keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Kiara Skyn ylimaallista glitterholoaViimeksi tehtiin hempeitä keijuranskiksia ja nyt olisi vuorossa hempeää perhosranskista. Kun hempeilyn ja ranskalaiset aloittaa, miksipä lopettaa ?

Tässä tapauksessa syy oli selvä. CesarsShop:piin tuli useita Kiaran glitterlakkoja ja voi jestas sentään! Se oli melkein näky, jonka edessä tippuu polvilleen. Se säihke on nähtävä, kamera ei pysty sitä vangitsemaan. Jos et ennen ole ollut glitterharakka, lupaan että sinusta tulee sellainen kun näät nämä. Netin pullokuvat eivät tee oikeutta näille lakoille, jotka ovat todella eläväisiä.


Tässä pinkissä on mukana hopeista glitteriä, joka heijastaa useita holovärejä. Todella mielenkiintoinen katsella eri valaistuksissa.


Lakkasin aluksi yhden kerroksen tätä I Pink you Anytime:a. Sen jälkeen kärkiin tuli vielä kaksi kerrosta intensiivisen värin ja liukuefektin aikaansaamiseksi.

Lopuksi leikin uusien Clear Jelly Stamperin kerrostettavilla (layered plate) leimalaatoilla ja leimasin perhosia, ruusun, lehdet ja viuhkamaisia kasveja. Nimettömän leiman kohdistus ei mennyt ihan kohdalleen, mutta tätä saa harjoitella, etenkin pienempien kuvien suhteen. Samoin värien kerroksittaisessa sommittelussa on vielä oppimista. Se hyvä puoli tässä kynsiharrastuksessa on, että jatkuvasti tulee jotain mitä harjoitella ja parantaa. Usein kyllä mennään kantapään kautta.


Aluksi kuvista ajattelin että oranssi olisi minun värini. Kuitenkin kun värit näki luonnossa, joku sisäinen prinsessani heräsi ja juuri tämä oli SE lakka.

Nämä 15ml pullot maksavat vain 8,90€ ja Kiara Sky:n lakat ovat vegaanisia, cruelty free ja 3-free. Valikoiman löydät tästä linkistä. Kun vertaat pullokuvaan vaikka tätä I Pink you Anytimea, saat osviitaa siitä, miten paljon hienompia nämä lakat ovat luonnossa. Vaikka holosäihkettä ei näihin kuviin saanut vangittua sellaisena kuin se on.

Kannattaa tutustua, mutta varoitan addiktiosta 😉

6 kommenttia

 1. On kyllä melkoiset suloisuudet nämäkin kynnet ♥
  Nuo Kiaran lakat on kyllä melko upeita. En malta odottaa, että nään näistä lisää kuvia ja swatcheja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nenalta tulee swatchit ja Nenan tyyliin voi odottaa hyviä kuvia :)

   Poista
 2. Ihana purkkapinkki holokimallus! Noihin laattoihin olis kiva tutustua tarkemmin. Olisko mahdollista jos esittelisit niitä täällä blogissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ollut mielessä mutta kiva kun toivoit aihetta, niin tulee toteutettua nopeammin ja varmemmin. Edellisessä kynsipostauksessa oli muutaman laatan kuva. Mutta esittelen kun jo kuvatut ovat pääseet blogiin.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin on ihan mahdoton <3 Nämä ovat jo melkein loppu ja lisää tulee helmikuun alussa.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3