keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

PP:n uusi Free - ja nyt on ihan zen-olo

SE mitä on Instagramissa nähty, on nyt julkaistu.

"Break it free, cant resist it anymore", kuten tässä biisissä lauletaan.

Kun lakan nimi on free, myös swatchaustyyli on vapaa eli free style.


ooh...


Free on turkoosimpi kuin Instan kuvista arvelin. Mieletön tapaus joka tapauksessa vaikka ennakkoluulostani poikkesikin. Koostumuksessa on pientä glitteriä, jotka heijastavat hopean vihertävää, hiukan punertavaa ja aavistuksen sinertävää väriä. Lievää scattered holoa on myös havaittavissa.


Täysi peitto ensimmäisellä kerroksella. En muista koska olisin viimeksi lakannut näin peittävällä tapauksella.

Kuva hieman eri valossa


Lakka on kaunis. Siitä ei pääse yli eikä ympäri. Tätä on odottanut jo jokusen kuukauden niin mikäs tätä on tuijotellessa.


Itselleni tästä tulee enemmän merenneito mieleen kuin varsinaisesta uudesta Mermaid-lakasta. Tämä on täydellinen kesäväri. Nään jo itseni kylmän juoman ääressä rantatuolissa turkoosia merta ihaillessa ja auringon hivellessä ihoani vienossa viilentävässä tuulessa. Aah.... tuli jo ihan zen-olo.Ajattelin että en tee peittäviä koristeluita tähän mutta ehkä kuitenkin kynsillä tapahtui vähän liikaa koristeluiden jälkeen. Lakkaa kun olisi voinut ihailla pelkilteen. Ajattelin laittaa Whats Up Nailsin merihevoset kun merellisissä tunnelmissa ollaan. Mutta kuinkas kävikään? Ei mulla ole merihevosia! Nyt on käynyt virhe joka täytyy korjata. Päädyin sitten Whats Upin geckoihin. Olen melkoinen liskofani ja omistanutkin joskus eri lajeja erilaisia matelijoita.Töpöttelin pieniin yksityiskohtiin PP:n valkoista ihan lakan siveltimellä. Se on tarpeeksi peittävä valkoinen. Suojasin loppuosan kynttä Glisten & Glow:n lateksilla ja se oli hyvä idea, koska muuten olisi ollut valkoinen pilkku yhdessä kohtaa.Lisäsin dotting toolilla pilkkuja. Sen olisi ehkä voinut jättää välistä.

En ollut tyytyväinen. Lakkasin koristeiden päälle uuden kerroksen Freetä ja muistin  mikä oli alkuperäinen koristeluideani.Näin palasin takaisin zen-tilaan koristeluiden ollessa lakan arvoinen.

Lakka on ihana ja en tule katumaan ostopäätöstä, en edes vaikka poden ostokrapulaa Luonnonkaunis-messujen jälkeen. Hyvin uniikki muihin Picture Polishin lakkoihin verrattuna.

Picture Polishia voi käyttää hyvällä omalla tunnolla. 5-free, eläinkokeeton ja vegaaninen.

Freetyttääkö? (huh mikä sana :D ) Vai onko muita uuden launchin lakkoja tilauslistalla?

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3