keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Hyntin Pop up Stockmannilla tänään ja huomenna sekä alevinkit luonnonkosmetiikkapuolelta

Naturellelta tuli sähköpostia että Hynt Beautyn perustaja Meryl Marshall on Stockmannin pop up-pisteessä esittelemässä tuotteitaan. Huomenna 15.6. on vielä mahdollisuus tavata tämä mukava lady Helsingin Stockmannilla klo 10-12. Piste on toki auki myöhempäänkin.


Aluksi oli hieman vaikea löytää pistettä, kutsussa kun luki että se on ensimmäisessä kerroksessa mutta kerroshan on laaja. Kävelin ensin luonnonkosmetiikkapuolen suuntaan mutta matkalla sain henkilökunnalta ohjeistusta että se on tavallisen kosmetiikan puolella. Jos joku aikoo pisteelle, se löytyy Macin edestä ja korupuolen läheltä.

Oli todella kiva päästä näkemään tuotteet livenä. Netistä ei saa sitä tuntumaa luomivärien tai huulipunien koostumuksesta, mitä voi tuntea ja nähdä paikan päällä.


Ja olihan näitä kiva ihailla. Erityisenä mielenkiinnon kohteenani oli Hyntin peiteväri. Se osoittautui erityisen pigmenttiseksi ja antoi todella pysyvän vaikutelman. Veikkaan että tästä tulee minun juttuni. Kaiken lisäksi pinta jää mattaiseksi ja tuntuma oli sellainen että luulen siitä tulevan paras luonnonkosmetiikan luomivärin  pohjustajani. Kirjoittelen kokemuksia sitten testauksen jälkeen. Peitevoide oli tarjouksessa 23€ normaalihinnan ollessa 29€.

Luomivärit olivat niin samettisia, etten luultavasti ole koskaan muissa tuotesarjoissa törmännyt tällaiseen. Pigmentti oli aivan omaa luokkaansa. Kun luomiväriä laittoi sormenpällä kämmenselälle, ei se enää lähtenyt sormenpäästä pois. Täytyy pitää mielessä. Sopii varmasti loistavasti myös silmien rajaukseen pigmenttisyytensä ja pysyvyytensä vuoksi. Saatavilla sinkkunappien lisäksi oli kolmen värin paletteja.

Huulipunat olivat hyvän oloisia.  




En kuitenkaan sortunut ostamaan huulipunaa, koska kekkasi toisen, josta myöhempänä. Huulikiillot eivät ole niinkään minun juttuni, joten se puoli jäi testaamatta. Etsin aina mahdolisimman kestäviä huulipunia, koska haluan punauksen olevan kunnossa eikä lisäily pitkin päivää innosta.


Tiukan geelimäisiä kulmavärejä oli kahta ruskeaa sekä musta ja ne sopivat myös silmien rajaukseen.

Tietysti löytyi puutereita, high lightereita, poskipunia, siveltimiä, ripsaria, silmänrajauskyniä ym. ja suuri osa alehinnalla. Toisen kuvan oikeassa yläreunassa on Discovery kit, joka maksoi 39€ sisältäen peiteaineen, viimeistelypuuterin, high lighterin ja siveltimen. Setti oli valitettavasti minun väreissäni loppuunmyyty. Kiinnostava oli kasvojen aurinkosuojaseerumi SPF 30, mutta sekin oli myyty loppuun. Tuntuma oli silkkinen ja levittyvyys aivan loistava, joten tällaista laittaisi mielellään kasvomeikin alle. Sain pienen testeripurkin tästä aineesta ja sitä saa sitten ostettua Naturellesta, jos siihen päätyy. Ihastuin kyllä aurinkosuojaan sen tuoksun, tuntuman ja levittyvyyden vuoksi.


Taustalla näkyy Tata Harperin tuotteita koska hieman aiemmin sarjan edustaja oli esittelemässä tuotteitaan.  Tatat eivät minulle käy vahvojen eteeristen öljyjen vuoksi mutta olen katsellut voidemaista korostusväriä. Pidän voidemaisista poskipunista, korostus- ja varjostustuotteista. Ne on helppo levittää ja pysyvät huomattavasti paremmin yleensäottaen kuin puuterimaiset. Voidemainen korostustuote oli niin vaalea, ettei se käy kesäiholleni. Kuitenkin poskipunissa oli ihana persikkasävy, jonka veikkaan jossakin vaiheessa päätyvän meikkipussiini. Kyseessähän ei siis ole pelkkä voidemainen poskipuna vaan tuotteet käyvät myös huulille.


Tata Harperin kesäpinkki huulipuna oli ihana, mutta järki käteen. Huulillani oli juuri lähes saman sävyinen Zuii.


