lauantai 6. tammikuuta 2018

Joulukuun Jolie box ja käyttökokemukset

Yllätin itseni aivan täysin ja menin tilaamaan Jolie boxin kolmeksi kuukaudeksi. Se oli ehkä suurempi yllätys kuin boksi itsessään. En ole yllätysboxi-ihminen ja minua voi olla melko vaikea miellyttää yllätystuotteilla. Kävi kuitenkin niin, että juuri joulun alla törmäsin mainokseen, jossa boxin sai tilattua vielä sinä päivänä klo 12 mennessä niin että se ehtii jouluksi. Kello oli silloin 11.50 ja iski paniikki. En periaatteessa halua, sen rahan voisi käyttää niihin tuotteisiin joita tarvitsee oikeasti. MUTTA: jos tulisikin kokeiltua uusia juttuja ja etenkin kuten vuoden 2017 parhaissa luonnonkosmetiikan tuotteissani totesin, olen ollut tylsä hiusosaston suhteen ja tyytynyt samoihin todella kauan. Eikä oikein tiedä mitä kannattaisi kokeilla. Jospa siis tulisi vastaan jotain hyviä merkkejä?

Kasvojen iho taas on kuivuuteen taipuvainen ja herkkä. Linalool ja limonene aiheuttavat silmä-ärsytystä, niin boxissa tulevat kasvotuotteet eivät välttämättä sovi. Noh, kello kävi ja painoin paniikkinappulaa eli "tilaa".

Edellisen postauksen yhteydessä kysyin, olisiko mielenkiintoisempaa lukea boxista heti kun se tuli vai vasta käyttökokemusten kanssa. Vastaus oli että kokemusten kanssa ja olen ihan samaa mieltä. Tuotteita voi selata netistäkin, mutta kokemuksia sitten ei ollenkaan samalla tavoin. Tosin kokemukset ovat ainoastaan omiani.


Ennen aattoa sitten noudin paketin automaatissa ja hieman sekavin tuntein kannoin sen kotiin. Olenko nyt ihan hullu kun tällainen tuli tilattua? Omatunto hieman kaihersi ja pessimistinä mietin että tulen kuitenkin pettymään.

Boxi oli melko jännittävä avata ja ensin hieman petyin, mutta toisaalta en kuitenkaan.

Unique tuuheuttava muotovaahtoMuotovaahdon luvataan tuovan volyymiä ja rakennetta. Ei ollut ihan napakymppi itselleni. En ole pitkään aikaan käyttänyt muotovaahtoa ja kriteerini olisi pitävä, ei volyymiä tuova. 

Tämä on boxin ainoa tuote jota en ole käyttänyt. Säästän tämän siihen hetkeen kun joskus aion jättää luonnonkiharat pesun jälkeen luonnonkihariksi. En viitsinyt avata ja kokeilla, koska siihen hetkeen voi mennä kauankin ja luonnonkosmetiikkatuotteilla on rajattu säilyvyys kun ne on avattu.

Muotovaahtoa myy ainakin Biodelly hintaan 17,50€
Hyvinvoinnin.fi hintaan 17,95 mutta tuote on nyt tarjouksessa 12,57€
House of Organic hintaan 17,50€

Less is More timjamihiuslakka 50 mlLakan luvataan antavan voimakkaan pidon ja kosteuttaen "tuoden viehättävän kiillon". Kampauksen kiinnitykseen ja suoristusraudan tai föönauksen alle. 82% kokonaisraaka-aineista luomua, mikä tarkoittaa hunajaa, sokeria ja eteerisiä öljyjä, vesihän on tuotteen pääraaka-aine ja se ei voi olla luomua. Bergamotin ja pelargonian eteeriset öljyt taittavat timjamin tuoksua, joten alun pistävä tuoksu haihtuu nopeasti ja jäljelle jää jännä tuoksuyhdistelmä, joka omaan nenääni on miellyttävä.

Mielestäni lakka ei antanut voimakasta pitoa. Tarpeeni eivät ole kovin vaativat mutta ne eivät kohdanneet. Sopii hyvin varmaankin nutturakanpaukset kiinnitykseen tai muuhun vastaavaan, omaa sivujakaustani en saanut tällä pysymään. Suihkepullo on kuitenkin hyvä ja käyttämässäni Uniquen lakassa huono, joten ajattelin siirtää sitä tähän pulloon. Uniguen tuoksuton lakka roiskii, eikä anna hienojakoista sumutetta. Pullon vaihdolla voisin löytää vanhasta lakasta uusia puolia.

Mielestäni oli hyvä juttu että tuote tuli matkakokoisena. 50 ml riittää suhteellisen pitkään ja on helppo ottaa käsilaukkuun mukaan.

Matkakokoista lakkaa myy Greenlips Beauty hintaan 9,50€ ja Nudge, täysikokoista myös Sisters Beauty.

