keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Räväkää neonia

Ostin jo joku aika sitten Color Clubin Study Buddyn kevään auringon alkaessa paistamaan. Sitten tulikin pitkä kausi että aurinkoa ei edes näkynyt ja fiilis kevätväreihin meni täysin. Samoin myös alkoi tapahtumaan muuta niin paljon, että pullo jäi odottamaan korkkaustaan. WhatsUp Nailsin tuotteet tulivat CesarsShoppiin ja heti perään uusien Picture Polishien julkaisu. Kaikkea kivaa tai oikeastaan ihan huippua niin paljon että kun ne oli kokeiltu, tuli jo vähän kynsimasis että mistäs nyt.. Välissä tein jopa vielä julkaisemattomat kynnet Mavalan Disco-kokoelman lakalla, jossa oli samaa värimaailmaa kuin himoitsemassani Sunset-powderissa.

Nyt sitten aurinko paistaa ja lakkausvuoroon pääsi Study Buddy, joka osui nimeltään hyvin viimeaikaisten hirmuisten opiskelujen yhteyteen.


Väri on neonoranssinen koralli ja lakka kuuluu Pop Chalk-kokoelmaan. Kysessä on mattalakkojen kokoelma. Itse en ihan allekirjoita mattaisuutta. Mielestäni tuntuma oli lähinnä kumimainen :)

Lakan sai työstää suht paksuilla kerroksilla ja antaa kerrosten kuivua kunnolla. Lakkasin illalla ja en halunnut lakan ruttaantuvan, joten lisäsin päälle pikakuivattavan yötä vasten.

Koristelujen kanssa tulikin kriisi. Tein jo leimadecaleita mutta kuten kuvista huomaa, päädyin ihan muuhun.


Mietin että laitan vain NCLA:n Flower Child-kukkaglittereitä. Ne ovat niin veikeitä ja ei ole kovin kauaa kun käytin niitä viimeksi eli oikeasti niissä on joku juttu, joka koukuttaa. No kuitenkin alkoi kutkuttamaan kokeilla Mermaid-flakiesieita näin kummallisen väriselle pohjalle ja katsoa miltä ne näyttävät. Valosta riippuen flakiesit heijastavat kelta-valkoisia värejä tai hieman turkoosia. Ehkäpä kynnet olisivat olleet kivemmat pelkillä Flower Child-koristeluilla, mutta uteliaisuuteni on aika loputon kokeilemaan erilaisia juttuja ja se ei rajoitu vain kynsiin. Lopuksi mattasin kynnet maailman parhaalla mattalakalla eli Glisten & Glow:lla.

Varsinkin ulkona nämä värit suorastaan pomppaavat silmille, mutta hyvällä tavalla. Kirkas väri on aivan ihana ja samasta sarjasta neonkeltainen houkuttasi. Ja valkoinen... ja vesimarmorointikokeilu näillä väreillä...


Ostin juuri eilen PP:n vesimarmorointityökalun. Kuitenkin homma kiinnostaa ja järkytyksekseni huomasin että se maksaa vain 7,90€, joten miksi ei ostaisi sitä helpottamaan elämää.

Toinen elämää helpottava vinkki on Color Clubin Stuck On You-aluslakka. Kuivaa hujauksessa ja lakkaukset kestää todella kauan. Jos ei halua olla alvariinsa vaihtelemassa, loistava aluslakka. Aion pitää näitä kynsiä ainakin perjantaihin, jolloin on tarkoitus korkata kevään ensimmäinen terassivierailu aluslakan mahdollistaen lakkauksen kestävyyden.

Onko tullut kaivettua neonia esiin kun aurinko alkoi taas paistamaan?2 kommenttia

  1. Ihanan kirkkaat! :) Kesäkynnet.

    VastaaPoista
  2. Kuvissa ei edes ole niin kirkkaat kuin luonnossa. Näihin kyllä huomio kiinnittyy :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3