lauantai 3. kesäkuuta 2017

Holoa holon päälle - sitähän ei koskaan voi olla liikaa - vai...

Oli/on jonkun asteinen kynsimasis. Ei tiennyt millä lakkaisi tai miten. Joka tapauksessa otin viilan käteen ja lyhensin kynsiä reippaasti. Konadille on tulut halpoja viiloja (1,50€) ja 180 grid on luonnonkynnelle, joten lyhensin sillä reippaasti ja viimeistelin lasiviilalla. Tämä pituus ainakin tuntuisi sellaiselta että ei ihan helposti katkeaisi ja koitan nyt pitää kynnet tämän mittaisena. Ne vaan aina kasvavat niin salakavalasti ettei sitä huomaa, kunnes jonakin päivänä huomaa kynsikuvista että lyhennys olisi enemmän kuin aiheellinen.

Lyhemmät kynnet sitten vaativat jotain punaista ihan selvästi.


NCLA:n Req Square on ensimmäinen NCLA:n lakkani ja onhan se jo laatikossa odotellutkin seuraavaa käyttökertaa sen aikaa, että oli jo syytäkin päästä uusiokäyttöön. 

Red Square on kyllä mahtava tapaus.


Suorastaan hävettää kun hän, raukka parka on ollut lakkalaatikossa ihan liian kauan huomiotta.


Tässä lakassa on ehdottomasti naisellisuutta ja se on hyvin sensuelli. Joka ei tarkoita sitä, etteikö sen kanssa voisi hiuka leikkiä :D


Sitten koristeluja miettimään. Viime aikoina on tullut leimailtua niin ajattelin käyttää vinyyleitä pitkästä aikaa. RockNailStarin Stiletot rajasivat ohuet kolmiot kynsille. Kaipaisin kolmiovinyylejä, joissa saisi leveämmän rajauksen aikaan. Miksi kaikki ovat niin kapeita? Voihan niitä teippejä leikellä itsekin tai rajata alueita, mutta jälki ei aina ole niin tasaista. Miksi vinyylien valmistajat olettavat että kaikki haluavat hyvin kapeat kolmiot?
*Edit: löysin hukassa olleet WhatsUp Nailsin kolmiovinyylit ja juuri niissä oli leveämpää kolmiomallia.

Toiseksi lakaksi valikoitui NCLA:n Shimmer Me Pretty. Holoa holon päälle-mikäs sen parempi asetelma...


Kimalluksesta tuli vähintäänkin mielenkiintoinen. Lisäksi oli havaittavissa lievä häivytysefekti, kun kynnen tyveen tuli ohuempi kerros lakkaa kuin kärkeen. Valossa holo säkenöi useissa eri väreissä. Olen ennen käyttänyt Shimmer Me Prettyä vain vaaleammalla pohjalla ja se toi ehdottomasti laajemman väriskaalan esiin tummemmalla pohjalla, vaikka kuviin sitä ei saanut vangittua.


Tämöinen oli lopputulos. Päällä Gelous?-päällyslakka.
 

Viime viikko eli kuluva viikko oli aika kamala. Oli kahdet pääsykokeet opiskelemaan ja näiden päivien väliin osui vielä kolmen tunnin avoimen korkeakoulun tentti. Pääsykokeissa oli mielettömästi todella päteviä hakijoita ja ihan hirvittää jos en pääsekään opiskelemaan. Minut kutsuttiin monimuotototeutuksien pääsykokeisiin eli alasuuntautuneesta työkokemuksesta sai pisteitä ja monella oli täydet pisteet. Opiskelu kestäisi silloin vuoden vähemmän. Itse en pystynyt täysin laskemaan työpisteitäni, koska myös yhdistyksien luottamustehtävistä saa pisteitä, mutta ei kerrottu minkä verran. Lisäksi olen opiskellut alaa liippaavia asioita, joten en niiltäkään osin voi laskea pisteitä.

Tulokset tulevat kuun viimeisenä päivänä ja siihen asti ei auta kuin odottaa. Hieman ahdistaa. Jos en tulekaan valituksi-mitäs sitten?? Olkapään työtapaturma estää vanhassa ammatissa toimimisen ja on aika huoli tulevasta. Tiedän että asioilla on tapana järjestyä, mutta kun on huono päivä, sitä ei jaksa uskoa. 

Ehkäpä tähän liittyen on kysimasistakin. Ei ole inspiraatiota, ei tiedä millä lakkaisi ja kaikkien muiden tekeleet näyttävät niin hienoilta ja tuntee itse vain räpeltävänsä.

Kertokaas siis - millä taltuttaa kynsimasiksen ja saa luovuuden virtaamaan? Ilmatkaan eivät ole antaneet aihetta kesäkynsille. Melkein voisi tehdä villapaitakynsiä...

Yhden vinkin voin antaa teille kynsi-inspiraatioon: tässä kuussa jos ostaa NCLA:n lakan Sokokselta tai CesarsShopista, saa Milv-arkin mukaan. Kuviin on valikoitunut myös todella upeita siirtokuvia.


 


 


2 kommenttia

  1. Mullakin on välillä kynsimasista. Tuntuu ettei jaksa ja kaikki menee pieleen. Oon huomannut että siihen auttavat uudet koristeet :D ne saavat luovuuden valloilleen ja päähän putkahtaa niin paljon ideoita ettei tiedä milloin niitä ehtii toteuttaa! Red Square on <3

    VastaaPoista
  2. Näinhän se on. Viime aikoina on myös ollut niin paljon uutta, että kun ne on käytetty, ei enää keksi miten koristella tai lakata. Mitäköhän uutta koristelua keksisi? Yritin eilen etsiä leimsuslaattoja, joissa olisi graafisia kuvioita mutta tuloksetta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3