maanantai 25. maaliskuuta 2019

Customoitujen moottoripyörien suunnittelijan näkemys kynsitaiteeseen


IMG_1075

Tulipa tällainen tilaisuus eteen, joka oli ehdottomasti hyödynnettävä. Eli henkilö, joka on suunnitellut customoituja moottoripyöriä sekä autoja, toi oman näkemyksensä kynsitaiteeseen. Tämä oli hyvä projekti, koska huomasi, miten tietyt ajatusmallit esimerkiksi leimakuvioista, ovat juurtuneet mieleen. Näin oli siis hyvä saada mielipiteitä "laatikon ulkopuolelta". 

IMG_1103

Värin tuli olla lila ja silikonimaton päälle vedettiin erilaisia lakkayhdistelmiä, joissa oli erilaisia liloja pohjaväreinä ja joitakin holohitulaa tuovia päällyslakkoja. Koska "pitää olla kimallausta, mutta ei liikaa". Onneksi Picture Polishin Violet Femme oli sopiva väri, koska se on mielettömän ihanan sävyinen. Päälle tuli kerros holohitulaa.

IMG_1138

Leimaukseen etsittiin pinstripe-tyyppistä kuviota. Loppujen lopuksi MoYoun Deco 01-laatasta löytyi "kynsien kärkiä korostava" kuvio, jonka alle leimasin kuvia Moyran Tattoo-laatasta.

Haettu idea oli, että leimat eivät pomppaa silmille ja eivät välttämättä edes näy joka kulmasta. Ne ikänkuin häivyttyvät tai tulevat esiin kättä kääntämällä.

IMG_1152

Kynsistä tuli mieluisat ja niitä ovat ulkopuolisetkin kehuneet. Oli hauska tehdä toteutus täysin kynsikoristeluun tutustumattoman näkemyksellä ja huomata itse oma, rajoittunut ajattelunsa. Käytän kyllä tätä tapaa uudelleenkin, että joku toinen saa inspiroida mallin, jonka vain toteutan. Eipä olisi tällaisiakaan tullut itse mieleen toteuttaa.

Blogin seurauskanavat:

Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta

4 kommenttia

 1. Tosi kauniit koristelut ja ihana lakka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuvista tuli huonohkot. Jotenkin lilaa oli vaikea saada oikean värisenä ja sitten tapahtui yhtä sun toista pitkässä ketjureaktiossa, jota nyt on turha selittää, kun on jo housussa :D

   Poista
 2. Violet Femme on ihana lakka, mulla on se myös. Tosi kiva idea toteuttaa lakkaus!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3