sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Luonnonkaunismessut 22.-23.3.2019 ja lippuarvonta

Pro Luonnonkosmetiikka ry järjestää Luonnonkaunis-messut Kattilahallissa Helsingissä.  Tapahtuma on aina mukava jokakeväinen meno, joka tulee merkittyä kalenteriin heti, kun päivä julkaistaan.


Kattilahalli oli messupaikkana viime vuonna ensimmäistä kertaa ja mielestäni melko onnistunut valinta. Oli tilaa kulkea, eikä jumiutunut väkimassoihin. Luennot ovat ehkä hieman levottomassa paikassa messualueella, mutta niitä kyllä pystyy kuuntelemaan hyvin ja vaikka hakemaan purtavaa messualueen kahvilasta.

Luentoja on eri aiheista ja ohjelman löydät tästä linkistä. Aihealueet ulottuvat aromaterapiasta kemikaalipihiin arkeen, kasvivärjäykseen ja ekologiseen kodinhoitoon.

Itselleni parasta antia on tuttujen tapaaminen ja uusiin tuotesarjoihin tutustuminen.  Lisäksi pääsee kokeilemaan erilaisia tuotteita, tuoksuttelemaan sekä tekemään löytöjä, joihin ei ole ennen syystä tai toisesta vain kiinnittänyt huomiota. Puhumattakaan messutarjouksista, jotka yleensä ovat joillakin maahantuojilla todella hyviä. Näytteilleasettajina tänä vuonna ovat:

4Dream Ky
Adesso Nutraceuticals Oy
Anumati Naturals Oy
Choice Finland
Dell’Eco OÜ
HETKINEN (Wooded Empatia Oy)
Itu Biodyn Oy
Kaurilan Sauna
Lily Alexandra Oy
Miraz Trading OY
Naturellement Bio
Naviter Ekopharma
Naviter MuruMuru
Oy NHS Nordic Health Systems Ab
Punora Group Oy – GreenBrands
Suomen ekokosmetologit
Suomen Koulutetut Ekokampaajat Ry
Suomen Luonnonkosmetiikan Osuustukku
Taputapu
Unna Nordic
Valkoinen Lanka
Vihreä Kosmetiikka Finland Oy
Yliopiston Apteekki

Yritysten tuotemerkkejä ovat:

Acorelle * Algamaris * Aloree * Alviana * Anumati Naturals * Argital * Avril * Balmyou * Baume Integral. * Beauty Garden * Ben&Anna * Benecos * Bio Happy * Boho Green Make Up * Cattier Paris * Choice Finland * Cultivator’s * Dabba * Dr. Hauschka * Eco Cosmetics * Ecodenta * Ekopharma * Ey! * Florame * Flow Cosmetics * Hej Organic * Hetkinen * Hurraw * Kaurilan Sauna * Korento * Lavera * Lily Alexandra * Marius Fabre * Murumuru * Naturativ * Pure Beauty * P’ure Papayacare * Terre D’oc * Unique Beauty * Unna Nordic * Upcircle * Valkoinen Lanka * We Love The Planet * Ya Naturae * Zuii Organic

Jos bongasit tuotesatjoista Upcircle:n, se on entinen Optiat, joka on vaihtanut nimeä, ulkoasua ja laajentanut tuotevalikoimaansa. Olen koukussa kyseiseen, kierrätyselintarvikkeista tai -kasveista valmistettuun tuotesarjaan. Kannattaa ehdottomasti tsekata tuotteet, ne ovat laadukkaita ja hyvässä alessa. Aiheesta on tulossa postaus kevään aikana.

Kotimaista kosmetiikkaa on tarjoilla Anumati Naturals (tästä veikkasin tulevaa vientivalttia jo aiemmin), Ekopharma, Flow Cosmetics (tsekkaa uudet rannekorut, joihin voi laittaa eteerisiä öljyjä. Ovat myös todella kivan näköisiä), Hetkinen (uusi puiseen purkkiin pakattu ja metsästä saataviin raaka-aineisiin perustuva  tuotesarja), Kaurilan Sauna, Korento (hyvä tilaisuus katsoa omalle iholleen sopivia värejä) , Murumuru (en ole päässyt vielä lähemmin tutustumaan-mielenkiintoista), Unna Nordic (hoitolamyynnissä, joten hyvä tilaisuus tutustua), Valkoinen Lanka ja Ya Naturae (tsekkaa seerumi, joka on ihanan kosteuttava).

Oletko jo huomannut Facebookissa uuden, kotimaisen luonnonkosmetiikan keskusteluryhmän? Suora linkki tässä.

Sain Pro Luonnonkosmetiikka ry:ltä tilaisuuden arpoa lukijoilleni kaksi pääsylippua tapahtumaan. Osallistumaan pääsee blogini Facebook-sivulla ja Instagramissa. Voit siis tuplata voittomahdollisuutesi. Mikäli sinulla ei ole Facebook- tiliä, voit jättää kommenttikenttään sähköpostiosoitteesi ja lisään nimesi Facebook-arvontaan. Poistan sähköpostiosoiteet kommenttikentästä arvonnan päätyttyä ja en tallenna tietoja mihinkään.

Arvonta päättyy 20.3. klo 21.

Onnea arvontaan ja mukavia messuja! Itse olen paikalla perjantaina.

Blogin seurauskanavat:


Facebook tästä
Instagram tästä 
Blogit.fi tästä
Bloglovin´tästä
Sähköpostipäivitykset ja Blogger-lukijaksi ilmoittautumisen löydät blogin tietokoneversiosta.2 kommenttia

  1. Mua on alkanut kiinnostaa luonnonkosmetiikka ja varmaan pakko päästä tulevaisuudessa johku vastaavaan karkeloin. Harmi että näille päiville oli jo muuta sovittuna. Vietä kiva päivä jos oot menossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että sinäkin haksahdat tai alat käyttämään luonnonkosmetiikkaan! Sitä on nykyään niin monenlaista. Kiitos, uskon että tulee kiva päivä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3