sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Heaven-taivaallisen lakan taustatarinaa ja kuvapläjäys


Tänään julkaistiin Picture Polishin Heaven, ensimmäistä kertaa yhteistyökumppanina suomalainen kynsilakka-alan vaikuttaja Cesarsshop.fi-kynsilakkataivas.

"…  when you see the rays of lavender shine through the clouds,  just as the sun sets and the sky turns to night… a peace of heaven reaching down to us"
Lakka on jumalainen. Laventelia pikkuruisilla holohippusilla. Erittäin hyvä lakata ja jää kiiltäväksi, vaikka toki vaatii päällyslakan, jotta lakka pääsee oikeuksiinsa.Lakan tarina alkaa parin vuoden takaa ja kokonaisuus on ollut tiimityötä. Kaikki värit eivät kelvanneet PP:lle, onhan ihan luonnollista että ei saa olla liian samankaltaisia värejä. Satu päätti värin ja Viivi teki työtä koostumuksen kanssa. 

Toki lakalle oli keksittävä nimi. Tässä kuvaan astui Wasting Lifestyle:n Emma (linkki Emman Heaven-postaukseen tässä). Kynsilakkataivas-apunimestä tuli sitten Nailpolish Heaven-> Heaven. Hieno nimi ihan ehdottomasti.

Kun tuli vaihe, että oli keksittävä teksti pulloon, minä ja Sadun tytär Stella ratkaisimme ongelman ihan viidessä minuutissa. Teksti muuttui matkalla muistaakseni yhden sanan verran. Oma ideani oli käyttää kirjaimissa enkelin siipiä ja Stella sijoitti sen mielessään heti V:n kohdalle. Perusidea oli selvä. Jules lisäsi ihanan sädekehän ja etiketti oli valmis.


Koko paketti on kaikin puolin täydellisen onnistunut.
Onhan tämä ihan älyttömän iso juttu kotimaisten lakkaharrastajien keskuudessa. Koko maailmalla kohistaan lakkafanien keskuudessa kun Picture Polish julkaisee uusia lakkoja, niin ensimmäinen suomalainen PP:n lakka on todella kova juttu! Yrityksellä on Instagramissa n. 50 000 seuraajaa ja lakkojen käyttäjiä on huomattavasti enemmän. Tämä lakka kyllä erottuu edukseen tässä uudessa kuuden lakan julkaisussa. Embrace on uudessa julkaisuussa mutta vanha väri, nyt sen saa ilman huulipunasettiä. Huulipunien valmistushan lopetettiin.

Picture Polishilla ei ole montaa jälleenmyyjää Euroopassa. EU:n alueella Suomen lisäksi lakkoja saa Hollannista, Tanskasta, Unkarista ja Ranskasta. Maailmanlaajuisesti lakkoja voi hankkia vain 15 paikasta. Halukkaita myyjiä varmasti on, taitaa vaan yrityksellä olla kovat ehdot, että ne saa myyntiin.


Tässä on lakka, joka kuuluu löytyä jokaiselta, jonka sydän sykkii kynsilakoille. MUST! Omasi löydät CesarsShopista, johon linkki tässä.

Yritin ennättää kuvaamaan viimeisiin auringonsäteisiin. Lakat jäivät koristelematta tähän postaukseen, mutta se on toki tehtävä CesarsShopin omalla leimauslaatalla:


Picture Polish on 5-free, cruelty free ja vegaaninen lakkamerkki.

Ostin julkaisusta myös Cactuksen ja oli vertailtava sitä vastaaviin. Cactus on selvästi oma sävynsä-onneksi. Siitä sitten toisen kerran.Onko Heaven ostoslistallasi tai jo tilattuna?
9 kommenttia

 1. Ihana, kun olet avannut taustaa lakasta enemmän. Saa aivan uudenlaisen fiiliksen, kun se on kynsillä :) ja oot kuviin saanut juuri oikean sävyn. Monissa swatcheissa se näyttää aivan liian tummalta kuin oikeasti on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Musta oli kiva kun tiesin asian taustoja ja kyselin lisää, sekä sain luvan julkaista näitä juttuja. Omasta mielestäni se tuo myös uudenlaista fiilistä ja prosessi on ollut loppujen lopuksi hämmästyttävän pitkä.
   Sain onneksi hyödynnettyä kuviin iltapäivän aurinkoa parvekkeella. Tosin se tuotti varjoja, mutta aurinko tuo kuitenkin kuviin aina niin paljon muuta plussaa.

   Poista
 2. PP:ia saa myös Briteistä Rainbow Connectionilta. ;) Joka tapauksessa aivan mahtava juttu että saatiin vihdoin myös suomalainen yhteistyölakka, ja värikin on kyllä tosi kaunis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kaunis! Britit PP on jo luokitellut EU:n ulkopuolelle ja epähuomiossa ei tullut sitten lisättyä sitä tuohon :) Ausseista päin tuo EU-tilanne voi vaikuttaa hiukka erilaiselta.

   Poista
 3. Tilattu on! Eihän tällaista ainutlaatuista lakkaa voi jättää hankkimatta! Ja tais sinne tilaukseen taas lipsahtaa muutama muukin juttu.. Loppusummasta päättelin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Olen tasan samaa mieltä että tätä spesiaalia ei voi olla hankkimatta. Tiedän tunteen-hups! Taisi tulla muutakin :D

   Poista
 4. On kyllä tosi kaunis sävy :) En tiennytkään että PP:n lakat on 5 free, joten joutuu varmaan hankkimaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on paljon lakkoja jotka eivät ole brändäytyneet luonnonkosmetiikkaan mutta löytyy useampi free. Sävy on mahtava. Tuli Ruohonjuuressakin asioidessa tänään kehuja :)

   Poista
 5. Voi herrantörttelis kuinka ihana lakka! �� Ja kestävä ku mikä, ei kynnenpäistäkään ole kulahtanut ja kolmas päivä menossa. Minusta on kuoriutunut pesunkestävä kynsilakkojen tuijottelija. ❤️

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3