keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Keskiviikon vinkki: Benecos -35%

Kävin Kampin Ruohonjuuressa viime viikolla ja ketju poistaa Benecosin tuotevalikoimistaan ja ale on huimat -35%.


Hullun halpaa. Neljän värin paleteille jäi hintaa 6,50€.

Muutaman päivän kuluttua pyörähdin taas kaupungilla ja kävin keskustan Ruohonjuuressa täydentämässä ruokavarastoja ja olin harmitellut käyntien välipäivinä että minulla ei ole tumman vihreää luonnonkosmetiikan luomiväriä. Hylly oli tyhjentynyt keskustassa ihan kiitettävään tahtiin mutta ostin tummanvihreän helmiäissinkkunapin ja hintaa jäi hieman yli 3€.


Paleteissa on toisiinsa sointuva värimaailma ja osa on mukavan pigmenttisiä, osa hailakoita. Vähemmän pigmentisellä on tietysti helppo häivyttää luomivärien rajoja mutta mielummin kyllä käytäisin kunnon pigmenttejä ja häivytyssivellintä.


Coffe & cream on nimensä mukaisesti kahvin ja kerman värimaailmaa. Oikean yläkulman väri oli se, mikä eniten kiinnitti huomiota ja vertailin sinkkunappeihin, mutta kaiken kaikkiaan pari sinkkunappia on saman hintainen kuin paletti.


Kuten kuvasta näkyy, muutama väri on ihan sopivan pigmenttinen arkimeikkiin ja muutamalla saa mietoa efektiä.


Smoky-palettissa on hyvät sävyt smoke eye-meikkiin ja jotenkin on talven harmaudessa tehnyt muutenkin mieli harmaata väriä.


Vasemmalla tummanvihreä sinkkunappi. Harmaassa paletissa on paljon monenlaiseen meikkiin sopivia sävyjä.

Kaikki ovat helmiäissävyjä, paitsi ensimmäisen paletin kerma, joten ihan yhdellä paletilla meikistä ei selviä, mutta nämä tuovat hyvän lisän meikkipussin sävyihin.

Pysyvyys on kohtuu hyvä, ei huono mutta ei paraskaan. Pohjustus on tärkeää pysyvyyden kannalta.

Mikäli Benecos kinnostaa, Ruohoonjuuren verkkokaupassa on vielä lähes kaikkea saatavilla, muuten valikoima on ihan liikekohtaista, mitä on jäljellä. Benecosilla on myös korjausväripaletti ihon värivirheille ja toki paljon muutakin.

Mikä minua eniten kiinnostaa on se, mitä tulee tilalle? Jännityksessä eletään...

Tässä lyhyt keskiviikon vinkki, joita tulen postailemaan pääpostauksen ilmestyessä lauantaisin. Mukavaa loppuviikkoa 💓

2 kommenttia

 1. Kivoja löytöjä, Benecos on itselleni aika tuntematon merkki. Tai siis tuttu lähinnä vain nimeltä, pitänee käydä Ruohonjuuren verkkokaupassa vähän vilkaisemassa.

  Minttu
  lifeofmenta.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekin se on aina ollut aika tuntematon, vaikka olen katsellut tuotteita Ruohonjuuressa, jossa käyn melko usein. Omalta kannaltani se on vaikea merkki, kun meikeissä on yleensä eteeristen öljyjen allergeeneja ja en siksi pysty käyttämään.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3