lauantai 3. maaliskuuta 2018

Beauty Gardenin tehoeväät paukkuviin pakkasiin

 * osa tuotteista ostettu, osa saatu blogiin


Elämme melkoista pakkasjaksoa ja tilanne on todella vaativaa iholle. Kuiva ilma, lämpötilaerot sisä- ja ulkotiloissa, sekä tietenkin se pakkanen, joka täällä etelässä on varsin hyytävää ja jäädyttää koko kasvot, kun meri on lähellä ja tuulee.

Beauty Garden on ranskalainen NaTrue-sertifioitu luomukosmetikkkasarja. Kaikki tuotteiden pääraaka-aineet viljellään omalla luomutilalla ja kosmetiikka valmistetaan käsityönä. Ekologian ja ideologian suhteen suhteen Beauty Garden on hyvin tinkimätön ja suorastaan esimerkillinen. Lisää yrityksestä voit lukea aikaisemmista postauksistani, jotka linkkaan loppuun.

Beauty Gardenin incit ovat lyhyitä ja tuotteet säilötään pääosin retiisiuutteen avulla. Tuotteet ovat myös poikkeuksellisen vaikuttavia ja näihin hullaantuu ihan täysin. Testailen muitakin ihonhoitosarjoja blogia varten, mutta Beauty Garden on ja pysyy. Sitä on oltava aina varastossa ja siirryn usein takaisin sarjan tuotteisiin ainakin osin toisen merkin testijakson päätyttyä.

Mukana on hieman uutta, muuten osa on jo esitelty blogissa. Halusin kasata sarjan tuotteista helmet juuri tähän superkosteutusta vaativaan vuodenaikaan.

Kehäkukkavoide



Tämä on ihan mahtavaa! No, jospa kertoisin taustat ensin.

Kahäkukkavoide kehitettiin vartalovoiteeksi. Kuitenkin testiryhmä päätyi käyttämään tuotetta vartalon lisäksi kasvoille. Niin olisin minäkin tehnyt, niin kermaisen mahtavan miellyttävän upean tuntuista tämä voide on. Koska Beauty Garden tekee ihon kosteusmittaukset, he tekivät vain vartalolle ja tätä ei myydä varsinaisesti kasvovoiteeksi vaan vartalovoiteeksi. Suurin osa asiakkaista on lienee käyttänyt tätä kasvovoiteena.



Voide on erittäin ylellisen tuntuista. Hyvin kermaista, kuohkean pehmeää ja tuoksua kutsun "Beauty Garden-tuoksuksi", joka on pehmeä, hieman kukkainen ja äärimmäisen miellyttävä.

Ja nyt ne mahtavimmat uutiset! 50 ml:n purkin sijaan nyt on saatavilla noin samaan, jollei täysin samaan hintaan tämä voide 125 ml:n tuubissa! Voi hölvätä vapaammin kuiviin ihokohtiin ilma pelkoa että voide loppuu liian nopeasti. Olen kuullut käyttäjiltä että on auttanut atopiaan hyvin.

Tätä voidetta voi käyttää juuri mainittuihin kuiviin kohtiin, kuten kyynärpäihin, jalkapohjiin, kuiviin läntteihin ja erittäin hoitavana sekä rikkaana kasvovoiteena. Mielestäni tämä on ollut aivan huippu näin talvella, kun iho vaatii paljon. Kehäkukka on muutenkin loistava valinta vahvistamaan sekä parantamaan ihoa. Se sisältää runsaasti karotenoideja, flavonoideja, salisyylihappoa ja eteerisiä öljyjä. Kehäkukka ehkäisee tulehduksia, parantaa ihovaurioita, auttaa känsissä, kutinassa, rohtumissa ja palovammoissa. Se myös vahvistaa ja tasapainottaa ihoa, joka näin pakkasilla on todella hyödyllistä. Ja en voi olla toistamatta itseäni! Samaan hintaan nyt 125 ml:n tuubissa. Harvoin tulee tällaisia ylläreitä.