Avril Volume ripsiväriSain lempiripsivärini. Tätä käytän useimmiten ja pidän kovasti. Tuuheuttaa voimakkaasti, kestää hyvin. Ripsiväri todella tuo efektiä silmämeikkiin. Tulee käyttöön kun edellinen loppuu. Avrilin Volumen ja pidentävän La Mascaran eroista olen kirjoittanut aiemmin tässä postauksessa. Pian pääseekin kirjoittamaan uudesta Avrilin vedenkestävästä ripsiväristä, joka löytyy nyt jo Biodellystä. Ihan huippua että luonnonkosmetiikkapuolelle saadaan sellainen! 

Volume-ripsiväriä myy Jolie hintaan 12,90€.
Biodelly 8,90€!!! (käytössä myös kirjelähetykset)
Twistbe 9,90€ ja lähettää myös kirjeenä. Luultavasti piakkoin valikoimaan tulee myös vedenkestävä Avrilin ripsiväri.

Whamisa Organic Fruits-sheet maskWhamisa toki kiinnostaa. Olen kuitenkin ajatellut että raaka-aineet ovat turhan aktivoivia omalle iholleni. Whamisassa kiinnostaa kasviperäisten raaka-aineiden suuri pitoisuus, fermentointi joka tuottaa iholle hyödyllisiä aineita pienemmässä ja helpommin hyödynnettävässä muodossa ja lactobacillus-bakteerit. Kävi tuuri, nimittäin Whamisan geelinaamioista juuri tämä tomaattia sisältävä naamio kiinnosti eniten ja boxeissa oli eri laatuja. Tomaatin lisäksi naamiosta löytyy mm. banaania ja omenaa ja raaka-aineista 95% on luomua.

Olisi pitänyt katsoa netistä ohjeet naamion käyttöön. Todella ohut geelinaamio oli taiteltu papereiden ympärille. Se on kaksiosainen, jota en osannut arvata ja säikähdin että rikoin sen. Ohutta geeliä oli hankala käsitellä ja kun se meni ryppyyn, sitä oli kinkkistä oikoa. Tuli suorastaan kiire asetella se kasvoille, jotta ei tulisi enempää ryppyjä. Kasvoilla naamio istui todella hyvin, koska sen muotoilu on helppoa ohuen koostumuksen vuoksi. 

Naamion kerrotaan kirkastavan. En oikein huomannut jälkivaikutuksia, koska ihoni on nyt todella hyvässä kunnossa ja se ei ollut edes varsinaisesti kasvonaamion tarpeessa. Mukavan pehmeä tunne jäi ja naamio kyllä ärsytti ihoani, kuten arvelinkin. Whamisassa on niin aktiiviset raaka-aineet, etteivät ne ole välttämättä paras yhdistelmä herkän ihon kanssa. Kasvoilla oli pieniä punaisia ja ärhäköitä länttejä, jotka hävisivät yöllä.

Sinänsä tätä oli mielenkiintoista kokeilla ja luultavimmin olisin joskus päätynyt ostamaan itselleni testikappaleen. Aika kalliita nämä ovat kun naamiota suositellaan käytettävän 4 viikon ajan 2-3 kertaa viikossa eli kuurille tulisi hintaa noin 80-120€.

Tuotetta myy Jolie hintaan 9,90€.

Weleda sävyttävä huulikiiltoNäitä sävytettyjä huulikiiltoja on kolmea eri väriä. Boxeissa oli sävy rose, joka on huomattavasti vaaleampi, kuin putkilon kuva antaa ymmärtää. Itse asiassa todella vaalea väri ja en pitänyt siitä ollenkaan. Talvella hyvin vaalea sävy huulilla näyttää mielestäni vähän kuin kuolleen huulilta :/ No, tämä on oma mielipiteeni ja moni muu on täysin varmasti eri mieltä. Tummin sävy olisi ollut mieleisin, koska se tuo edes hieman sävyä ja lämpöä kasvoille.

Idea näissä on kiva. Mattahuulipunien jälkeen huulet joskus kuivuvat ja sävyttävä huulivoidepäivä on välillä tarpeen, kun pelkkä huulirasva ei tuo väriä. Käytän omani kuitenkin kotona huulirasvana, en punan tapaan makuuni liian vaalean värin vuoksi. Tässä huulia hoitaa risiini-, oliivi-, jojobaöljy ja karitevoi. Tunne huulilla on miellyttävä.

Tuotetta myy Jolie hintaan 11,90€. Kaikki värit löydät tästä linkistä.

Absolution La solution+enrgie-seerumitesteriTesteripussin perusteella voi tehdä hyvin rajattuja havaintoja. Raaka-aineet ovat laadukkaista sisältäen mm. eri kukkais- ja kasviuutteita, avocadoöljyä, royal jellyä ja eteerisiä öljyjä. Hämmästyttävää itselleni raaka-aineissa oli sodium hydroxide eli lipeä joka on vahvasti emäksistä ja siksi kaivoin alkeelliset pH-testiliuskani esiin. Niillä saa aika karkeita tuloksia ja niitä voi pitää ainoastaan suuntaa antavina, mutta päättelisin pH:n olevan n. 5-6 eli pH on kyllä saatu alennettua.

