sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Hemppiskynnet

Tehtiin toisen kynsiharrastajan kanssa vaihtareita kynsilakoissa ja tuli minulle muutama leimauslaattakin. Molemmat saimme melkoisen lakkarikkaat paketit ja ensimmäisenä tästä lakkasatsista kynsilleni päätyi tämä KBShimmerin Thistle Be the Day.


Lakka on todella kaunis ja herkkä vaalean lila lineaarinen holo. Ei voi kuin ihastella. Tällä oli helppo lakata ja koostumus oli todella peittävä. Täysi peitto jo kerroksella, toki kuitenkin lakkasin kaksi.


Vertasin tätä tikutettuna Picture Polishin Lizzieen ja ero oli todella pieni. KBS on aavistuksen hienojakoisempaa.


 Käytin leimaamiseen lempipitsilaattaani Born Pretty Storen BP-L045. Peukaloon, keskisormeen ja nimettömään lakkasin alle kaksi kerrosta Essencen No Make Up-lakkaa kynnen värin tasoittamiseksi ja leimasin Konadin valkoisella.


Käytin ylärivin keskimmäistä kuvaa.

Rajasin nimettömän ja peukalon RockNailStar:in French-vinyyleillä. 

Ihanan helppoja käyttää.


Lopuksi timantit Magic-liimalla, jolloin ne pysyvät juuri niin kauan kuin haluaa. Kynnet suorastaan huusivat timantteja! Näissä timanteissa heijastuu hieman vaaleanpunaistakin väriä, mikä ei kuvissa näy.


Hololakkojen makrokuvat ovat aina mielenkiintoisia.


 Näihin kynsiin olen ihan tyytyväinen. Tosin tuli tehtyä muutama kynsi uudestaan kun tein hieman erilaisia designeja, joista en sitten pitänytkään.


Hemppiskynnet eivät varsinaisesti ole omimpiani mutta kun siihen liittää negative space:a, se ilmeisesti pelastaa tilanteen :) Negative space kun on taas yksi suosikkijuttujani.

Millainen kynsityyli on lempparisi tai tuntuu omimmalta?

 
 


  
 6 kommenttia

 1. Kaikki tummat kynnet, tykkään myös isoista mustista leimakuvioista :) nämä on nätit ja niin hempeät. Tosi nätti hololakka, mulla ei ole KbShimmerin lakkoja tällä hetkellä yhtään :)

  VastaaPoista
 2. Mulla tummat kynnet kuuluu talveen ja oikeastaan alkaa viininpunaisella syksyllä.
  Itselläni taitaa olla 4 KBS:n lakkaa ja yhtään en ole tilannut ulkomailta vaan tullut vaihtarina tai kynsikirpikseltä. Katsoin netistä että jenkeistä saa näitä tosi halvalla, alle 10 USD/pullo. Olen aina luullut kalliimmaksi. Toki tänne saa sitten maksaa alvit ja rahdit, mahdollisesti myös tullit tilaussummasta riippuen.

  VastaaPoista
 3. Voi miten hemppikset kynnet :3

  Oma kynsityylini on jämähtänyt kyllä violetti/sininen-akselille ja vesimarmorointeihin jo aikaa sitten, pitäisiköhän elää vaarallisesti ja tehdä kanssa jotain vähän hempeämpää?? :'D

  VastaaPoista
 4. Kannattaa rohkeasti rikkoa rajojaan välillä. Muuten tulee aina tehtyä samaa tyyliä mutta kun elää "vaarallisesti" ja kokeilee juttuja, voi löytää joskus uutta, vaikkapa yhdistettynä lempityyliin. Itse olen aika kaikenlaista kokeileva, kun en halua jämähtää tiettyyn kategoriaan. Aina ei kyllä mene putkeen enkä pidä läheskään kaikesta 😀. Sitten vaan totean itselleni että tulipa tehtyä. Koitapa hempeilyä ja elä riskillä 😂. Munkin olisi muuten helppo laitella vaan pääkallomilvejä tai leimoja ja mustaa tai lilaa lakkaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3