perjantai 9. maaliskuuta 2018

Luonnonkaunis-messut 16.-17.3. ja lippuarvontaOn vuotuisten Pro Luonnonkosmetiikka ry.n järjestämien luonnonkosmetiikkamessujen aika.

Tänä vuonna paikka on eri, eli tällä kertaa suunnaksi otetaan Helsingin Sörnäisten läheisyydessä oleva Kattilahalliin Suvilahdessa.

Paikalta löytää joukon näytteilleasettajia messutarjouksineen, jotka varmasti ovat huimia, kuten yleensä. Täällä on loistava tilaisuus tutustua tuotemerkkeihin, joita tavallisesti ei pääse hypistelemään paikan päälle. Itselleni tämä on ihan parasta antia. Tänä vuonna mukana on uusia merkkejä ja joitakin vakkarinäytteileasettajia ei tänä vuonna nää. Ainakin nämä merkit löytyvät paikan päältä:


Acorelle * Algamaris * Alorée * Anumati Naturals * Argital * Avril Organic * Beauty Garden * Benecos * Bio Happy * Boho Green make up * Choice Finland * Cultivator’s * Dabba * Dr. Hauschka * Eco by Sonya * Ecodenta * Ekopharma Helsinki * Florame * Flow Cosmetics * Helixium by Skinature * Hurraw! * Karethic * Lavera * Margarita Eco * Marius Fabre * Mellis * Mia Höytö Cosmetics * NAFHA * Naturativ * Phyt’s * Terre d’OC * Unique Haircare * Valkoinen Lanka * YA Naturae * Zuii Organic


Messuilla on tottakai myös luentoja ja ohjelman sekä messuaikataulun voi kurkata tästä linkistä. Luennoissa on joitakin minua kiinnostavia aiheita ja ohjelmaa on koostettu ihan luonnonkosmetiikan saralla vasta aloittelevalle, kuin myös niille, jotka ovat jo syvällä luonnonkosmetiikan ihmeellisessä maailmassa.Viime vuotisia messutunnelmia voit lukea tästä linkistä ja luentotiivistelmä kosmetiikan hormonihäiritsijöistä löytyy tästä linkistä.

Ensimmäistä kertaa mukana on myös messuhoitola. Tsekkaa tiedot tästä.

Sain arvottavaksi neljä kahden hengen lippupakettia. Arvontaan voi osallistua 13.3. klo 20 saakka. Näilä kanavilla voit osallistua arvontoihin eli voittomahdollisuudet voi nelinkertaistaa:

1. Jätä blogiin kommentti, jossa on sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinut kiinni. Blogger-pohja ei mahdollista sähköpostiosoitteen kätkemistä. Olisin kiitollinen jos kommentoisit postausten pituudesta. Ovatko 1-2 tuotteen lyhyet postaukset mieluisampia, vai 3-5:n tuotteen? Riippuuko siitä, onko koko sarja kyseessä?

2. Käy osallistumassa Facebook-sivullani arvontaan. Sivun löydät tästä linkistä.


3. Seuraa Instagramissa blogitiliäni @halisevah. Linkki tässä. Liput arvotaan kaikkien kotimaisten seuraajien kesken.4. Tykkää julkaisusta Luonnonkosmetiikka-Facebook-ryhmässä.

Onnea arvontaan! Viikonloppuna olen huonosti saavutettavissa, kun käyn pikareissulla eräässä tapahtumassa Kööpenhaminassa. Täytyy joskus kertoa tästä "hassusta" harrastuksestani, jonka vuoksi tie vie välillä erilaisiin paikkoihin.

22 kommenttia

 1. Mielummin 3-5 tuotteen postauksia, mutta olis kiva olla joku "teema" esim. Hiustenhoitotuotteita, jolie box tms :)
  satu.eiranto@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Mukana!
  eevikupari@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukana. Teemapostaukset 3-5 tuotteesta olisivat mielenkiintoisimpia.
  maruperho@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana! Vaihdellen riippuen tuotteista :) sari.lamminpaa (a) gmail.com

  VastaaPoista
 5. Pidän enemmän lyhyistä postauksista :) letterfrommysoul@gmail.com

  VastaaPoista
 6. darm.ur@hotmail.com Ja olen kaikkiruokainen postaustesi suhteen. =)

  VastaaPoista
 7. Mukana.
  emmi.paulaniemi@luukku.com

  VastaaPoista
 8. 3-5 tuotetta, saman tyylisiä tuotteita! :) l.vihervuori@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Mielellään voi olla vaikka 3-5 tuotettakin esittelyssä.
  gleam84(at)gmail.com

  VastaaPoista
 10. Oi, ihanaa, pidä kivaa messuilla Hanna! <3 Itse en osallistu arvontaan tällä kertaa, sillä tuo viikonloppu on sellainen, etten mitenkään pääse pk-seudulle :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Harmi ettet pääse mutta ehkäpä törmäillään muualla ;)

   Poista
 11. Lyhyet postaukset mieluisimpia!
  ivlip.97@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Tykkään pitemmistä esittelyistä:)/ sandi.osterlund@luukku.com / mukaan lippuarvontaan��

  VastaaPoista
 13. 3-5 tuotteen postaukset ovat kivoja! Mukana arvonnassa.

  sonjasuomela01@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. lyhyemmät postaukset ovat kivempia :-) ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Lyhyemmät postaukset mukavampia.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 16. Parin tuotteen postaukset on selkeämpiä. :) Kiitos mahdollisuudesta!
  yoslene@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Parin tuotteen postauksia kannatan! Mutta teemapostaukset 3-5 tuotteesta myös kiinnostaa - eli molempi parempi!:) ihanaa, että löysin lupaavalta vaikuttavan blogisi samalla kun googlailin luonnonkosmetiikkamessuja - jään lukijaksi muutoinkin ja innolla odotan arvonnan tuloksia, Kiitos!
  neanoan@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Mukana. Riippuen omasta ajasta molemmat hyviä. Ehkä kuitenkin enemmin tuo 3-5 :) tiina.virkkala@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Olisipa mahtavaa voittaa arvonnassa ja ehkä jopa törmätä sinuun messuilla!😊

  Kysymykseesi: tykkään lukea suht lyhyitä postauksia, mutta jos kyseessä on jonkin sarjan esittely, kuten Atopik -sarjan postauksesi, niin silloin useamman tuotteen esittely samassa tekstissä on hyvä.
  S-posti veera.wallenius(at)gmail.com

  VastaaPoista
 20. Blogistasi olen saanut tosi hyvää informaatiota eri tuotteista ja niiden ainesosista, kiitos siitä! Tykkään itse mieluiten lukea lyhyehköjä postauksia.
  Sähköposti: hyvonenkata(at)gmail.com

  VastaaPoista
 21. dam.ur voitti arvonnassa-onnittelut. Lähetän sähköpostia. Kiitos kaikille kommenteista. Ehkä siis kannattaa välillä tehdä pidempiä ja toisinaan lyhempiä postauksia niin on kaikille jotain. Toivottavasti törmäillään messuilla :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3