Toinen yllätys tuli kun testasin seerumia kasvoille. Tuoksu suorastaan hyökkäsi kimppuun. En osannut määritellä mikä se nopeasti haihtuva vahva haju oli ja piti tarkistaa sisältääkö alkoholia. Ei sisältänyt kuin bentsyylialkoholia, jonka käyttö on rajattu maksimissaan 1%:in. Eli kasviraaka-aineista tuli vahva, mutta nopeasti haihtuva haju. Lehahdus on tosiaan nopea ja siihen kuulemma tottuu pian tuotetta käyttäessä, itselleni sattui vaan olemaan yllättävä pointti. Ilmeisesti olen tottunut melkoisen mietoihin tuoksuihin kosmetiikassa.

Tuote on tarkoitettu ilmansaasteita vastaan ja stressaantuneelle sekä elinvoimaa kaipaavalle iholle sopien kaikille ihotyypeille, myös herkälle. Vaikuttaa kyllä tehokkaalta, itse en uskaltaisi ostaa täysikokoista tuotetta eteeristen öljyjen vuoksi. Ne, joille nämä eteeristen öljyjen allergeenit käyvät ja tarkoitus kuulostaa halutulta, tämän laadukkaista raaka-aineista valmistetun seerumin voi ostaa Joliesta 61€ hintaan. Itse asiassa vähän harmittaa etten voi kokeilla täysikokoista tuotetta.


Tällainen oli siis elämäni ensimmäinen kosmetiikan yllätysboksi. Vaikka aluksi olin hieman pettynyt, en ole enää, vaikka en ole supervaikuttunutkaan. Tiesin että yksinkertaisesti odotukseni ovat liian korkealla ja boksin hinnalla ei ole mahdollista saada mielettömästi laadukkaita tuotteita. Kuten totesin alussa, tässä suhteessa minua on vaikea miellyttää yllätysbokseilla. Kaikki tuotteet paitsi muotovaahto olisivat luultavimmin jossain vaiheessa päätyneet kokeiluun. Ja kun kirjoitan kokemuksistani, tulee tuotteet testattua, jopa testeripussi, joka olisi muuten jäänyt viettämään aikaa muiden testeripussien seuraan. Loppukommenttina boksi oli kuitenkin onnistunut sisältäen monipuolisesti hius-, meikki- ja kasvotuotteita.

Boksille tuli kolmen kuukauden tilauksessa hintaa 26,33€ ja se tuli periaatteessa jo lähes täyteen kasvonaamion ja ripsivärin hinnassa takaisin. Jolien hinnoilla ja muotovaahdon yleisimmällä hinnalla laskien tuotteiden arvoksi tuli 61,70€, testeripussille ei voi laskea hintaa. Jolie box on tilattavissa tästä joko 3:ksi tai 6:ksi kuukaudeksi.

Joliessa on nyt sunnuntaihin 7.1. asti Seasonal sale ja osa tuotteista on -20 tai -30%.


Mitä pidit joulukuun Jolie boxista? Ovatko yllätysboxit sinun juttusi?

Postaus sisältää affiliate-linkkejä.

4 kommenttia

 1. Ihan kiva sisältö, olisin tykännyt eniten Whamisasta, ripsarista ja kiillosta. Luonnonkosmetiikan hiustuotteet epäilyttää koska olen todella vaativa tuoksujen ja koostumusten suhteen, pidon pitäisi olla superpitävä. En ole Jolieta tilannut koska 3kk on aika kallis kerralla tilattavaksi, olisi kiva jos olisi mahdollista ottaa lyhyempi pätkä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisältö on varmaan tosi onnistunut melkein kaikkien mielestä, mulla on vain vaikeuksia totuttautua yllätysboksiajatukseen, että maksan tuotteista jotka ei ehkä sovi. Vähän niin kuin poden huonoa omatuntoa jos ei natsaakaan, vaikka kuitenkin on loistotilaisuus löytää uusia tuotteita. Luulen että ensi boksi kun tulee, olen huomattavasti jo vastaanottavaisempi ja kun kirjoitin tämän, aloin jo vähän odottaakin sitä :)

   Poista
 2. Oikein mielenkiintoinen sisältö, ja vaikuttaisi siltä, että rahoille tuli ihan kivasti vastinetta! Joskus voisin kyllä itsekin tilata Jolie boksin kokeiluun, uusia luonnonkosmetiikan tuttavuuksia kun olisi oikein mukavaa löytää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olisi hassumpi aloittaa tämän kuun boxista ;) Tässä sai todella rahoilleen vastinetta. Tosi kiva boksi!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3