InciAqua (water), Helianthus annuus (Sunflower) seed oil*, Butyrospermum parkii (Shea) butter extract*, Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Leuconostoc/radish root ferment filtrate, Calendula officinalis flower*, Parfum (Fragrance), Gluconolactone, Xanthan gum, Tocopherol, Linalool, Limonene, Eugenol, Citronellol.
Vesi, auringonkukkaöljy, glyseriini, karitevoi, cetearyylialkoholi oliivista (rasva-alkoholi voiteen paksuntamiseen), oliivista ja sorbitolista saatava emulgoija, joka vähentää kosteuden menetystä iholta, retiisiuute, kamomillankukka, hajuste eteerisistä öljyistä, kosteutta suorastaan ihoon puskeva ainesosa, ksantaanikumi, E-vitamiini, eteeristen öljyjen lain mukaan merkittävä allergeenit




Beauty Gardenilla on kaksi tehokosteuttavaa naamiota. Molempia voi käyttää normaalin kasvonaamion tapaan eli antaa vaikuttaa kasvoilla noin vartin ja huuhdella pois. Näitä voi käyttää myös yönaamioina muutaman kerran viikossa ja mielestäni tarvittaessa useamminkin. Itse käytän näitä aina yönaamioina, koska en halua haaskata hyviä raaka-aineita vaan mielummin imeytän ne kaikki ihoon.

Kurpitsanaamio


Heleän keltainen väri kielii runsaasta kurpitsamehupitoisuudesta. Naamio on suht tuoksuton ja koostumus on keskipaksua, sellaista josta tuntee että mukana on karitevoita. Naamio tuntuu ihanan pehmeältä levitettäessä ja sen voi levittää myös kaulalle ja decoltélle.

Levityksen jälkeen tulee lievä lämmön tunne kasvoille ja tuntuu että veri alkaa kiertämään. Naamio poistaa kuona-aineita ja sopii siksi hyvin tukkeumiin taipuvalle iholle, vaikka naamiosta hyötyvät kaikki ihotyypit. Yön jälkeen on voinut todeta että kasvojen väri on terveempi, heleämpi sekä tietysti ihotuntuma on kosteutettu. Tukkeumia minulla ei ole, mutta olen kuullut kurpitsanaamion olevan erityisen tehokas hoitamaan niitä.

Naamio sopii kaikille ihotyypeille ja myös puhdistaa epäpuhtauksia. Kurpitsamehussa on runsaasti beetakaroteenia, jonka hyödyllisyydestä iholle on koskaan kyllästy kirjoittamaan. Lisäksi kurpitsassa on B-, C-, D- ja E-vitamiineja.

Beauty Garden huomasi olevansa ensimmäinen maailmassa käyttäessään kosmetiikassa kurpitsaa, koska se joutui rekisteröimään kurpitsalle inci-nimen. Pariisin suurimmassa luonnonkosmetiikan messutapahtumassa kurpitsanaamio valittiin vuoden 2016 innovatiivisimmaksi tuotteeksi.


InciAqua, Cucurbita maxima fruit juice*, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil*, Butyrospermum parkii (Shea) butter extract*, Glycerin, Cera alba, Leuconostoc/radish root ferment filtrate, Cetearyl olivate, Xanthan gum, Sorbitan olivate, Gluconolactone, Tocopherol.
Vesi, kurpitsamehu, auringonkukkaöljy, karitevoi, glyseriini, mehiläisvaha, retiisiuute, cetearyylialkoholi (rasva-alkoholi voiteen paksuntamiseen), ksantaanikumi, emulgointiaine oliivista, kosteutta suorastaan ihoon puskeva ainesosa, E-vitamiini




Kurkkunaamio


Tämä on ensimmäinen Beauty Gardenin naamioni ja nyt on toinen purkki menossa. Tämä on niin kertakaikkisen mahtava tuote.

Kurkku on rauhoittava, viilentävä ja kosteuttava ainesosa. Kurkkumehupitoisuus on suuri ja naamio tuoksuu kasvoilla aivan kurkulta. Koen, että tämä korjaa ihon tilaa ja tämän avulla on mahdollista ennakoida sekä ehkäistä iholle haitallisia muutoksia. Tuotetta suositellaankin ihon stressitilojen hoitoon  ja sairastelun jälkeen ja se on todella totta. Ehdottomasti se tuote lennoille tai muihin tilanteisiin, joissa on kuiva ilma. Tämä kosteuttaa hyvin tehokkaasti ja ja on vastannut juhannuksesta asti aina tilanteista, jolloin tarvitsen tehokosteutusta iholle. 

