torstai 19. lokakuuta 2017

Vuoden tuskaisin projekti: I love me-messukynnet


Näillä kynsillä on pitkä ja tuskainen tarina. Tiesin ainoastaan että haluan oranssia, kaikki muu oli auki. Ei pienintäkään ideaa koristelujen suhteen. Ja tätä tuskailua kesti useamman päivän.

Kävin sitten CesarsShopissa ja päätin vetäistä Picture Polishin Autuminin kynsille. Sitä minulla ei ole vieläkään vaikka on ehdottomasti värejäni. Keskari ja nimetön peittyivät saman sarjan Talismanilla. Väänsin paikan päällä koristeluita ja sen vuoksi ostinkin Konadin square-laatan. Tuskastuin epäonnistuneisiin koristeluyrityksiin ja lakkasin Talismanit uusiksi.

Kotona taas tuskailua. Ei sitten mitään ideaa eikä mistään katselemistani kuvista tullut inpiraatiota. Selasin kaikki kynsikoristeeni läpi ilman ideaa. Lopuksi sitten päädyin folioihin, se on aika yllättävää.


Minulla on monikansallinen foliolima artlinerilla. En tiedä missä on valmistettu, mutta ostin sen Egyptistä eräältä venäläiseltä ja kun muutin Suomeen, se tuli mukanani. Tällä artlinerilla vetelin epämääräisiä viivoja Talismanin päälle. Koko kynnen pituudelta ja välillä juuresta tai kärjestä katketen. Sitten käytin kultaista ja oranssi foliota liimaan tuputellen. En odottanut kuivamista tarpeeksi ja viivat hieman levisivät, mutta ei sillä väliä, suoria viivoja ei ollut tarkoituskaan tehdä.

Kaiken lomassa sain liimapullon kaatumaan sohvalle ja folioden päälle. Olihan kyseessä vaikeat kynnet jo ideatasolta alkaen, niin en odottanutkaan kaiken menevän putkeen. En tiedä miten pakkaan foliot, kun ne ovat täynnä liimaa. Tällä hetkellä ne roikkuvat pyykkitelineellä :)


Toistin joihinkin kohtiin liimausta ja foliotuputusta, jotta värit sekoittuivat paremmin. Itse asiassa nämä kynnet ovat paremman näköiset luonnossa kuin kuvissa. Foliot ovat hieman kuin puun pintaa. Päälle laitoin Konadin leimatopcoatin. Lopuksi liimasin nämä suosikkikolmioniittini.

Valitettavasti tuli leimattua keltaisia vaahteranlehtiä peukaloihin HeHe:n laatasta. Näyttää että siitä tuli vähän liikaa tapahtumaa kynsiin ja ajattelin että sudin ne lauantaina Autumnilla piiloon, kun olen Cesarsilla.

Kynsikoristelut-Facebook-ryhmässä oli linkki artikkeliin ja keskustelua artikkelista että oranssiin vivahtava kynsilakka nuorentaa käsiä. Täytyy kyllä sanoa että kun näppejä katsoo luonnossa, tulee kiva vaikutelma ihon väristä. Tosin kyllä voi johtua siitäkin että väri sattuu sopimaan keltapohjaiselle iholleni.


No, näillä nyt mennään messuviikonloppu. Ei auta itku markkinoilla. Ei ole parempaakaan ideaa ja loppujen lopuksi kun ajattelee järjellä, luultavasti kovin moni ei edes katso kynsiäni :)


Nämä kynnet omistajineen tapaa ainakin lauantaina koko päivän CesarsShopin I love Cesars-varjomessuilla. Sitä tapahtumaa kukaan kynsiharrastaja ei halua missata! Voit sitten nykäistä hihasta lauantaina ja esittää osanottosi kynsieni vuoksi ^__^. Ei vaan-kiva tavata muita harrastajia!

Muut päivät tai illat ovat vähän auki, perjantaina päivällä en ainakaan pääse paikalle.


Kiara workshop pe-su. Pääset kokeilemaan tekniikkaa ja tekemään testikynnen, kynnen vahvistukset tai vaikka värilliset kynnet. 

ncLA:n lakat ovat -20%, kaikki muut -10%. 100€:n ostoksista saa kaupan päälle Picture Polishin Holo Berries (ihana!) tai Holo Night-kynsilakan. Muuten ostoksiin on luvassa kaupanpäällisiä joka tapauksessa.

Toivottavasti nähdään Cesarsissa!

Omat messuvinkkini postasin tänään aiemmin luonnonkosmetiikan näkökulmasta ja siihen tekstiin pääset tästä.

Messuiletko ja varjomessuiletko? 

4 kommenttia

 1. Tosi kivathan nuista tuli :) eikä liian Halloweenit joka mulle tulee Autumnista aina mieleen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Just nyt vaikka mulla olisi maailmanmestaruuspalkinnon voittaneet kynnet, ne tuntuisivat kamalilta. Oli sen verran tuskailua :)
   Mullekin tuli halloween mieleen väristä ja mietin kauhulla, pitääkö sellaisetkin kynnet vielä vääntää :/

   Poista
 2. :D Voi ei. Joskus vaan mikään ei mene putkeen. Mutta kynnet on kivat kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joskus (tai useinkaan) ei mene putkeen. Foliot on vielä pyykkinarulla kun en keksi mitä niille tekisi...

   Poista

Kiitos kommentistasi <3