lauantai 1. huhtikuuta 2017

Kevään trendiväri on oranssi!

Näin ovat julistaneet muutamat seuraamani kosmetiikkafirmat ja yhdyn mielipiteeseen. Oranssi on ihana väri kevääseen mutta myös kesään. Korostaa kivasti päivetystä ja ilahduttaa aurinkoisuudellaan.

Boholla on tietysti ratkaisu tähän keväiseen väriin.


Huulipunalla Coqueliqot no 307 saat pehmeän tiileenoranssin huulisävyn. Kynsilakka Corail 07 tuo korallisen oranssin kynsillesi.


Molemmat tuotteet ovat vegaanisia ja kynsilakka on 7-free.

Huulipuna on kuultava mattapuna. Se on hoitava sisältäen mm. risiiniöljyä, aprikoosiöljyä- ja vahaa sekä kandeliavahaa. Tuoksu tulee greipin eteerisestä öljystä.Mielestäni sävy on varsin viehättävä sulautuen kauniisti ihon sävyihin. Vaikutelma on hillityn maanläheinen tiilenoranssi.

Kynsilakka taas puolestaan hehkuu kevättä


Väri on Bohon tyyliin pigmenttinen ja pitkiin kynsiin jo ensimmäinen kerros antoi hyvän peiton. Kestävyyssyistä on hyvä kuitenkin lakata kaksi kerrosta alus-ja päällyslakkaa unohtamatta.

Kyllä näillä tuotteilla pääsee oranssisiin kevätfiiliksiin vallan mainiosti luonnollisin keinoin!Boholla on myös aivan ihana oranssinen pigmenttinen luomiväri Carotte.Oranssisen lookin inspiroimana käytin luomiväriä yläluomella sekä poskipunana, jona se toimi mainiosti.

Voin vain suositella tarttumaan rohkeasti tähän kevätväriin, sillä kaikki nämä tuotteet ovat edullisia ja kestäviä värien tuodessa iloa ja pirteyttä arkeen!

Huomasitko muuten että Itämeren hyväksi järjestetyssä hyväntekeväisyysmuotinäytöksessä Raikas Rakas Itämeri mallien meikit tehtiin Bohon tuotteilla?

Kulmakarvoihihin käytin Bohon kulmakynää 01 Brun.Ihanaa kevättä! Vaikka pieni takatalvi iski lumisateen muodossa, ei se ole vaikuttanut ainakaan omiin kevätfiiliksiini. Eteenpäin mennään ja lujaa. Pian on jo silmuja puissa-mahtavaa.

Postaus on osa Bohon huulipunien ja kynsilakkojen värikatselmusta.
Osan 1 löydät täältä
Osan 2 täältä.

Bohon maahantuoja Suomessa on 4Dream, jolta lakat ja huulipunat on saatu.Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3