sunnuntai 14. tammikuuta 2018

KeijuranskalaisetNäyttää siltä että tammikuu on jostain kummallisesta syystä keijujen aikaa. Viime vuonna vuoden ainoat keijukynnet ajoittuivat myös tammikuulle.

Yllätin ihan itsenikin. Vaaleansinistä, ranskikset ja keijuja-ei mitenkään tavallista tyyliäni. Kaikenlaista erilaista kannattaa kuitenkin kokeilla.

Olen hurahtanut Clear Jelly Stamperin layered plate-leimauslevyihin. Eli kuvasta riippuen niitä usein leimataan esim. ensin pohjaväri, sitten varjostukset ja lopuksi ääriviivat.

Kuva:clearjellystamper.com


Pohjaksi tuli kerros Essencen No make up-lakkaa. Sen päälle yritin leimata ranskalaiskuviota mutta se ei onnistunut. Isosta kuvasta puuttui aina pala ja epäilen, saanko noita koskaan toimimaan. Otin sitten Color Clubin Over the Moon-lakalla kiekuroita, joilla leimasin ranskalaisten ääriviivat ja sen jälkeen oli helppo lakata haluttu alue. Ajattelin että leimaan jollakin värillä rajat vielä päälle mutta suunnitelma muuttui.


Tämä Color Cllubin lineaarinen holo onkin oikein kynsikarkkia. Halo Hues-kokoelma on niin suosittu, ettei edes valmistajalla ole aina toimittaa sitä.

Ranskispohja täytyi koristella ja oli aika siirtyä keijuleimauslevyn pariin.

Kuva:clearjellystamper.com

Nimettömään leimasin hopealla Poshilla kuun pohjalle ja Konadin tummimmalla lilalla keijun istumaan kuunsirppiin. Vaaleansinisellä Konadilla tuli keijun siipivarjostusleima. Keskisormeen päätyi muutamassa erässä tähtiä ja peukaloon tuli tuplaleimaus lilaa ja hopeista kiemuraa.

Lopuksi laitoin tosi nättiä tuliaisiksi saamaani lilaa glitterlakkaa (en nää lukea sen merkkiä) pitkällä art liner-siveltimellä rajoiksi, päälle Konadin top coat ja valmista tuli.


On ollut ihan kiva katsella vaihteeksi ranskalaista lakkausta, siitä on todella kauan kun on viimeksi ollut mitään sinne päinkään. Ja Color Clubin lakka jo noin pienellä alueella muodostaa kivasti lineaarista hologrammikuviota.


Tykkäsin näistä peukalon kiekuroista.

Näissä kynsissä olen viihtynyt, vaikka eivät varsinaisesti ole tyyliäni. Ehkä se siinä viehättikin? 

Oletko jo katsellut "layered plate"-leimauslevyjä "sillä silmällä"?


2 kommenttia

  1. On kyllä tosi hyvänmalliset nää sun kynnet ja ihanat leimaukset <3 tuommoset laatat on mennyt mulla ihan ohi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Noita laattoja ei ole Suomessa näkynyt mutta kerran bongasin instagramista ja kun tutustuin, se oli menoa. Ihan loistoidea ettei tarvitse tehdä decaleita, vaan voi leimauslakoilla tehdä kaikki värit kuviin. Vaikka nykyään onkin läpinäkyvät leimasimet, kohdistaminen ei silti ole aina ihan helppoa.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3