lauantai 8. huhtikuuta 2017

Kuha vesimarmoroi

Viime viikonloppuna oli taas kynsien laiton vuoro ja taas kerran päädyin vesimarmorointiin. Jotkut marmoroinnit on vielä julkaisematta. Ostin CesarsShopista China Glazen tarjouslakkoja kirkkaissa väreissä 5€/pullo, joten siitä lienee johtuu tämä marmorointivillitys. Vesimarmorointiin kun menee lakkaa niin kauheasti että muutamankympin pulloja ei raaski käyttää.Käytin lakkoja Whip It Good, None of Your Risky Business, Let´s Jam ja In the near Fuchsia.
Tässä ne ovat kuvassa juuri niin sotkuisina kun vesimarmoroinnin jälkeen olivat.


Keltainen on jo huvennut puoleen väliin ja hups-tuli sitten ostettua toinen pullo :)

Näillä kynsillä ei nähdä Fuchsiaa, sitä käytin varpaankynsiin. Aluksi päätin tehdä Sveta Sandersin videon innoittamana marmoridecalit eli kuvio poimitaan leimasimeen vedestä. Helpottaisi siivoustöitä jälkeenpäin. Suojailin leimasimien varsia muovilla ja varustauduin hommaan. Voi Sveta! Ei se niin helppoa ole kuin mitä näytti! Kuvioihin tuli ilmakuplia ja reikiä. Päällyslakan jälkeen eivät meinanneet repeilemättä lähteä leimasimesta. Niin, tiedän kyllä että en ole Sveta Sanderin luokassa mutta ei se nyt oikeasti voi olla niin vaikeaa-tai sitten voi. Tai oli vaan päivä kun ei marmorointi onnistu. Onhan niitä kummallisia päiviä leimauksen kanssakin ja tähänkin liittyi leimasin. Syytetään siis leimasinta ;)

No lakkaa kului niihinkin kokeiluihin mutta sentään kaksi decalia päätyi käyttöön, nimittäin isovarpaisiin. Kaikkiin muihin varpaisiin lakkasin jokaiseen kynteen eri värin.

Harmi ettei tullut otettua kuvia pelkistä marmoroinneista. Lisäsin päälle NCLA:n I like it on the Top-holopäällyslakan. Se vaalensi kirkkaat värit enemmän pastellisiksi ja antoi hieman holoefektiä. Tätä efektiä yritin sitten vangita useissa eri valoissa sen kummemmin onnistumatta. Mutta sitten ihan viime hetkellä kun olin jo henkisesti luovuttanut, alkoi aurinko paistamaan.

Kärsikää nyt sitten julmetusta kuvapläjäyksestä.
China Glazen pullot tuntuvat nykyaikana ihan ylisuurilta kädessä pitäessä. Yleensä nykyään käyttämäni lakat ovat paljon pienemmissä pulloissa. Ja olen 180 cm pitkä ja sormeni ovat pitkät. Jopa niin että sormikkaita on vaikea löytää, varsinkin nyt kun on saanut vielä kynnet kasvamaan.


Marmorointi on siitä hauskaa että jokainen kynsi on erilainen ja niistä voi etsiä erilaisia yksityiskohtia.

Tein nämä kynnet sillä ajatuksella että pidän näitä kaikki arkipäivät mutta maailmankaikkeudella oli muita suunnitelmia varalleni. Keskisormen lakka oikeasta kädestä lohkesi oikein mojovasti ja kaiken lisäksi oikean käden nimetön otti osumaa yhteen puulaatikkoon ja vaati pikaisia paikkaustoimenpiteitä.

Mutta tulipahan marmoroitua. Ja lakkaa vielä riittää, joten uusiksi taas jossain vaiheissa ja erilaisilla marmorointikuvioilla.

Mikä on oma suhteesi vesimarmorointiin?


4 kommenttia

 1. Mun suhteeni on se että harvoin jaksan yrittää, se kun on niin hankalaa eikä lopputuloksesta ole takeita. Nää on kyllä kivat <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Itselläni tulee kausittain vesimarmorointi-into ja nyt nuo halvat lakkaostokset kannustavat tähän. Lopputuloksesta ei tosiaan ole takeita mutta toisaalta se on homman hyväkin puoli. Kannattaisi varmaan hommata se PP:n vesimarmorointityökalu. Luulen että helpottaisi tai saisi tarkemmin kuvioita niiden hajoamatta.

  VastaaPoista
 3. Kivat marmoroinnit!
  Tykkään marmoroida, mutta kun koskaan ei etukäteen tiedä, onko tähdet, kuu ja auringonpilkut oikeassa asennossa.
  Sveta saa kyllä _kaiken_ kynsitaiteen näyttämään liian helpolta. Alkuun menin siihen lankaan, mutta parin-kolmen kokeilun jälkeen palasin todellisuuteen :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos <3 Koskaan ei tosin tiedä vaikka Svetalla olisi mennyt kymmenen otosta että se saa yhden marmorointikuvan nätisti leimasimeen. Me nähdään vaan ne parhaiten menneet osuudet ja ehkä silläkään kaikki ei aina mene nappin, mistäs sitä tietää.
  Marmorointi on aina epävarmaa, mutta jos sitä tekisi useammin, varmasti alkaisi epävarmuus poistua.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3