keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

Lakkaushaaste; 1 leimauslaatta, 10 lakkausta


IMG_1024

Ideana oli tässä haasteessa, että kaikki käyttävät samaa leimauslaattaa ja tällä 10 henkilöä toteuttavat omanlaisensa lakkauksen. Onhan kauneusbloggaajilla nähty, miten yhdellä meikkipaletilla useampi toteuttaa meikin, niin aivan varmasti yhdestä laatasta tulee kynsibloggaajilla todella paljon variaatioita.

Todella hauskaa siis! Leimauslaatat meille haasteeseen lahjoitti CesarsShop, jolle Uber Chic tuli uutena merkkinä ja joitakin leimauslaattoja on vielä ensimmäisestä erästä myynnissä.


Uber chic unicorn love cesarsshop ncla rose sheer

Täytyy myöntää, että yksisarvisten ja hempeyksien keskellä en ole omimillaan. Mitäpä sitä ei haasteen vuoksi tekisi. Onneksi Uber Chicin leimauslaatta 43 Unicorn love (tässä linkki laattaan) osoittautui varsin monipuoliseksi. Lakkapohjien toteutus oli ihan eri suunnitelmalla, kuin aluksi ajattelin, koska kun menin Cesarsiin hakemaan leimauslaattaani, näin lakat, jotka oli pakko lakata pohjiksi.


IMG_20190228_182410

Hempeät kynnet selvästi vaativat ihanan laventelista NCLA:n Barbilakkaa ja päälle tähtiä seuraavasta Barbi-pullosta. Ja samalla siitä sai blingiä. Vasemman puoleisin NCLA on Rose Sheer, johon ihastuin ja ostin sen. Ihanan läpikuultava ruusuinen nudeväri ja lakasta teinkin viimeksi julkaistun kynsipostauksen.

Moyran keltaisella leimalakalla leimasin tähtikuvion keskisormeen. Alla oli yksi kerros Rose Sheer:iä ja leimauksen päälle laitoin toisen kerroksen lakkaa.


IMG_1009


Kotona sitten decalien tekoa, eli peukun, keskisormen ja nimettömän leimat on väritelty lakoilla. Teen decalit aina leimasimen päälle. Etusormeen ja pikkusormeen löytyi layered stamping kuvioita, eli laatasta leimataan ensin väripohja, jonka jälkeen päälle leimataan ääriviivat. Tämä on ihan lempitapani ja onneksi se yleistyy jatkuvasti, joten tulevaisuudessa tarjonta on toivottavasti todella runsaasti. Fingers crossed....

Sain valitettavasti levitettyä tummanlilat leimalakan ääriviivat päällyslakalla. Tämä on ainoa Konadin leimalakka, joka on koskaan käyttäytynyt näin. Sitä oli kuitenkin pakko käyttää, koska en koskaan muista ostaa mustaa leimauslakkaa.


IMG_1002


Peukalossa sitten on hassun näköinen yksisarvinen. Joku möhköeläin. Sen verran hauska, että pitihän sitä kokeilla. Barbilakan tähdet sopivat taustalle.


IMG_1034

Edellä esittelin pohjalakat ja leimauksessa sekä värityksessä käytettyjä kertyi myös melkoisesti.

Uberchicin laatta oli positiivinen yllätys. En ole koskaan ennen käyttänyt merkkiä. Kaikki kuviot toimivat moitteetta ja se, että mukana oli tavallisia, että layered-kuvia (kerrostettavia leimoja), oli todella plussaa. Voin siis suositella merkin laattoja varauksetta. Samoin kannattaa tsekata NCLA:n uudet lakat, koska siellä on melkoisia hempukoita. CesarsShopin sivuille pääset tästä linkistä ja kaikki Uberchicin leimauslaatat näät täältä.

Kaikkien haasteeseen osallistuneiden toteutukset löydät näistä linkeistä:


18 kommenttia

 1. Ihanat decalit <3 ja kynnet muutenkin.
  Mun linkin voisit lisätä tohon listaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 Lisäsin linkkisi. En valitettavasti päässyt koneelle postauksen ajastuksen jälkeen ja linkkisi sain vasta sen jälkeen. Mutta nyt on!

   Poista
 2. Meillä oli kuvissa sama rekvisiitta :) Itselle laatta ei ollut se mieluisin, mutta pakko myöntää, kyllä mä siihen vähän ihastuin käytön jälkeen.

  VastaaPoista
 3. Apua kun on söpöt kynnet! <3 Tuo tähtiä sisältävä Barbie-lakka on tähän kyllä ihan nappivalinta yksisarvisten kaveriksi!

  VastaaPoista
 4. Ihanat <3 ja noi ncLAn barbie lakat saatoin kotiuttaa kaikki :D

  VastaaPoista
 5. Kiva tuo tähtilakka tuossa taustalla :)

  VastaaPoista
 6. Onpas söpöt kynnet! :) Mun linkki muuten puuttuu listasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Lisäsin linkin kun pääsin koneelle. Sain linkkisi vasta postauksen ajastamisen jälkeen, niin jäi myöhempään valitettavasti.

   Poista
 7. Täällä on myös ahkeroitu leimadecalien kanssa, arvostan. NCLA:n lakat on olleet itellekin mieleiset, mulla on muutama kynsilakka ja muutamia geelilakkoja myös, hurjan hyviä nekin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3