lauantai 20. tammikuuta 2018

Tietokonekatastrofi-blogipostaus jää välistä

Valitettavasti tetokoneeni sanoi työsopimuksen irti. Tämä on todella lamaavaa, niin blogin, opiskelujen kuin henkiseltäkin kannalta.

Kaikki lokakuusta kuvatut tuotekuvat ovat nyt mennyttä, jollen jonkin ihmeen kautta löydä keinoa, jonka kautta palauttaa ne vanhalta koneelta, joka on tällä hetkellä täysin pimeä. Ja kuvia on todella paljon, eikä samanlaisia enää saa.

Täksi viikonlopuksi oli suunniteltu kolmipäiväinen pitkä luonnonkosmetiikan viikonloppu, mutta toistaiseksi blogi jää nyt lyhyelle tauolle, kunnes saan kaiken ratkaistua.

Blogin ulkoasu tulee muuttumaan pian, samoin nimikin. Uusi nimi on lyhyesti ja ytimekkäästi Ihastukset. Todennäköisesti ensi viikonloppuna ilmestyy seuraava blogipostaus- toivottavasti pysytte kuulolla.

Mikäli tiedät jonkun, joka mahdollisesti osaisi palauttaa MacBook Pro:sta kuvia Helsingin seudulla, kaikki vinkit ovat kullan arvoisia.

Hyvää viikonloppua teille!

7 kommenttia

 1. O-ou, kamalaa! Hyvä muistutus et vois ottaa noita varmuuskopioita vähän tiuhempaan... tämä rupeaa tekeen sen samantien. Toivottavasti löydät jonkun bittinikkarin joka saa kaivettua kuvat vanhasta koneesta. Tsemppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan kamalaa. Ihan kuin olisi hyvä ystävä kuollut, niin hullulta kun se kuulostaa.
   Itselläni jostain syystä varmuuskopiointi ei lähtenyt käyntiin ja kun ole mitenkään supernerokas koneiden kanssa, en osannut ratkaista ongelmaa ja varmuuskopiot jäivät.
   Onneksi yksi kaveri yrittää auttaa kuvien kanssa, toivottavasti onnistuu.

   Poista
 2. Täällä odotellaan, ei hävitä mihkään :) toivottavasti saat kuvat palautettua. Mulla on kaikki blogikuvat vaan blogissa ja Flickrissä, koneelta poistan ne heti siirron jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan. Blogikuvat ovat hankalia kun ne pitää ottaa ennen kuin tuotteita alkaa käyttämään ja jos niitä kuvia ei saa palautettua. Joudun kuvaamaan jo käytettyjä tuotteita, joka ei ole ollenkaan kiva. Lisäksi tietty swatch-sarja kuudesta lakasta ym.
   Onneksi olen löytänyt eri kautta henkilökohtaisia kuvia esim. häämatkasta on ainakin osa tallessa ja samoin vedenalaiskuvista, vaikka hirmuisesti niitä puuttuu.
   Nyt on otettava pilvipalvelu käyttöön ja eilen ostin 2 teran varmuuskopiolevyn. Todennäköisesti ostan vielä toisenkin. Varmuus ennen kaikkea. Tämä oli taas juttuja joita ei uskonut käyvän omalle kohdalle, vaikka totta kai voi käydä.

   Poista
 3. Oijoi. Toivottavasti apu löytyy. Täällä odotellaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivotaan.
   Sain vanhoja kuvia palautettua vanhasta varmuuskopiosta mutta katsotaan kuinka käy mm. tuleviksi blogikuviksi suunniteltujen kanssa.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3