lauantai 29. huhtikuuta 2017

Kynnet NCLA:n esittelyyn Sokoksella

Sokoksella on Värien Juhlaa-viikko ja olin tiistaina lakkaamassa NCLA:n sarjalla ihmisten kynsiä ja esittelemässä sarjaa. Omat kynnet oli siis toki tehtävä teemaan sopiviksi. Se ei ollutkaan helppo tehtävä. Jotain koristeellisuutta pitää olla ja esimerkkejä mitä näyttää, mutta en halunnut käyttää mitään erikoistekniikkaa, jotta jos jotakuta kiinnostaa kynsikoristelu, on se mahdollista toteuttaa ilman kummempaa materiaalia.

Sokoksen mainoksessa oli tiettyjä lakkoja, joita halusin käyttää hieman muunnellen.Violetti Let them eat cake on suosittu väri, joten otin perusväriksi vastaavan version eri värissä eli turkoosin Touch of Class:in. Prima Balleriina on todella nätti kultainen lakka ja myös kuvana mainoksessa, joten päädyin tekemään aksentin sillä. Lisäksi kahdelle kynnelle laitoin holopäällyslakan I like it on the top.


Olen aina vierastanut näitä lakkoja, joissa on erilaisia glittereitä ja muuta hilettä sikin sokin. Oli siis ihan hauska kokemus lakata kerrankin tällaisella kerrankin. Glitterit tasoittuivat itsekseen kynsille tosi kivasti, eikä niitä tarvinnut asetella ollenkaan. Tai no, ehkä jos joku jäi törröttämään kynnen päähän.


Lopputulos ei ollut kaikista lakkauksistani miellyttävin sillä hetkellä mutta jälkeenpäin ei enää tunnu siltä. Jäi harmittamaan että olisi kuitenkin pitänyt ottaa Let them eat cake. En tiedä miksi oli sellainen olo. Ehkä oli vain suorituspaineita että pitää olla kivat kynnet. Holotopperi päätyi mukaan koska oli helpompi esitellä kun se on kynnellä ja Prima Ballerinasta näkee millainen se on lakattuna tai koristeluun käytettynä. En tiedä miten peukalon kuvasta tuli niin hirveä. Ilmeisesti kiilto erottuu kuvasta läikkänä eikä se anna todellista kuvaa siitä miltä se oikeasti näytti. Todellisuudessa kultainen töpöttely keskisormen juureen sulautui paremmin lakkaukseen.


Päivä Helsingin Sokoksella meni mukavasti. Lakkasin asiakkaiden kynsiä ja jutustelin kaikenlaista maan ja taivaan väliltä. Moni innostui siitä että lakkasarja on 7-free, eläinkokeeton ja ei sisällä hormonihäiritsijöitä eli vihdoinkin voi myös lapsen antaa lakata äidin lakalla. 

Lähes kaikki aloittivat aina että "voi kun minulla on niin hirveät kynnet". Ei kaikilla todellakaan olleet mitkään hirveät kynnet. Hirveänä siis pidettiin lähinnä kynsien lyhyyttä. Tosin käsien ja kynsinauhojen kuivuus vaivasi monia ja se on varsin ymmärrettävää. Myös kynsissä oli hoitamisen varaa kosteutuksen suhteen. Tässä on varmasti tämä perisuomalainen vaatimattomuus ja ikuinen huono itsetunto. Jokainen joka lähti lakkauksesta, oli todella onnellinen kynsien muodonmuutoksesta ja se olikin mukavaa antia. Moni myös ihastui juuri siihen sävyyn jolla oli lakattu ja myös osti saman sävyn.


Monet ihastuivat kovasti NCLA:n kynsinauhaöljyyn. Mukana oli Vanilla-öljy. Öljyt ovat erittäin rikkaita koostumukseltaan ja luksusmaisia, joten ei ihme että ihailijoita riitti.

Vastapäätä minua oli Mavalan lakkauspiste. Lakat olivat tarjouksessa 3,90€ mutta huvittavaa kyllä, ainakin näytti siltä että NCLA:ta lähti enemmän asiakkaiden mukaan kuin halppislakkaa.

Jutustelu ihmisten kanssa oli mukavaa touhua ja tuli tavattua hyvin eri tyyppisiä ihmisiä. Volyme II oli selvästi suosituin lakka jolla lakattiin. Holot olivat eniten keski-ikäisten suosiossa. Let them Eat Cake osoittautui lyhyille kynsille lakatessa erilaiseksi kuin omille lakatessa. Lyhyille sai asetella glittereitä, kun pintaa ei ollut paljoa.  Monet konsulentit ja henkilökunta kävi vierailemassa lakkahyllyn testereitä kokeilemassa ja eräs henkilökunnasta näytti todella kivasti toteutettua lakkaustaan NCLA:n lakoilla. Päivään siis mahtui paljon mielenkiintoisia kokemuksia ja ihan mielelläni otan tällaisen päivän uudestaan jos tarvetta tulee.

NCLA:n lakat ovat tämän kuun CesarsShopissa -20% eli 15,90€ ja myös käsienhoitotuotteista on sama alennusprosentti. Kannattaa siis pikaisesti hyödyntää ale jos mikään lakka on kutkutellut. Jos ei ole, käy kurkkaamassa lakat TÄSTÄ ja varmasti alkaa tulla kutkutuksia ;)


Itselläni on seuraavat pari viikkoa opiskelujen vuoksi todella hätäinen aikataulu. Tämän vuoksi postausväli tilapäisesti saattaa pidentyä, mutta se on tosiaan tilapäistä. Viimeiset pari viikkoa on ollut blogissani mahtavaa aikaa. Lähes 9000 vierailua on hieno määrä. Eniten kiinnostavat luonnonkosmetiikan postaukset suuremmilla lukijamäärillä. Tahdon kiittää lämpimästi joka ikistä lukijaa, koska on ihana kirjoittaa aiheista, joista itse pidän ja lukijat pitävät. Kiitos siis <3

Ihanaa vappua kaikille!


4 kommenttia

 1. Minä olin eilen samoissa puuhissa ja huomasin saman asian! Ihmiset valittelivat että voi kun mulla on lyhyet ja ihan hirveässä kunnossa olevat kynnet! Hieman viilausta ja NCLA lakkaus ja moni ihastuikin saamaansa manikyyriin. Toivottavasti ei vaan ruttuja tullut kun osa kävi aika pikaisesti lakattavana. Mukava oli höpötellä ihmisten kanssa ja vaihtaa ajatuksia kynsilakoista sekä kysellä miksi NCLA kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 2. Oli tosiaan samat kokemukset. Oliko siellä samat suosikkivärit? Volyme II, Red Square ja Let them eat cake?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Red Square oli viime kerralla. Nyt oli se persikka, creme pinkit, Beverly Hills Bunny ja kaikki nudelakat :)

   Poista
  2. Mulla vain yksi otti persikkaa, pari pinkkiä ja nudeista ainoastaan Volyme II. En mitenkään johdatellut värien valinnassa. Voi olla että toisena päivänä olisi ollut taas erilaiset värit suosiossa, paitsi että Volyme II ja Let them eat cake ovat luultavasti ikisuosikkeja.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3