lauantai 24. maaliskuuta 2018

Maaliskuun Jolie Box käyttökokemuksineen
Maaliskuisen boxin teemana oli "Auringon kutsu" sisältäen valoterapiaa ja talvenkalpeuden poistoa.

Sisältö näytti pieneltä ja täytyy sanoa että aluksi sisältö tuntui katastrofilta, mutta otetaanpa katsaus. Mukana oli helmiä ja yksi uusi luottotuote.

Alima Pure Hehkuva viimeistelypuuteri

Ensimmäinen ajatukseni oli että apua-en osaa käyttää aurinkopuuteria. Toden totta. Se on yksi niitä harvoja tuotteita, mitä en ole koskaan käyttänyt meikissä, vaikka olen kokeilunhaluinen enkä kovinkaan arka meikkaaja. Tässä on mukana korostus, viimeistely ja aurinkopuuteri. Homma alkoi kuulostamaan vielä hankalammalta.

Tiedän kyllä perusteita miten aurinkopuuteria voisi käyttää, mutta en ole koskaan edes yrittänyt. Se vaan ei ole tuntunut tarpeelliselta, vaikka en tykkää olla kalpea. Ihon kirkastus ja hehku toki kuulosti vastustamattomalle.

Omani sain sävyssä Augusta, joka on vaalea sävy.
Rohkeasti hommiin. Laitoin mineraalipohjan tavalliseen tapaan ja sen jälkeen aloin kabukilla pyörittelemään aurinkopuuteria kohtiin, joihin normaalisti käyttäisin varjostusta. Sen jälkeen pyörittelin kevyemmin kasvojen reunuksille, ikäänkuin kehystäen kasvot ja hiusrajan sekä leuan alle.

Ja tiedättekö mitä-ihastuin tähän ikihyviksi! Tulos on aivan mahtava. Tuote tuo todellakin eloa kasvoille ja pientä muotoilua. Nyt en enää tiedä miten olen elänyt ilman tätä. Onneksi tämä löysi tiensä elämääni Jolie boxin muodossa. Tekisi mieli jopa heittäytyä vielä hurjemmaksi ja hommata tummempi sävy!

Hinta 29,90€.


Alima Pure Silmänrajauskynä

Tuote, josta ensimmäinen ajatus oli myöskin, että huti. En käytä silmänrajauskyniä vaan nestemäisiä rajausvärejä. Alaluomen rajaan luomivärillä, jos edes rajaan.

Kynän tulisi olla kuvauksen mukaan pitkäkestoinen ja helppokäyttöinen, koska se liukuu helposti luomilla.


Silmänrajauskynä tuli sävyssä Patina. Ja tämä onkin jännä sävy, koska väri sisältää eloisia kultahippusia. Sävykuvailun mukaan väri on kylmä, mutta ei kyllä vahvasti ainakaan ja hippuset tuovat siihen eloa ja lämpöä.
Kynä tosiaan liukui helposti, eikä muodostanut murustelevia pieniä paloja, joten sinänsä kynä oli helppo käyttää ja voin yhtyä kuvailuun, että liukuu helposti. Aloin käyttämään tätä alarajauksiin. Kokeilin myös yläluomelle, mutta sävy on niin vaalea, ettei se juuri erottunut. Alaluomelle tämä oli puolestaan todella kiva, koska sävy on pehmeä, eikä luo kovaa vaikutelmaa. Eli tämäkin tuli ihan mieluisaan käyttöön.

Hinta 22,40€.


Less is More Mascobadogel

Tästäkin ensimmäinen ajatus oli että voi ei, enhän edes käytä geeliä. Eipä hätää. Mies kyllä käyttäisi. Asiat kuitenkin muuttuivat käytön aloitettua.

Matkakokoinen hiusgeeli perustuu hunajaan ja sokeriin, josta johtuu tuo vaikea nimi eli mascobado, joka on sokerilajike. Käy muotoilugeeliksi ja föönikampausten pohjaksi. Luin että tämä on yksi Less is Moren suosituimmista tuotteista.

