sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Bohon järkyttävän upeita meikkivärejä!

En käsitä miten Boho tekee tämän! Jatkuvasti ajattelee että WAU-tämä on aivan huippu sävy ja paremmaksi ei voi muuttua ja PAM- taas uusia kokeillessa on aivan pyörällä päästään näistä väreistä ja sävyistä! 


Eipä ole valittamista. Mielellään nautin näistä kauniista väreistä ja tuijotellen kynsiäni sekä välillä vilkaisen uudestaan peiliin miten kiva sävy huulipunassa olikaan.

Kynsilakka Prose, numero 54 on yksi uutuussävyjä. Lakka on pigmenttinen ja kuivaa nopeasti sekä Bohon siveltimellä saa helposti tarkkaa jälkeä aikaiseksi.


Lakkafriikkinä minulla on yli 200 lakkaa (en uskalla laskea paljonko yli) ja olen kokeillut todella monia lakkamerkkejä. Täyty sanoa että Boho on kiilannut creme-sävyissä kärkeen. Lakka on 8-free, lakattavuus, pigmentti, värivalikoima, kuivumisnopeus ja kesto ovat kaikki huippuluokkaa. Eikä tarvitse olla huolissaan että lakka sisältäisi hormonihäiritsijöitä tai muita haitallisia aineita. Tämäkin väri on erittäin viehättävä. Rakkautta ensi silmäyksellä, vai pitäisikö sanoa l´amour kun on kyse ranskalaisesta tuotteesta. Lakkasin tänään myös äitini kynnet, jonka jälkeen aloin lakkaamaan itse tällä. Hänkin ihastui aivan täysin tähän väriin ja seuraavaksi haluaa tämän kynsilleen. Mielestäni tämä lakka on sellainen, että se sopii kaiken tyyppisille ihonväreille ja jokaiselle, jos vaan väristä pitää (onkohan sellaisia jotka eivät pitäisi?).

Alunperin ajattelin yhdistää huulipunan ja lakan näin eli mattapuna Tulip:en kanssa (106).


Puna on kestävä ja raikkaan värinen. Oikein kevätväri!


Ihastun tämän punan väriin ihan täysillä! Olen vierastanut tällaisia heleitä pinkkejä sen jälkeen kun tukasta tuli oranssin sävyinen mutta näköjään aivan turhaan. Ihana väriläikkä kasvoja heleyttämään!Olin arvioinut lakan värin hieman erilaiseksi pulloa katsoessa ja lakan sävy oli pinkkiin punaan verrattuna suurempi kuin tuotteita katsoessa luulin.Niinpä päätin kokeilla lakkaa vielä toisen huulipunan kanssa.

Alle laitoin rajauskynää 01 Carmin.


Huulipuna oli Figue 309.


Tällä kertaa yhdistelmä mätsäsi paremmin, koska lakka on huoneenvalossa enemmän viininpunainen.


Punan vaihdolla lookki muuttui elegantimmaksi. Onneksi Boholla on ratkaisu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kasvoillani on Bohon meikkivoide No 2.

On tämä huippu sarja! Ekologisuus ja värit, pigmenttisyys sekä hinta on hiottu huippuunsa. Tiistaina on työn puolesta eräänlainen edustustilaisuus ja kynsilakan joudun vaihtamaan teeman mukaiseksi mutta Tulip tulee olemaan huulipunani. Suosittelen kokeilemaan!

Kynsilakka ja huulipuna ovat vegaanisia.

Heräsikö kiinnostus?

Bohoa tuo Suomeen 4Dreams, jolta lakka, huulipunat ja rajauskynä saatu blogiin testattavaksi.

Postaus on viides osa sarjaa, jossa katsastetaan Bohon värikosmetiikkaa.
Sarjan ensimmäisen osan löydät täältä.
Toinen täältä.
Kolmas täältä.
Neljäs täältä.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3