perjantai 9. kesäkuuta 2017

Leimausta ja tunnustuksia

Oli hyvä suunnitelma mutta se hieman eli. Inspiroin itseäni hankkimalla MoYou:n kynsilakka/leimauslakan Brilliant Rose. Ajattelin tehdä valkoiset kynnet ja leimata tällä lakalla. Aksenttiin eli nimettömään ajattelin tehdä päinvastaiset värit.


Kun huomasin miten ihanan pirteä lakka oli nimettömässä, suunnitelmaa oli pakko muuttaa. Olin jo leimannut kaikki kynnet mutta päätinkin sutia etusormen ja peukalon yksivärisiksi, jotta nään enemmän tätä raikasta väriä. Valkoinen leima on Konadin ja valkoinen lakka on Picture Polishin so bright so white. Se on ainoa valkoinen tähän saakka, jonka kanssa tulen toimeen. Nyt tunnustan jotain, mitä monikaan ei ymmärrä: vihaan Essencen the gel- suteja ja tulen toimeen ainoastaan Trend Edition-sutien kanssa. Edes halpa hinta ei houkuta tarpeeksi, että lakkaisin huvikseni niillä. 5-freenä ja eläinkokeettomina muuten olisivat ihan jees. Mielummin ostan PP:n varmaa laatua, se kun sopii minulle.

Leimauslaattana toimi BCN-003.


Toki oli saatava jotain kimaltavaa kynsille, kun jotenkin on tullut tällainen harakka. Kaikki kiiltävä on kivaa!!! Koristeet ovat ebaystä.


Peukalo näytti aika tyhjältä vain yhden koristeen kanssa, joten liimailin niitä sitten kolme.


Kuvaus taas hieman venähti ja itse asiassa kynnet on kuvattu vasta kolmantena päivänä lakkauksen jälkeen. Siinä tuli toinen tunnustus... 


Tämän postauksen piti jo tulla keskiviikkona, mutta se hieman venähti. Itse asiassa hyvä juttu, koska nyt CesarsShopin viikonlopputarjouksessa Facebookissa on, että jos tilaa pakettipostareilla Messy Mansionin laatan, saa MoYou:n leimalakan Rock Night:in kaupan päälle.  Väri on hieman vaimeampi fuchsia mutta saman tyyppinen. Loistava ajoitus siis kertoa tarjouksesta niille, jotka eivät ole huomanneet sitä. En itsekään aina huomaa mitä Facebook-feedissäni tapahtuu. Kolmas tunnustus: minusta alkaa tulla laiskempi Facebookin seuraamisen suhteen. Ei vaan enää tule kuin aamulla luettua aamiaisen yhteydessä ja joskus hieman kun tulen kotiin. Blogit luen Bloglovinin kautta yleensä ratikassa kännykästä ja valitettavasti blogit joissa ei ole Bloglovin´-seurausmahdollisuutta, jäävät harvalle lukemiselle, vaikka haluaisinkin lukea joitakin. Bloglovin´on vaan niin hirmu kätsy kun kaikki päivitykset tulevat samaan paikkaan.

Some on jotenkin jäänyt vähemmälle ja kaipaan entistä enemmän rauhaa. On ollut kiva puuhastella parvekkeella luomuyrttien ja joidenkin kukkasten kanssa ja olla hieman auringossa aurinkoisina päivinä. Instaa yritän seurailla jostain syystä siinä vaiheessa kun menen sänkyyn, mutta saattaa mennä viikkokin, etten avaa sitä. Kirjoja taas menee ihan älyttömään tahtiin. Mietin vuoden vaihtuessa että pitäisi pitää kirjaa montako kirjaa tulee luettua tänä vuonna, harmi ettei tullut toteutettua. Mies kysyi noin vuodenvaihteen tienoilla, olenko jo lukenut joululahjaksi saamani kirjan. Sain kyllä useamman. Oli pakko vastata että kuule tämä on jo kuudes vai seitsemäs (en enää muista) joulun jälkeen...

Että tämmöistä tällä kertaa. Mikä on teille paras tapa seurata blogeja?

 



 




4 kommenttia

  1. Nätit kynnet. Brilliant Rose on ihanan värinen. :)
    Essencen suti tuottaa välillä päänvaivaa. Se sais olla ohuempi. Ei välttämättä kapeampi, vaan nimenomaan ohuempi. Nyt se on jotenkin liian kömpelö.
    Kiitos vinkkauksesta,multa on mennyt Cesarsin tarjous ohi. Täytyy mennä katsomaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Brilliant Rose yllätti minutkin. En olettanut että se onkin NIIN kiva. Oli myös todella miellyttävä lakata. Hintakin oli paikallan - 4€.
      Hyvä että joku muukaan ei pidä Essencen sudeista. Yleensä kuulee vain hypetystä.

      Poista
  2. Rock Night on muuten hyvä ja leimaa näkyvästi tummankin päällä. Siinä mielessä hyvä tarjous! Tekstiä lukiessa mieleen vaan putkahteli ihan kuin minä...blogin kirjoittaminen tuntuu vähän raskaalta. Olen ajatellut tiputanko postauspäivistä pari pois. Lukeminen kiinnostaa ja illalla luin neljä tuntia. Samaten puutarhahommat nappaa nyt enemmän ja ylipäätään ulkona oleminen.
    Ihanat kynnet muuten, meinas jo jäädä mainitsematta ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä postaatkin ihan hurjaan tahtiin! Itselläni on tavoitteena 2 kynsipostausta/viikko ja vikonloppuna luonnonkosmetiikan postaus. Nyt kesällä kuitenkin luonnonkosmetiikan lukijamäärät ovat pudonneet huomattavasti, ehkä ihmiset viihtyvät paremmin ulkona kuin koneen ääressä. Ajattelin sillä saralla siis ottaakin rennommin ja kokeilla ehkä arkipostauksia. Kesä on kuitenkin niin harvoin että siitä kannattaa nauttia jos osuu arinkoinen päivä kuten tänään. Nyt lähdetään puistoon viettämään aurinkoista päivää. Ja kiitos kynsikommentista-tää painuu nyt ihailemaan aurinkoon tämän hetkisiä flakies-kynsiä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3