Viime kesän aurinkolomalla koin tämän ehdottoman tarpeelliseksi tuotteeksi. No, se oli vain yksi esimerkki, koen tämän  naamion säännöllisen käytön jokatapauksessa tapeelliseksi kuivuuteen taipuvalle iholleni.

Koostumukseltaan kurkkunaamio on hyytelömaistä ja sitä kuluu todella vähän, eli purkki kestää pitkään.


Inci: Aqua, Cucumis sativus (Cucumber) juice*, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil*, Glycerin, Butyrospermum parkii (Shea) butter extract*, Leuconostoc/radish root ferment filtrate, Cetearyl olivate, Agar*, Sorbitan olivate, Gluconolactone, Xanthan gum, CI 77891 (Titanium dioxide), Mica, CI 77288 (Chromium oxide greens), Tocopherol

Vesi, kurkkumehu, auringonkukkaöljy, glyseriini, karitevoi, retiisiuute, cetearyylialkoholi (rasva-alkoholi voiteen paksuntamiseen), agar agar-levä, oliivista ja sorbitolista saatava emulgoija, kosteutta suorastaan ihoon puskeva ainesosa, ksantaanikumi, titaanioksidi, vihreä kromioksidi, E-vitamiini



Voi olla vaikea valita vain toinen naamio, mutta kuuntele intuitiotasi ja toivottavasti tämä postaus antaa jonkin verran vinkkejä kumman valita.

Kehäkukkaöljy


Alunperin tämän ei pitänyt kuulua tähän postaukseen mutta toki se ilmiselvästi kuuluu, kun on kyse talvi-ihosta.


Tätä monitoimiöljyä voi käyttää lähes mihin vaan. Auringonkukkaöljyyn on uutettu kehäkukkaa ja lisäksi on hieman eteeristä öljyä tuomaan "Sen Beauty Garden-tuoksun". Loistava kasvo- ja ihoöljy monen muun käytön ohella. Itse olen lisännyt tätä öljyä tyhjään kynsilakkapulloon ja öljyän joka ilta kynsinauhat. Mikäli rutiini jää vähäksi aikaa, huomaan melko nopeasti sen kynsinauhatikkuina tai kovettumina.

Kehäkukan parantavien ominaisuuksien ja auringonkukkaöljyn nopean imeytyvyyden vuoksi öljy käy erittäin hyvin kasvoille ja on hyvä valinta myös mineraalimeikin alle. Pohjasta tulee kuulas ja kaunis. Lisäksi päivä lähtee mukavasti käyntiin hyvän tuoksun kera.

Tässä tällä kertaa valikoimani talvituotteet Beauty Gardenin valikoimista, mutta sarjalla on paljon muitakin hyviä, tai suorastaan loistavia tuotteita. Teeyövoide on ohuin, mutta kosteuttaa silti todella hyvin, keskipaksu on porkkanavoide, joka on tuoksuton ja siitä saa kaiken lisäksi A-vitamiinia.

Beauty Garden todella osaa kosmetiikan valmistuksen. Voiteet (Teeyövoide on ehkä hieman liian ohut vertailuun) ovat hieman kuohkeita ja koostumukset sekä kosteutustehot ovat aivan omaa luokkaansa. Mitä tahansa valitsetkin, uskon sinun olevan tyytyväinen. Sekaihon orvokkivoide on koostettu eri tavoin kuin muut sarjan tuotteet, mutta siinäkin on oiva vaihtoehto sekaiholle. Napakoittava päivänkakkaraseerumi on balmimuotoinen ja se sopii erityisen hyvin talven rassaamalle iholle.



Tästä hehkutuksesta tuli mieleen vanha jonkin karkin mainoslause hieman muokattuna: "Sano Beauty Garden kun haluat jotain hyvää".

Beauty Gardenista kirjoitin ensimmäisen kerran tässä, toisen tässä ja kolmannen löydät tästä.

Sarjaa tuo maahan 4Dream Ky ja jälleenmyyjät löydät tästä linkistä.

Blogin seurauskanavat:
Facebook tästä
Instagram tästä (huomenna sunnuntaina maaliskuun Jolie-box avataan insta storyssä)
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta.

Hyvää viikonloppua! Ensi viikonloppuna arvotaan messulippuja Luonnonkaunis-messuille.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3