perjantai 21. huhtikuuta 2017

Surf+Free=kivat merenneitokynnet

Picture Polishien uusista julkaisuista on tähän mennessä kotiutunut Free ja Surf. Nyt kun Surf oli niin mielettömän kiva, on alkanut Oasiskin kutittelemaan raikkalla värillään.Väri on nimensä veroinen. Surffausta kristallinkirkkaassa vedessä. Aivan ihana kesäväri <3


Väri oli todella pigmenttinen ja raidoittui hieman mutta päällyslakka tasoitti ne pienet kohdat joissa olisi voinut olla jotain sanomista. Muuten kyllä helppo lakattava suht paksulla kostumuksella cremeksi.

Olin yhden päivän pelkällä yksivärisellä lakalla ja tämä on lakka johon kiinnitettiin huomiota ja väristä tuli kehuja.


Tämä vaan on niin ihana! Eikö?


Olin jo hyvissä ajoin päättänyt tekeväni merenneitokynnet Freen kanssa, koska värit sopivat hyvin yhteen ja Freestä tuli sitä kimallusta, jota ehdottomasti vaaditaan merenneitokynsiin. Käytössäni oli WhatsUp Nailsin merenneitovinyylit. Ne käyttäytyivät erinomaisesti, täytyy kyllä kehua. Free on peittävä lakka mutta kuitenkin lisäsin vinyylin päälle suht paksun lakkakerroksen. Ohuet ääriviivat eivät tästä kärsineet vaan piirtyivät kivasti.En hukannut käytettyjä vinyylinjäänteitä. Lakkasin pelkkien suomujen päälle Freetä.


Kun lakka oli kuiva, leikkasin decalista kolmiot peukaloihin.


Vaikutelma oli todella suomuinen. Paljon suomuisampi kuin perinteisellä tavalla käytetty vinyyli.

Tässä kun on arvuuteltu minkä värisiä hippusia Free sisältää, otin makrokuvan.


Näitä värejä ei nää silmällä, ainoastaan tässä suurennettuna kameralla. On kyllä laaja skaala!


Lisäsin hieman simpukoita, meritähdet ja timantteja. Mielestäni tuli oikein kivat. Tein pohjan Surfilla lauantaina ja tänään perjantaina poistin lakkauksen. En kertaakaan lisännyt päällyslakkaa tai tehnyt mitään erityistä lakkauksen iän pidentämiseksi ja lakkaus kesti ihan loistavasti. Ei edes ollut poistokunnossa, kynsien päissäkin oli vielä värisinetit. Tänään vaan sattui olemaan sopiva ajankohta kynsien öljyhoidolle, kun huomenna yritän saada yhden swatch-postauksen aikaiseksi.

Nämä uudet PP:n lakat ovat kyllä olleet laadultaan ja kestävyydeltään ihan loistavia. Voin suositella!


2 kommenttia

  1. Ihanat merenneitokynnet <3 mullakin on samaiset lakat mutta vielä testaamatta. Mutta joku meriaihe on mielessä, näistä vaan tulee ja sellaisia ei voi olla tekemättä ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3. Totta-meriaihe tuli väkisinkin mieleen. Etenkin Surfin kohdalla. Tiedän siis mikä on kesälomareissun lakka 😀

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3