torstai 29. kesäkuuta 2017

Bohon 10-free Liberty Island lakat, osa 1/2


Vihdoinkin saatavilla on saatavilla 10-free kynsilakkoja. Itseäni ei yhtään ihmetytä että juuri Boho oli se, joka tuotteen toi ensimmäisenä maamme markkinoille (ainakaan en ole kuullut muista). 7- ja 8-free lakkojen koostumukset ovat olleet todella loistavia ja erittäin pigmenttisiä, joten merkin parissa kyllä osataan tehdä lakkoja. Lähdinkin mielenkiinnolla testaamaan tätä uutta koostumusta.

10-free ei sisällä tolueenia, formaldehydiä, diputyylia, ftalaattia, formaldehydihartsia, parabeeneja, ksyleeniä, kamferia, hartsia, styreneä ja benzophenone -1:tä. Mahtavaa että benzophenonesta päästiin eroon (kemiallinen uv-suoja)!

Kaikki kynsilakat ovat vegaanisia ja lasipullojen korkit ovat saarnipuuta. Päälle on poltettu Bohon logo ja en koskaan lakkaa ihastelemasta näitä puukorkkeja.

Tänään on tämän kokoelman ensimmäisen kolmikon esittely.Dream 062:

Kaunis lämminsävyinen keskinude, jossa on seassa mikroglitteriä. Auringossa mikroglitter heijastaa mm. punaista sävyä.


Palvelee koostumukseltaan yhtä hyvin kuin 7- ja 8-free-lakat eli hyvää kunnon Bohon laatua. Kuivaa suhteellisen nopeasti.


Sävy on todella hyvä ja sopii varmasti useimmille ihosävyille.


Nude on ajaton ja aina tyylikäs. Toimii joka tilanteessa, kuten häissä, hautajaisissa, ristiäisissä, arjessa tai vaikka poikaystävän vanhempia ensi kertaa tavatessa.  Jos missään yhteydessä miettii minkä väriset kynnet johonkin tilaisuuteen sopisi, varma valinta on nude.


Mielestäni todella kiva nude, oikein silmä lepää. Ei kannata ihmetellä jos lakka raidoittuu ensimmäisellä kerroksella (sama pätee näihin kaikkiin lakkoihin). Lakkaa ei saa koskaan tuomita ensimmäisen kerroksen jälkeen. Toinen kerros nimitäin tasoittaa värin. Siistiin ja pitkäkestoiseen tulokseen aina myös alus-ja päällyslakka.

Light 063:

Hento, erittäin vaalea puuterinen roosa.


Tämä oli kolmikon työstettävin sävy. Lakka on paksua ja pigmenttistä. Hieman ohuempaa lakkaa olisi ollut helpompi käsitellä. Tasoittuu kuitenkin itsekseen, vaikka onkin paksuhkoa. Osaan lakkasin kaksi kerrosta, joihinkin kolme. On eri asia lakata pitkiä kynsiä kuvia varten kuin lyhyempiä normiarkeen. Paras tekniikka oli lakata melko nopeasti kevyin siveltimenvedoin.


Työ tekijäänsä kiittää. Todella hempukka.


Sama suhteellisen nopea kuivuvuus kuin kaikilla näillä kolmella lakalla.


Tosi kiva vaalea roosaan sävytetty väri. Herkkä ja söötti.

Pure 064:

Tätä odotin eniten testiin. Valkoiset lakat ovat vaikeita valmistaa (pigmenttisyys on usein huono ja vaatii useita kerroksia raidoittuessaan), mutta tämä suoriutui 10-free koostumuksella samoin kuin muut valkoiset normilakat eli todella hyvä lakka.

Sävy on kermanvaalea ja tämmöinen sävy on ihana kesällä kun iho on hieman päivettynyt.


Kermaa-nam!


Valkoisissa kynsissä vaan on sitä jotain ja tämä kermasävy on herkullinen.
Osaan lakkasin kaksi kerrosta, joihinkin kolme. Huomasin oikeaa kättä lakatessa hyvin, miten kuvia varten nyvertää ja lakkaa huolellisesti mutta kun kyseessä ei ole kuvauskäsi, selvisin kaikista kynsistä kahdella kerroksella.


Sama hyvä kuivuvuus kuin edeltäjillään. 


Tällä kauniilla luonnonvalkoisella saa kynnet, jotka huomataan-hyvällä tavalla. Väri on lämminhenkinen, joten kontrasti ei ole niin silmiinpistävä kuin kylmän valkoisella. Sävy jäi kynsilleni ja huomaan välillä tuijottavani kynsiäni, etenkin hieman hämärämmässä valossa. Niin käy kun on mieleinen lakka <3

Kestotestiä en ole vielä ehtinyt tehdä. Sain lakat postausta edellisenä päivänä ja kuvasin kaikki samoin tein. Kynsille jäi tämä viimeinen lakka ja tämän kanssa voidaan sitten seuraavaa postausta varten kokeilla kestävyyttä. Voin sanoa että vaikuttaa kyllä hyvälle. 

Käteni ja kynsinauhat ovat nyt harvinaisen kuivat. Lienee seurausta mökkihommista. Eipä hätää, uskon että tämä uusi Beauty Gardenin kehäkukkakäsivoide hoitaa tilanteen pian normaaliksi. Eipä paljon söpömpää näkyä voi olla kuin nämä Beauty Gardenin purnukat.


Näistä kolmesta lakasta tuli laadukas vaikutelma ja odotan mielenkiinnolla loppujen lakkaamista. Lakoissa on loistava hinta/laatusuhde ja tämä 10-free on erittäin tervetullut uutuus markkinoille. On tulossa nudea, kultaglitteriä ja kellertävää vaaleaa banaania. Aluksi kuvien perusteella luulin että kokoelman lakoissa olisi vähemmän värivaihteluita, kuin mitä näissä on. Kaikki ovat ihan erilaisia.  Ensi viikolla kirjoitan kokoelman kolmesta muusta sävystä ja kerron miten lakka on kestänyt. Siis stay tuned:
- Bloglovin´ (nappi postauksen alkupuolella sivussa)
- Sähköpostipäivitysilmoitukset voi tilata tältä sivulta oikealta sivusta
- Ilmoittaudu lukijaksi Bloggerin kautta sivun oikealta puolelta

Innostuitko jo kun saimme 10-free-koostumuksen käsille, vai pitäisikö sanoa kynsille...?

Linkki kokoelman toiseen osaan tässä.

Liberty Island-kokoelma on tällä hetkellä saatavilla joistakin pienemmistä luonnonkosmetiikkaa myyvistä liikkeistä ja Nudgesta. Ruohonjuureen lakat tulevat hieman myöhemmin.


Bohoa tuo maahan 4Dream Ky, jolta tuotteet saatu.


4 kommenttia

 1. Kauniita sävyjä. Vaaleat cremet on usein hankalia mutta hyvinhän nämä selvisivät :) keskimmäinen on minusta nätein värinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan selvisivät hyvin koska epäilemättä 10-free-koostumus ja vaaleat värit on vaikea valmistaa. Hyvä tuotekehitys ollut.

   Poista
 2. Tosi kauniit sävyt! Bohon lakat muutenkin <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3