torstai 25. toukokuuta 2017

Pöllöt kynnet

Minua kiinnosti lakata Picture Polishin uuden julkaisun Oasiksella, sitä kun on vähemmän nähty kuin monia muita värejä. Oasiksen vihreä on kuitenkin kivan raikas vihreä ja oli nähtävä miltä se näyttää.


Väri oli mielestäni kiva ja koostumus oli suhteellisen ohut. Hyvä peitto kahdella kerroksella. Tämä on nyt kolmas uuden julkaisun lakka jota käytän ja kaikki ovat olleet hyviä tapauksia. Heti ensimmäisenä ostin Freen ja Surfin.


Kuitenkin suunnitelmissa oli ihan muuta kun pelkkä yksivärinen vihreä. Tein liukuvärin PP:n Honey Dew:n kanssa.


Koostumus oli paksumpaa. Helppo peitto kahdella kerroksella. Lookki ei ole kovin huoliteltu, kun olin tekemässä liukuväriä ja tiesin että sotkua on tulossa.

Voin kertoa että tämä lakkaaminen ei ole todellakaan helppoa kissojen pahimman karvanlähdön aikana. Vaikka ei koskisi mihinkään, niitä vain leijuu yllättäen jostain ilmasta lakkapinnalle. Tänä kyseisenä lakkauspäivänä ei kyllä oikein mikään mukaan tuntunut luistavan, ei sitten mitenkään.

Tein liukuvärin meikkisienellä ja kiroilin sienen palasten tarttuessa lakapintaan ja Ctrl+Alt+Del-lateksin tempautuessa meikisienen matkaan lakkapinnalle. Ostin juuri uuden pullon ja koostumus on todella hyvää. Edellinen oli jo todella loppuun käytetty ja laatukin oli jo sitten hieman huonompi, kun ei saanut enää kuin ohuita kerroksia. Ihan oma vika siis oli, tänä päivä kun vaan ei ollut hyvä lakkauspäivä.

Aloitin leimausprosessin tekemällä decalit nimettömiin. Käytin Creative Shopin laattaa numero 62.

Leimasin pöllöt Konadin mustalla leimauslakalla, koska halusin ottaa varman päälle, kun kaikki muu oli jo osoittautunut hankalaksi. Laatta toimi hyvin ja väritin leimat stampperin päällä. Siinä vaiheessa, kun decalit olivat jo kuivuneet aikansa, toinen leimasin tippui pöydältä ja lakat suhraantuivat sohvapöytään. Se siitä decalista. Ei muuta kuin uutta tekemään....

Muihin sormiin käytin Konadin square 24-laattaa, koska se ainakin toimii huonoinakin päivinä.

Leimasin etu-keski- ja nimettömän alarivin keskikuviolla ja peukaloihin laitoin alarivin ensimmäisen kuvan. Kun sai sen viimeisen leiman kynsille, harmitti, etten ollut käyttänyt sitä kaikkiin kynsiin. Se oli niin paljon kivempi. Tuossa kuvassa on paljon potentiaalia. Lehtiä voi tulevaisuudessa värittää kevääseen, kesään tai syksyyn sopiviksi. 

Leimadecalit sentään käyttäytyivät kuivuttuaan mallikelpoisesti, mutta kohtelinkin niitä silkkihansikkain. Pöllö ei näyttänyt kynsillä yhtä kivalta kuin laatassa mutta tulipa kokeiltua. Laatassa on vielä monta muuta kivaa kuvaa kokeiltavana.Lopputulos ei oikein miellyttänyt, Jotain olisi pitänyt tehdä toisin. Vähän vaaleampi leimalakka tai kaikkiin kynsiin peukalon lehtikuvio. Ja kynsillä van tapahtui liikaa, eikä vihreä tuntunut enää rauhoittavalta väriltä vaan liika musta varasti mielestäni huomion. Kuten aiemminkin totesin, nykyään viihdyn entistä enemmän yksivärisillä kynsillä. Joskus kaunis lakka yksistään riittää.

No, tällaiset kynnet tällä kertaa ja katsotaan mitä seuraavaksi....

Tunnetteko ne päivät kun mikään ei mene putkeen? Osaako joku silloin lopettaa kynsien teon ja jatkaa seuraavana, kuten olisi ollut järkevintä?  
 

 
6 kommenttia

 1. Jos joku menee pieleen, poistan lakkaukset ja aloitan alusta jos on aikaa :) joskus ärsyttää kun pieleen menee ja ei ole aikaa korjailla!

  VastaaPoista
 2. Sulla on siis malttia. Itse halusin kaiken juuri sinä päivänä valmiiksi mutta entistä enemmän olen siirtynyt lakkaamaan illalla ja koristelemaan vasta seuraavana päivänä.

  VastaaPoista
 3. Mikä siinä onkin että itse kuulun tähän "et sitten tajunnut lopettaa ajoissa??"-kategoriaan :'D Jos lakkaa illalla ja koristelee seuraavana päivänä niin pääsee PALJON vähemmällä :P

  VastaaPoista
 4. Vaikeuksien kautta voittoon. Lopputulos on kiva. Liukuväri sopii alle oikein nätisti. Mun silmää miellyttää eniten tuo etu-, keski-, ja pikkusormen leima.

  VastaaPoista
 5. Kiitos. Näin se just menee. Mikä om toisen silmälle just se miellyttävin, toiselle on taas päinvastoin-kuten näiden leimojen kohdalla.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3