sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Kiaran Serene Sky-kaunis lakka mutta mutta koristelut aiheuttivat päänvaivaa

* lakka saatu blogiinCearsShoppiin suunniteltiin muutamien uusien Kiaran kynsilakkavärien tilausta ja sain esittää toiveeni. Tämä Serene Sky oli ihan ykkösvaihtoehtoni ja se onneksi sitten tuli markkinoillemme. Se on tosi kiva tapaus ja koen että trendiksi on nousemassa hitulaiset lakat. Tämä tosin on rakeista koostumukseltaan, mutta lopputulos on hitulainen.

Kokeilin levitystä eri tekniikoilla. Lakkaamalla värin sai 2-3 kerroksella, riippuen millaisen tuloksen haluaa. Nopeiten lakan sai levitettyä kostealla meikkisienellä ja tällä tekniikalla rakeet myös asettuivat kauneimmin. Keskisormeen lakkasin myös uutta Frosted Sugar valkoista lakkaa, joka sisältää ihania mikroglitereitä. Päälle lakkasin yhden ohuen kerroksen Serene Sky:ta.


Suunnitelmana oli tehdä kivat kynnet ja hienot koristelut, jotka eivät peitä liikaa lakkaa. No, kaikki ei mene ollenkaan kuten suunnittelee, ei sitten ollenkaan.

Aluksi suunnitelmana oli vinyylit, mutta en saanut suunniteltua mieleistä sommitelmaa. No sitten tietysti tartuin leimasimeen ja keräilin CJS:n leimauslevyiltä kaikenlaisia koukeroita. Kun sitten katselin kynsiä, suunnitelma lakan esiin jättämästä koristelusta ei todellakaan toteutunut. Ihan kamala lopputulos. Pyyhin kynsilakanpoistoaineella leimaukset pois ja tässä taas mentiin pieleen. Toki alla oli päällyslakka mutta jouduin lakkaamaan taas uuden kerroksen Serene Sky:ta ja vanhojen kerroksien sekä useampien päällyslakkakerroksien jälkeen lakkaus oli liian paksu.Olin leimausten lomassa käyttänyt dotting toolia ja tehnyt sillä pilkkuja leimojen sekaan ja päädyin lopulta pilkuttamaan koristeet. Ongelma ratkaistu. Etusormeen en ollut kovinkaan tyytyväinen mutta muut olivat ok.

En siis päässyt esittelemään lakkaa parhaimmillaan, mutta joskus tulee mutkia matkaan enemmän kuin olisi suotavaa. Toivottavasti saataisiin Kiaran muut rakeiset lakat, joissa on enemmän värieroa rakeiden välillä, tässä kun oli turkoosi ja valkoinen. Niin näkisin ne kynsilläni ja ovat myös oivia vaihtoehtoja peittämään dip powder-juurikasvua.

Lakka kyllä huomattiin kynsillä. Sain vastata useammallekin, mikä lakka on kyseessä. Kyllä ne hienot lakat huomataan!

Tässä vielä muutama lähikuva käytetyistä lakoista.

Serene Sky


Frosted Sugar

Hyvää sunnuntaita ja onnistuneita kynsikoristeluita 💅!


6 kommenttia

 1. Tosi ihania lakkoja, tuo vaaleansininen on niin keväinen <3

  VastaaPoista
 2. Tämä on kyllä tosi nätti lakka <3 Ja Frosted Sugar on aivan ihana myös, siinä on niin kauniin hentoa se kimaltelu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! ja todisteena just se että kun lakka huomataan harrastajien ulkopuolellakin kaupoissa jne. Frosted sugar oli vähän kenkku lakata mutta on siinä kyllä hienostunut kimallus.

   Poista
 3. Pakko saatava tämmöistä sinistä lakkaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän ihan täysin ;) Kerta kaikkisen vangitseva tapaus.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3