lauantai 13. toukokuuta 2017

Uusi Fun Laquerin Blue Lagoon-aaah...

Oli ilo ja kunnia saada CesarsShopista himoitsemani Fun Laquerin uutuus eli Blue Lagoon. Uusissa julkaisuissa oli enemmänkin harkitsemisen arvoisia lakkoja mutta asia pohdittuani juuri tämä oli ehdottomasti minua varten, kuten jo edellisessä kynsipostauksessa mietiskelin.


Ja kyllä tämä onkin aivan mahtava lakka! Rakkauspakkaus <3

Tämän julkaisun Funit tulevat uudenlaisissa laatikoissa.


Pakkauksessa on myös holoefekti ja varsin kivan näköinen. Näin hieno lakka saakin tulla arvoisessaan paketissa.

Funin lakoissa niiden 5free-koostumus, eläinkokeettomuus ja se että ne on tehty käsin, tuovat lisäarvoa.


Tällä oli helppo lakata ja kerrokset kuivuivat nopeasti. Kaksi kerrosta antoi täyden peiton. Olin niin innoissani alkamaan lakkaamaan, että epähuomiossa laitoin tavallisen aluslakan Untin asemasta, kun ajatukset olivat lakan lumoissa.


Fun on julkaissut perinteisen glitterisen tyylinsä jälkeen erilaisia koostumuksia ja kokoelman kolmessa lakassa on juuri uusi ja omanlaisensa koostumus, mitä ei ole muissa Funin lakoissa.


Koostumuksessa on myös mikrohologlittereiden lisäksi pienen pieniä hieman tikkumaisia glittereitä ja pohja hohtaakin kauniisti.


Tätä ei olisi raaskinut koristella ollenkaan, mutta päädyin kuitenkin leimaamaan merihenkisiä koristeluja. Olen muutenkin alkanut pitämään entistä enemmän yksivärisistä kynsistä.
Leimat poimin Konadin Square Image 24-laatalta. Peukalon leimat kokosin sekalaisilta laatoilta.Vaikka kevät on myöhässä ja koskaan ei tiedä mitä tulee taivaalta, on ihanaa kun voi sentään hommata kevätiloa kynsilakan muodossa. Toimii paremmin kuin vitamiinipillerit-ainakin minulla. Keinonsa kullakin ;)

Mikä on piristänyt kevättäsi viime aikoina?
4 kommenttia

  1. Ihanan värinen <3 minulle käy muuten aina noin, laitan tavallista aluslakkaa UNT:n tilalla ;D ja aina silloin kun olen iloissani jostain uudesta lakasta!

    VastaaPoista
  2. Olen myös ihan rakastunut tähän väriin <3 Laitoin vielä Color Clubin Stuck on You-aluslakkaa, joka pitää kuin tauti :) Näitä saa varmaan sitten liotella aikansa. Tosin ei ole niin jämäkkää kuin vanhan tyyppiset Funit. Mutta kiva kuula että muutkin höpsähtävät jostakin ihanasta lakasta niin että Unt unohtuu. Me lakkahörhöt ollaan omanlaisiamme :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3