pidin vaikutelmasta todella paljon. Vierastan kynsilakoissa vain harvoja värejä ja juuri vaaleammat siniset kuuluvat niihin mutta nyt tuli ehdottomasti poikkeus. Tämä oli niin kiva sävy, että tuli kohteliaisuuksia arkielämässäkin kynsilakan sävystä.

Huulipuna on kestävimpiä luonnonkosmetiikan huulipunia mitä olen käyttänyt. Pelkilteen huulipuna näytti huulillani tällaiselta.


Raikas vaikutelma ja väri sopii monille.

Parhaimmillaan huulipuna on tummemman rajauskynän päällä, jolloin vaalea helmiäisefekti luo vaikutelman pulleammista huulista. Olen käyttänyt tätä huulipunaa jo kuukausia ja saanut myös tästä huulipunasta kohteliaisuuksia ulkopuolisilta kun olen yhdistänyt sen tummempaan rajauskynään. Kauniit sävyt kyllä nähtävästi ja todistetusti huomataan.

Yhdistin tähän postaukseen rajauskynän Bois De Rose Nacré, jonka sävy on hyvin saman tyyppinen huulipunan kanssa. Kannattaa myös kokeilla esim. Carminin 01 kanssa.
Sävy pysyy edelleen raikkaana saaden hieman buustia ja lisäkestävyyttä rajauskynästä.

Koska kynsilakka oli vaalean farkunsininen ja huulipunan sopiessa tähän sävyyn, otin farkkuaiheissa kuvia, miten tuotteet sopivat toisiinsa.


Nämä kynnet ovat kauniit pelkilteen, mutta päädyin käyttämään aiheeseen ja väreihin täydellisesti sopivia Milv-siirtokuvia. Linkki mistä näitä edullisia ja helppokäyttöisiä siirtokuvia saa on tässä. Malleja riittää jokaiseen makuun.


Kuinka nämä siis tehdään?

Nämä kyseiset kuvat tuli laittaa valkoisen värin päälle. Käytin tähän erästä vaalean nuden väristä aluslakkaani.


Siirtokuvat leikataan arkista irti ja kastetaan huoneenlämpöiseen veteen pinsettien avulla noin viideksi sekunniksi.


Hups vaan. Kuvatessa siirtokuva lipsahti ihan kokonaan veteen mutta eipä se haitannut.


Kosteana siirtokuva lähtee hellästi hieromalla alustasta.


Kuvat laitetaan kynsille ja yli tulevan osan voi leikata pois. Mikäli tulee ryppyjä tai muita virheitä, kuvaa ehtii vielä liikuttaa kynnellä. Jos se ei oikein onnistu, sormen kastaminen veteen kuvan kanssa auttaa.


Jos siirtokuvat ovat liian suuret sivusuunnassa kynsille, ylimääräinen kuva lähtee todella helposti kun kastaa siveltimen kynsilakanpoistoaineeseen ja käy kynsinauhat läpi.


Lisää päällyslakka ja nauti tuloksesta. Jotta siirtokuvat kestävät hyvinä pidempään, kannattaa muutaman päivän päästä laittaa uusi päällyslakkakerros. Muutenkin se on hyvä keino pidentää lakkauksen ikää oli sitten siirtokuvat tai pelkät kynsilakat.Nämä tuotteet siirtyivät luonnollisen värikosmetiikan kärkeeni. Mitä sinä pidit tuotteista?

Bohoa tuo Suomeen 4Dreams, jolta lakka ja rajauskynä saatu.

Postaus on neljäs osa sarjaa, jossa katsastetaan Bohon värikosmetiikkaa.
Sarjan ensimmäisen osan löydät täältä.
Toinen täältä.
Kolmas täältä.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3