lauantai 10. maaliskuuta 2018

Novexpert Magnesium Mist-kummajainen, jota oli kokeiltava

Novexpert Magnesium Mist

Oli joulun jälkeiset alet ja haahuilin Sokoksella. Kaiken maailman joululahjapakkaukset olivat isossa alessa ja olin hyvin tyytyväinen, etten sortunut ostamaan juurikaan mitään. Sitten huomio kiinnittyi tällaiseen edulliseen suihkeeseen pöydän nurkalla.

Pullossa luki että 4-in-1 ja etsin inciä, mikä ihme on kyseessä. Ei löytynyt. Olihan se siinä pullossa, mutta se oli niin lyhyt ja yksinkertainen, ettei sattunut silmään. Oli siis pakko googlata puhelimesta ja inci oli vesi, merisuola ja typpi.  Katselin myös hieman mistä on kyse ja vaikutti niin kummalliselta, että olihan se pakko kokeilla. Kuitenkin Novexpert on huippu ammattilaisten kehittämä sarja ja uskon, ettei sarja tuota huonoja tuotteita markkinoille. Joku juju tässä oli siis oltava.

Muistaakseni hinnassa oli pieni, noin euron ale ja hintaa tälle tuli muistaakseni 7,90€.


Kyse on siis 4-in-1 kasvosuihkeesta, eli tuotteen ehdotetaan toimivan kasvovetenä, meikinkiinnityssuihkeena, suojaamaan ilmansaasteilta ja kosteuttamaan. Idea on, että merisuolan mineraalit, etenkin magnesium uudistavat ihoa. Hassu ajatus, joka ei olisi koskaan tullut mieleen ja en ole aktiivisesti seurannut Novexpertin eri hoitolinjoja, vaikka ne vaikuttavatkin todella mielenkiintoisilta.

Suihke sopii kaikille mahdollisille ihotyypeille, myös herkälle ja allergioihin taipuville, ihottumiin,  ja auringonpolttamiin. Suihketta voi suihkutella niin usein kuin haluaa.

Suihke on todella hienojakoista ja tuntuu lähes yhtä napakalta kuin ponnekaasun tuottama suihke. Tätä suositellaan suihkutettavan noin 30 cm:n päästä ja antaa imeytyä ainakin 15 sekuntia. Tämä tuli samoin tein osaksi ihonhoitorutiinia. Tunne oli miellyttävä ja oli himo kokeilla, miten magnesium vaikuttaa, vai vaikuttaako.Suihke selvästi kosteuttaa, mutta meikinkiinitykseen en kyllä käyttäisi, nimittäin suolasta jää pintatuntumaa iholle. Siksi lisään suihkeen päälle aina toista kasvovettä tai voidetta.

Täytyy sanoa, että kyllä tämä toimii! Suola epäilytti ihonhoidossa, samoin näin yksikertainen inci, mutta ihosta on tullut todella terveen ja kuulaan näköinen. En 100% varmasti voi antaa kunniaa vain tälle tuotteelle, koostuuhan ihonhoitoni monesta muustakin tuotteesta, niin sisäisesti kuin ulkoisesti, mutta kyllä tällä ihan varmasti on ollut kirkastava ja uudistava vaikutus. Suosittelen kokeilemaan.

Hauska tapaus-ostan ehdottomasti uudestaan!

Tänä viikonloppuna on kaksi postausta ja tämä tuli ihan yhden tuotteen bonuksena, jotta pääsee intoilemaan edes jostakin luonnonkosmetiikan tuotteesta. Edellisessä postauksessa on menossa lipuarvonta Luonnonkaunis-messuille, samoin Facebook-sivullani, Instagramissa ja Luonnonkosmetiikka-ryhmässä Facebookissa.

Mikä on sinun kummajaisesi ihonhoidon saralla?

Blogin seurauskanavat:
Facebook tästä
Instagram tästä (huomenna sunnuntaina maaliskuun Jolie-box avataan insta storyssä)
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta.


8 kommenttia

 1. Kiitos! ;) Päivän piristys!

  VastaaPoista
 2. No, enpä ole minäkään tällaisesta ennen kuullut, täytyy muistaa katsella sillä silmällä kun seuraavan kerran käy Sokoksella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen nappasin viimeisen purkin Tampereen Sokokselta, kävi tuuri :) Miten käytät aamuisin, suihkutatko meikin päälle?

   Poista
  2. En ole uskaltanut suihkuttaa meikin päälle, kun siitä tulee sellaista pientä suolatekstuuria ja en muutenkaan ole käyttänyt meikinkiinnityssuihkeita. Luin että yksi ainakin tykkäsi käyttää tätä siihenkin tarkoitukseen, joten kannattaa luultavasti kokeilla.

   Poista
 3. Tässä taitaa juuri ollakin ponnekaasua ja siksi noin hienojakoinen suihke. Ostin eilen testiin, mutta katselin, että meinaa olla sokos emotioneista loppu lähes joka paikassa (pääkaupunkiseudulla ainakin). Vaikuttaa kyllä tosi kivalta tuotteelta! Käytätkö päivittäin, kuinka riittoisa yksi purkki on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän aamuin illoin. Ehkä tämä on tuote jonka loistavuus leviää suusta suuhun mutta ei ole ennen oikein kirjoitettu.
   Purkki vaikuttaa riittoisalta, koska suihkutan tosiaan kahdesti päivässä ja välillä pariinkin kertaan/käyttökerta ja tavaraa on vielä kunnolla jäljellä reilun parin kuukauden aktiiviläytön jälkeen.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3