torstai 18. toukokuuta 2017

Samat kynnet, kolmet erilaiset lookit eri päällyslakoilla

Tällä hetkellä on edelleenkin viime perjantaina lakkaamani Funin uusi blue Lagoon kynsillä, enkä aio poistaa sitä kuin aikaisintaan viikonloppuna. Päätöksen sinetöi se, kun eilen vetäisin kuorimaveitsellä kunnon ruhjeen vasemman peukalonkynnen viereen ja en voi tai edes halua kuvitellakaan miltä lakanpoistoaine tuntuisi siinä sormessa. Tässä välissä siis on hyvä aika postata julkaisematta jääneet kynnet.

Blogia seuraavat ovat huomanneet että olen kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja teen Bohon kanssa yhteistyössä postaussarjaa luonnollisesta värikosmetiikasta eli kynsilakoista, huulipunista ja huulten rajauskynistä.

Swatchasin Bohon kynsilakan Street Style, joka oli ihanan farkun sininen. Varsin miellyttävä väri, vaikka vierastan vaaleamman sinisiä kynsilakkoja. Jostain syystä sininen on väri jonka kanssa en tule toimeen. En vaatteissa tai missään olomuodossa. Tässä tuli poikkeus.Tähän sitten sopivat farkkuMilvit kuin nenä päähän. Täydellinen mätsi. Näitä katseli ihan mielellään. Milvien alla ei ole perinteistä valkoista pohjalakkaa vaan Color Clubib CC Coat-aluslakka, joka on hyvin vaalean nuden värinen. Olen kovin ihastunut siihen hoitavien ominaisuuksien vuoksi koska se sisältää keratiinia.


Kuitenkin vaatekaapissa, jossa kynsilakkani ovat, katse sattui käyttämättömään Essencen All that shimmers top coatiin. Tuumasta toimeen ja kerros sitä lakkauksen päälle.


Note to myself: älä kuvaa käsiä liian nopeasti rasvauksen jälkeen.

Tällä top coatilla lookki muuttui aika lailla. Ei normaalissakaan päällyslakassa mitään vikaa ollut mutta hauska kokeilla eri toppeja.

Sitten seuraavana päivänä mattasin kynnet Glisten & Glow:n all that matte top coatilla. Se on muuten aivan vertaansa oleva mattapäällyslakka. Ehdottomasti paras eikä ole ideaa, miten mattalakasta enää saisi edes paremman. Voisi siis sanoa sen olevan täydellinen.


Alla oleva shimmer antoi jännän efektin matattuna.Tarkoituksena oli jatkaa postausta lisäämällä vielä holopäällyslakka, mutta sitten sattui niin että Whats Up Nailsin tuotteet tulivat CesarsShoppiin ja oli ehdottomasti laitettava HETI keijupulveri kynsille. Joten neljäs look eri päällyslakalla jäi uupumaan.

Tämä oli kuitenkin kiva kokeilu. Omaa ehdotonta suosikkiani ei ole mutta ehkä eniten pidin tavallisesta päällyslakasta ja sitten mattaversiosta. 

Jos kiinnostaa lukea alkuperäinen Bohon postaus jota varten lakkasin, löydät sen tästä.

Mikä on sinun suosikkisi?
Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3