lauantai 15. huhtikuuta 2017

Pääsiäisen luonnonkosmetiikan tarjousvinkit ja koodit

Pääsiäisenä on nyt useampi hyvä ale.

House of Ofganics tarjoaa valikoimastaan -15% koodilla PÄÄSIÄISALE. Yritys myy mm. Evolvea ja onkin ollut jo jonkun aikaa mielessä kirjoittaa näistä muutamasta itselleni uudesta sarjan tuottesta.

Tässä ovat uudet Evolve-sarjan ihastukseni:


Ostin kokeeksi ensin matkakokoiset pullot. Tässä sarjassa on se juuri kätevää että voi kokeilla pienillä tuotteilla sopiiko itselle ja sen jälkeen tehdä ostopäätöksen täysikokoisesta tuotteesta. Kun ostin kasvovoiteen, naamiokuorinnan ja kasvojen öljymäisen puhdistustuotteen, matkakoot kestivät kuitenkin kaksi kuukautta, joten ihan perinteinen matkakoko ei ole kyseessä. Sitten tilasin täysikokoiset tuotteet. Näistä tuotteista kirjoitin aiemmin ja postauksen voit lukea tästä.

Miracle Facial Oil eli Tuhkimoöljy kannattaa lisätä kasvovoiteen jälkeen lukitsemaan kosteus ihoon.
Tuotteen kanssa pelataan taas pisaroilla eli pienikin öljypullo on riittoisa ja annostelu helppoa pipetin ansiosta.

INCI: Caprylic/Capric Triglyceride*, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil*, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*, Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Vanilla Planifolia (Vanilla) Extract*, Rosa Damascena Flower Oil, Tocopherol.
*luomutuotetut ainesosat
100% Luonnollisia raaka-aineita, 99,6% Luomutuotettuja raaka-aineita 
Ensimmäisenä on kookosöljystä saatava esteriöljy täyteöljynä ja se on aika ymmärrettävää koska tuotteen hinta on suhteellisen edullinen ja se sisältää paljon muita arvokkaita öljyjä. Seuraavat ainesosat ovat ruusunmarjaöljy, argania-, mustakumina-, auringonkukkaöljy, vaniljauute, ruusuöljy ja E-vitamiini. 

Ruusunmarja-, argania-, mustakumina- ja ruusuöljy ovat erittäin rikkaita ihonhoitoöljyjä, joten incin nähtyäni päätin kokeilla tuotetta. Tuhkimovaikutus ei tullut heti ensimmäisenä aamuna, mutta alle viikossa alkoi huomaamaan muutoksia ihon kirkastumisena. Öljy imeytyy hyvin, eikä jää pitkäksi aikaa lillumaan iholle.

Nourishing Hair Elixir eli kosteuttava hiusseerumi on todellakin seerumia hiuksille!


INCI: Isoamyl Laurate, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*, Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Isoamyl Cocoate, Parfum (Fragrance), Gardenia Tahitensis Flower Extract, Citral, Citronellol, Geranoiol, d-Limonene, Linalol.
*luomutuotetut ainesosat

100% Luonnollisia raaka-aineita, 40% Luomutuotettuja raaka-aineita
Isoamyl Laurate on isoamyl alkoholin ja lauriinihapon esteri ja sitä käytetään kuntouttavien ominaisuuksien vuoksi. Argan-, baobab- ja kookosöljy hoitavat hiuksia. Isoamyl cocoate on kasvipohjainen emulgointiaine, joka siloittaa hiusta. Lisäksi on käytetty monoi-öljyä, joka on kevyt öljy sekä eteeristä öljyä tai öljyjä.
Hieron tätä lähes päivittäin hiuksiin ja harjaan läpi. Hetken päästä tuote on imeytynyt ja hiusten pinta on selkeästi sileämpi niin ulkonäöltään, kuin tuntumaltaan. Olen aivan ihastunut tähän eikä mikään entinen hoitosuihke tai muu vastaava pärjää tälle tuotteelle. Todellinen löytö! Ajattelin kotiuttaa suuremman pullon alesta ja säästää matkakokoisen pullon loput matkoille. Tätä tekisi mieli kantaa mukana silloinkin jos on pitkä päivä, niin voi välillä korjata hiustilanteen tämän luonnonkiharan ja pörrööntyvän kuontalon kanssa. 

House of Organics myy myös Ecotoolsia, joilla on mm. siveltimiä ja konjac-sieni ihonpuhdistukseen. Kokeilin 3-4 erilaista konjac-sientä mutta kaikki aiheuttivat ihoärsytystä. Sokoksen 3+1-päivillä törmäsin tähän sentitive-sieneen ja huokasin että tekisi mieli kokeilla, mutta kun ei se kuitenkaan hyvin pääty. Päätin kuitenkin kokeilla viimeisen keran ja tämä sieni olikin ihan loistava. Pehmeä kuin mikä ja ei todellakaan ärsytä ihoani, joka reagoi hankaukseen.


Ja sitten Luonnonkaunis-messulöytöni Everyday Mineralsin ithake-sivellin:


Todella kätevä korostuksiin ja varjostuksiin. Arjen korostustuotteen levitys käy hyvin nopeasti ja siististi tämän apuvälineen avulla. Muoto on täydellinen.


Varsi on nopeasti uusiutuvaa bambua ja harjakset synteettistä karvaa. Harvoin siveltimet näin paljon ihastuttavat minua olemassaolollaan. Tämä on vaan niin ihana ja kätevä!

Muut kiinnostavat tuotteet tässä alessa minulle ovat muut Evolven hius- ja vartalotuotteet, koska jokainen sarjan tuote on osoittautunut helmeksi.

Greendealilla puolestaan vielä tänään saa konjac-sienen kaupan päälle 80€:n ostoksista. Yritys täyttää 7 vuotta ja ale on synttäreiden johdosta. Onnittelut Greendealille! Avrilin duo-luomiväreissä on tuntuva alennus, samoin Alvan luomivärin ja huulipunan pohjustuspuikoissa. Suihkugeelejä, vartalovoiteita ja shampoita löytyy vitosen pintaan ja tarjouksia on myös ekopesuaineista.

Greenlips Beutyn alesta voi mm. löytää Egoboostin tuotteita tuntuvalla alennuksella (hehkukapselien alennus jopa lähes 20€), Zuiin neljän värin paletit ovat lähes kympin halvempia kuin normaalisti ja Eco by Sonjan itseruskettava voide on lähes -14€.

The Natural Goods Company tarjoaa -15% valikoimistaan koodilla SPRING. Valikoima on todella laaja ja tuotemerkkejä on ihan hirmuisesti. Ihonhoitotuotteet, Khadin hiusvärit, meikit ym. Jos on ajatellut satsaavansa Esseen, alennus on tuntuva. Sensitive Cleanserin hinnaksi jää n. 45€ joka toki kerralla tuntuu paljolta mutta pullo on 200 ml ja useimmiten puhdistustuotteen pakkauskoko on 100 ml, joten loppujen lopuksi tavaraa on tuplasti enemmän ja ostohinta ei olekaan niin paha kuin aluksi vaikuttaa.

Jolie puolestaan tarjoaa ilmaiset toimituskulut ja pääsiäisyllätyksenä osa tuotteista on -10%, -20% ja -30%-katerorioissa.

Tsekkaa myös kosmetologipalvelu SA-VA. Mm. Juice Beautyn kasvovoide on hyvässä alessa.

On siis varsinainen shoppailuaika.

Onko jotain pääsiäisen verkko-ostoslistallasi?

Hyvää pääsiäisen jatkoa!










Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3