Koska käyttötahto oli kova, kokeilin tätä luonnonkiharan latvoihin. Eli kosteutettuihin latvoihin lisäsin geeliä, jotta tukkaan tulee taipuisuutta, yleensä kun suoristan sen raudalla. Ja tähän tarkoitukseen oli ihan kiva. Pitävyydestä en osannut muodostaa mielipidettä, koska harjasin kiharat geelin kuivuttua auki, mutta vaikutti suhteellisen lupaavalta. Tuoksu oli melkoisen alkoholimainen, joka joidenkin minuuttuen kuluttua miedontuu jännäksi:toisaalta makeaksi mutta raikkaaksi.

Hinta 9,50€.

SMPL kuivashampoo

Kuivashampoo, toden totta. Muistutin tämän kohdalla itseäni, että tänä vuonna lupasin lopettaa tylsyyden luonnonkosmetiikan hiussaralla ja kokeilla uutta, mutta kun en käytä kuivashampoota. 

En ole ikinä kuullutkaan tästä merkistä ja löysin sille vain yhden kotimaisen myyjän. Tuotteessa kaoliini imee kasvaa ja risiiniöljy tuo eloa. Luin tästä positiivisia käyttökokemuksia, mutta tämän kohdalla pitäydyn edelleen hiustuotetylsyydessäni, koska elimistössäni rasva kertyy vain ihon alle, eikä erity ihon pinnalle ^_^. En siis tarvitse tätä ja annan sen mielummin avaamattomana sellaiselle, joka oikeasti tykkää ja tarvitsee. Joka tapauksessa monelle muulle tämä oli todella mieluinen tuote tässä boxissa.

Hinta 16€.


Näyte: Neal´s Yards´s Remedies, Beauty Concentrate
Vain yksi näyte tällä kerralla. Olen alkanut pitämään näytteitä boxin hyvänä antina ja Patykan Huile Absolue-näyte johtikin tuotteen ostamiseen. Luitko viime viikonlopun postauksen tuotteesta? Löydät sen tästä linkistä.

Tämä yöseerumi auttaa ihoa uudistumaan yöaikaan ja sisältää niinkin jännää ainesosaa kuin narsissin sipuliuutetta.

Tuoksu on miellyttävän raikas ja puumainen. Imeytyi nopeasti ja oli fluidimaista. Voisin hyvinkin joskus miettiä tämän ostamista.Näin siis ensivaikutelmani todistui ihan vääräksi. Lähtökohtaisesti en käyttänyt tai tarvinnut mitään boxin tuotteista, mutta käytön myötä tuotteista paljastui helmiä. Aurinkopuuteri oli aivan huippujuttu perusmeikin lisäksi, silmänrajauskynälle tuli varsin sopivaa käyttöä ja geelikin löysi käyttötarkoituksensa. Juuri tämän vuoksi Jolie box on oiva tilaisuus kokeilla tuotteita, joita ei todellakaan tulisi muuten ostettua.

Tässä kuussa 26,30€:n tilaushinnalla sai tuotteita 77,80€.n arvosta, joten arvo oli noin kolminkertainen. Kauppa se on joka kannattaa-ainakin meille tilaajille 😉.

Mitäs pidit tuotevalikoimasta?

Blogin seurauskanavat:
Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta2 kommenttia

 1. Mä oon käyttänyt tuota aurinkopuuteria sillain että sekoitan sitä ihan vähän värittömän irtopuuterin joukkoon ja huiskin sitä isolla puuterisiveltimellä ympäri kasvoja, vois kokeilla myös tuota sinun tapaa :) Tykkään myös käyttää tuota rajauskynää alaluomelle juurikin siksi kun ei luo niin kovaa vaikutelmaa kuin musta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy se aurinkopuuteri niinkin. Tuo varmasti maltillista hehkua 😀. Yksi tapahan on levittää muualle kuin kuvitteellisten aurinkolasien ympärille, mutta kokeilen sitä vasta kun ollaan pidemmällä keväässä tai kesällä.
   Tästä tulee suosittu alarajauskynä 😄

   Poista

Kiitos kommentistasi <3