Koska paikalla oli Naturellen muutakin valikoimaa, ihailin Tabithan hiustuotteita. Näissä oli huumaavia tuoksuja. Ostin kokeeksi ja reissuun Organic 4 in 1 Conditioner:in tuoksuna Amber Rose. Tuotetta voi käyttää poishuuhdeltavana hoitoaineena, pesun jälkeen hiusten latvojen hoitoon, sillä voi kosteuttaa hiuspohjaa tai muotoilla kampausta. 60ml:n purkki oli tarjouksessa 10€. Odotan mielenkiinnolla mitä tämä ruusun, geraniumin, kamomillan ja ylan ylangin tuoksuinen hyvin rikkaan oloinen hoito tekee hiuksilleni. 


Myös Plant Apothecary oli edustettuna, mutta yritin sivuuttaa mahdollisimman nopeasti houkuttelevat suihkugeelit.

Niin- minähän olen huulipuna-addikti. Siitä ei pääse yli eikä ympäri. Teenkin hyvin rankasti töitä (siis henkisesti), etten hamstraa saman sävyisiä huulipunia, koska eivät ne säily loputtomiin ja kun on kaksi lähes samaa sävyä, käy automaattisesti niin että toinen sitten jää huomattavasti vähemmälle käytölle. Ehkä siis ei vielä tarvitse liittyä anynyymeihin huulipuna-addikteihin, jonkun verran toivoa vielä on...


Katsokaa miten kaunis hylly ja tuotteet! Iih-en ehkä kestä! 


Laatu tuntui kädelle swatchattuna erittäin lupaavalta. Mikäli kiinnostaa nähdä sävyvalikoima, löydät sen tästä linkistä.

Niin kauniita kultaisia pakkauksia ja ihanat kierrätyskartonkiset kolmiomaiset paketit. Oijoi <3  

Oma punani löytyi kuitenkin ilmeisen uusista tuotteista, koska niitä ei löydy edes Naturellen sivuilta.


Ostin tällaisen Natural Lip Crayon:in sävyssä Keen, joka on oranssi.  Hinta oli 32€ ja laatu jotain aivan mieletöntä! Puna oli suhteellisen kuivan oloinen matta ja pigmenttiä riittää vaikka pieneen keskikokoiseen kylään. Tai tässä tapauksessa kyläläisten huulille. Odotan mielenkiinnolla yhteistä taivaltamme. Uskon että tarinamme on sangen menestyksekäs.

Ooh-ihonhoitoöljyille oli oma hyllynsä.



Alelappuja kaikkialla. Vastustamatonta, mutta öljyvarastoni on ihan hyvässä kunnossa.

Kaikenlaista oli siis saatu mahtumaan tähän pop up-tapahtumaan. Kumpa tällaisia olisi useammin! On aina niin mielenkiintoista saada tutustua tuotteisiin paikan päällä.

Ostokseni maksettua ajattelin että nyt on parempi olla vierailematta luonnonkosmetiikan osastolla. No, jotenkin kuitenkin löysin itseni sieltä. 



Treat Collectionin lakat olivat ihan kivassa alessa 14,90€. Pidän sarjan pikakuivattavasta lakasta mutta sitäpä ei paikalla näkynyt, kuten ei myyjääkään. Kliks-15€ säästetty.


Beuty Blenderit olivat 15,50€ eli sellaista tarvitsevalle säästöä tulee 4€. 

JA SITTEN:

Tästä jäi kuva ottamatta. Foreo Luna Play oli 29€ eli -10€ normaalihinnasta. Tuote on kummitellut mielessäni pitkään, mutta koska se olisi pitänyt tilata verkosta, houkutus ei ole koskaan kasvanut ylitsepääsemättömäksi. Nyt kun pääsin hipeilöimään näitä ja puhdistuspään silikoni oli niin pehmeää hetulaa, päätin että nyt kokeillaan. Jos laite ei ole vielä jollekin tuttu, niin kyseessä on silikoninen värähtelevä harja, joka lupaa tehopuhdistaa ihon meikistä. Kasvohierontakaan ei ole pahitteeksi. Tämä malli on kokeilukäyttöön. Tuote toimii 100 min yksittäisen käyttökerran ollessa minuutti ja sen jälkeen se päätyy siveltimenpesualustaksi, koska sitä ei voi ladata. Sitten on tehtävä päätös pitääkö puhdistajasta niin paljon että haluaa investoida suurempaan ja ladattavaan versioon. Katsotaan kuinka käy. Kirjoittelen kokemuksista laitetta käytettyäni.


Centifolian tuotteet olivat edullisia ja kunnon perhekokoja.


Puoli litraa misellivettä vain 7,90€ ja 400 ml:n vartalovoiteen saa hitaan 15,50. Katsoin kosteusvoiteen incin, eikä se hullummalta näyttänyt. Ecocert löytyy.


Organic Shop on edullista luonnonkosmetiikka. Joillakin tuotteilla ei ole sertifikaattia, joten jos on tarkka sertifioinneista eikä tiedä inceistä mitä mikin on, silloin ei kannata ostaa sertifioimatonta tuotetta.

Tästä hyllystä kaikki maksoivat 3-3,90€. Oikealla yläkulmassa shampoiden vieressä näkyy pönttömäinen body butter ja se ei ole ollenkaan luonnonkosmetiikkaa. Sisältää nimittäin akrylaatteja. En ole kyllä nähnyt niitä muualla kuin Stokkalla ja verkossa. 

