torstai 6. huhtikuuta 2017

Whats Up on täällä! Kynsilakan kanssa toimivat pulverit

Mahtavaa-ihanaa-iiik-en ehkä kestä. Whats Up rantaitui tänään CesarsShopiin ja heti vääntämään kynsiä. Siis kynsilakan kanssa toimivat väriä vaihtavat puverit eli Magic Shifting Powders, Chrome ja Hologrphic toimivat kaikki kynsi- ja geelilakan kanssa. Vihdoinkin! Kuka ei olisi tätä odottanut?


Olin vähän hätäinen tämän postauksen kanssa. Oli vaan pakko päästä julistamaan tätä ilosanomaa ja kertomaan miten homma toimii.

Laitoin aluslakan ja kaksi kerrosta PP:n mustaa. Sen jälkeen olisi voinut jo laittaa pulverin mutta onneksi tein hyvän päätöksen tässä kohtaa ja lakkasin Treat Collectionin pikakuivattavan, jonka pitäisi kuivattaa kolme lakkakerrosta. Ajattelin että pulverin levitysvaiheessa on hyvä jos kerrokset ovat kuivat. Liikaa en kuitenkaan uskaltanut odottaa, jos pulveri ei tarttuisikaan.


Levitin pulverin sormenpällä ja hieroin kynsiä hellävaraisesti. Pulveri levittyi todella helposti. Pikakuivattaja teki pientä ryppyä mutta sain tasoitettua sen sormin. Päällyslakan lisääminen oli hyvä ratkaisu, koska kaikki pienet kolot ja uurteet kynsissä näkyvät peilipinnassa.


Tämä pulveri on Fairy ja aika keijumainen onkin. Kuvassa on testeripurkki, oikea myyntipurkki on suurempi kooltaan. Kynsiin meni äärettömän pieni määrä pulveria.

Pulverin levittämien jälkeen lakkasin valmistajan suosittelemalla tavalla päällyslakalla eli vesipohjaisella aluslakalla. Tähän siis kävi Unt. Jos haluat lisätietoa Untista, katso tästä linkistä. Kuivatuksen jälkeen vielä päällyslakka ja ei muuta kun ihailemaan. Sitä ihailua kyllä riitti. Värit vaihtuvat ja peilipinta-WAU!

Olisi pitänyt jättää lakkaukset tähän ja ihailla shiftausta mutta koska oli kasa uusia vinyyleitä ja Whats Upin confetteja, oli pakko päästä kokeilemaan jotain. Lakkaa oli liian monta kerrosta vinyylien käyttöön, joten korkkasin confetit nimeltään Neapolitan.


Purkissa on tavaraa seuraaviksi vuosiksi. Ihania erikokoisia kultaisia, turkooseja, hopeisia ja fuksian värisiä confetti-hiutaleita.

Laitoin kerroksen päällyslakkaa ja kalastelin appelsiinipuutikulla confetit kynsille.


Koska confetit piti päällystää päällyslakalla, peilipinnan päälle tuli jo niin monta kerrosta että efekti kärsi ja alkoi näyttää ryttyiseltä. Luulen että Seche Vite korjaa tilanteen mutta jääköön se huomiselle. Parhaimmillaan kynnet olisivat olleet ihan pelkästään pulverin kanssa. Joka tapauksessa värien vaihtumista on mahtavaa tuijotella.

Tämmöistä täällä. Ei muuta kuin lisäkokeiluihin. Flakies:it odottavat vielä pöydällä.
11 kommenttia

 1. Ah, kaunista! Minä tilasin Super Silver-kromijauheen, se on lähetetty tänään (tai siis eilen,kun katsoo kelloa vähän tarkemmin) ja toivon, että postipoika polkee nopeasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä ovat kyllä ihanat. Olen illalla viimeiseksi tuijotellut värien vaihtumista taas erilaisessa valossa ja sama aamulla ensimmäiseksi :D

   Poista
  2. Uskoisin että saat kromin tänään kun yleensä kirjelähetykset tulevat päivässä.

   Poista
  3. Niin että Cesarsilta onnistuisi tilata vain yksi tuote? :D

   Poista
  4. Toki voi tilata vain yhden tuotteen. Nämä pulverit ovat niin pieniä että posikuluiksi tulee vain kirjemaksu.

   Poista
  5. Minä en ole siinä vielä onnistunut. Vaikka kuinka olisi mielessä, että tilaanpa vain tuon yhden jutun, niin aina siihen vaan kertyy muutakin 😄

   Poista
  6. Hahaa. Just tällaista se on. Miksi ottaa yksi kun on vielä tuota kivaa ja ehkä tarvitsen tuotakin... Tai jos en tarvitse niin hyvä olla olemassa kun on niin kiva ja nätti ja joskus saattaa tarvita :)

   Poista
 2. Kiitos, olen samaa mieltä. Ihan mahtavaa että on nyt näitä pulvereita jotka käy kynsilakan kanssa. Ja Magic Shiftng Powder-sarja vei pulverit taas eri tasolle.

  VastaaPoista
 3. Ja heti piti itekkin mennä katsomaan että mitä kaikkea pulveria löytyy =) Harmi vain kun ihan hirveän kalliita :/

  VastaaPoista
 4. On ne kalliita mutta lopputulos kyllä ilahduttaa :) Ja onneksi on riittoisaa että monet kynnet kyllä tulee yhdestä purkista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3