 Tuo Aloe-käsivoide on lempparini.

Jos islantilainen Söley kiinnostaa, Stockmannilta niitä löytyy.


Stokka myy myös Weledaa ja niissäkin oli joitain tarjouksia. Ihonhoitorepertuaarini on suht kunnossa, niin en tutustunut niihin sen kummemmin, kunhan nuuskutin dödöä.

Kassalle mennessä huomasin että Stokkalla oli myös Urtekramin uusi Nordic Berries-sarja. Tämä on sinänsä mielenkiintoinen, koska mm. vartalovoiteessa on hyaluronihappoa.



Myös yksittäisiä tuotteita eri merkeistä, esim. Madara ja Mossa oli alennettu. Kaikki tarjoukset olivat kanta-asiakastarjouksia, joten on oltava ylimääräinen muoviläpyskä lompakossa voidakseen hyödyntää ne. Omani on aika huvittava tapaus. Kun menin naimisiin ja sukunimeni muuttui, Stokka huomaavaisesti lähetti uuden kortin, mutta hups sentään - se oli vanhentunut kuukautta aiemmin kun sain sen! En ole vieläkään saanut aikaiseksi vaihtaa sitä kun jonottaminen asiakaspalveluun ei tunnu hyödylliseltä ajankäytöltä.

Kotimatkalla Ruohonjuuren kautta kävi tuuri. Ysin ratikka tuli kerrankin heti. Se linja on niin säälittävä. Joskus saattaa mennä pitkiäkin aikoja ettei ratikkaa vain ilmesty ja sitten kun vihdoinkin siihen pääsee, se lähtee poikkeusreitille. Ja tätä ei tiedä kuin noin minuuttia ennen kuin pitää jäädä pois kyydistä, koska kuljettaja ei koskaan kuuluta sitä aiemmin. Onneksi omalla kohdallani poikkeusreitti tarkoittaa ainoastaan yhtä pysäkinväliä lisäkävelyä ja ratikoiden pysäkkivälit ovat lyhyitä. Ei siis ongelmaa, jos ei sada tai ole painavaa kannettavaa. 

Hakaniemen ja Kallion välimaastossa vaihtui kuljettaja ja uusi sai raportin toimimattomasta lippusysteemistä ja jostain muistakin vioista. En kuunnellut sen tarkemmin, koska luin blogeja kännykästä. Seuraavassa kurvissa kuului melkoista kolinaa ja kuljettaja raportoi radioon että hidastin meni rikki. Keskus totesi että ratikka pääsee kuitenkin Pasilaan. Sitten kuljettaja ja keskus alkoivat puhua ajotietokoneen rikkoutumisesta ja miten se pitää resetoida ja vaikka mistä muista vioista. Mietin kyllä että selviävätköhän kaikki matkustajat ja jalankulkijat hengissä. Tässä vaiheessa alkoi myös tuntua takapuolen alla inhottavalta. Miksi? No katso:


Edessäni seisoi mies ja kun hän vähän liikkui, huomasin että vastapäiselle penkille oli päässyt luultavasti joitakin eritteitä jommasta kummasta päästä. Jos jotain positiivista, niin on kyllä loistavaa että riskialttiit paikat merkitään, eikä tule todella inhottavia yllätyskokemuksia. Tai mistäs tietää vaikka jollekin olisi tullut ja siitä syystä lappu oli laitettu. Yksin ratikka on kyllä sellainen että siinä näkee koko suomalaisen elämän kirjon Länsisataman kaljanraahaajista alkaen. Jos siis tulet turistina Helsinkiin, suosittelen vetämään kärsimysrundin ysillä, niin olet nähnyt ja kokenut jo paljon. Olen kuullut että tällä linjalla on oma viharyhmänsä Facebookissakin :)

Nyt olen kuitenkin turvallisesti kotona ostoksieni kanssa.


Jos mietit minkä ihmeen miniharavan olen ostanut, niin se on työkalu poistamaan hiukset harjasta. Juuri aamulla mietin että miten ihmeessä saan luonnonharjani puhdistettua kunnolla ja toivottavasti vastaus on tässä.

Raportoin näistä tuotekokeiluista myöhemmin ja blogini luonnonkosmetiikkapuolella on tapahtumassa mahtavia juttuja. Odotan todella innolla uusia testijuttuja, joten olethan tilannut päivitykset, jotta et vaan missaa niitä? Avasin juuri Facebookiin tilin blogin nimellä Elämän ihastukset ja vihastukset (linkki TÄSSÄ). Käy tykkäämässä, laita kaveripyyntö ja seuraa! Postaan myös sinne linkin aina uudesta julkaisusta. Muut seuraamisvaihtoehdot ovat Bloglovin´, Blogger tai sähköpostipäivitykset.

Ihania kesäpäiviä! Ihan kamalaa miten nopeasti aika menee. Pian on jo juhannus!




























Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3