perjantai 13. lokakuuta 2017

Lilaa syksyyn ja lippuarvonta I love me-messuille

Tällä kertaa halusin kynsille tumman lilaa, joka myös ehdottomasti kuuluu syksyyn. Enchanted polishin January 2015 on ihana tummanlila holo, jonka ostin käytettynä ja se on ollut laatikoissa odottamassa lakkausvuoroaan jo vuoden. Olikin jo korkea aika tehdä asialle jotain. Lakka on niin kaunis, että se kelpaisi pelkästään sellaisenaan, mutta halusin kynsille muutakin. Pariksi valikoitui niin ikään toinen käyttämätön lakkani Picture Polishin Antique. Se on näitä lopettuja sävyjä ja siksi tunsin että se on pelastettava, vaikka väri oli vähän kiikun kaakun, tuleeko käytettyä. Toista ostotilaisuutta tuskin olisi tullut, joten päätin ostaa tämän Antiquen, joka vihdoinkin pääsi puolen vuoden jälkeen käyttöön. Ihan mieletöntä kuinka merkki lopetti niin paljon ihania lakkoja.


Ja kyllähän nämä sopivatkin hyvin yhteen. Leimaamisessa kävi harvinainen tuuri: löytyi Konadin vaaleanlilaa ja tummanlilaa leimauslakkaa. 

Lähde:Born Pretty Store
 
Leimaukseen käytin BP-L054-laattaa, joka on pitkän aikaa jokaisessa leimauksessa ollut ehdokkaana, koska graafiset kuviot kiinnostavat kovasti, mutta vasta nyt se pääsi tosi toimiin.


Kokonaisuudesta tuli mieluisa. Keskisormiin tein tyveen vaaleanlilalla leimauslakalla tuplaleimauksen, mutta se näkyy niin huonosti että eipä sillä kokonaisuuden kannalta ollut sen suurempaa merkitystä.

Koulussa lakkaus sai kehujakin ja se on aina mukavaa :)


Kuvasin molempien lakkauksessa käytettyjen pullojen kanssa ja selvästi huonompi tulos tuli tummemman pullon kanssa.


Enchantedin lakka on kyllä ihan älyttömän kaunis holo <3


Ei Aantiquessakaan mitään vikaa ole. Pelkilteen tuntuisi tällä hetkeltä liian vaisulta mutta nätti yhdistettynä tummempaan.


Lakkaus on ollut sunnuntaista asti eikä se ole osoittanut mitään kulumisen merkkejä vielä näin perjantaina. Päällyslakkana Konadin Top Coat. 

Picture Polish ja Enchanted Polish 5-free (PP vielä vegaani) ja cruelty free, Konad 6-free.

Kohta tulisi yksi swatch-sarja tai sitten teen jonkun muun lakkauksen tähän väliin ja I love me-kynnet sitten jo ensi viikonloppuna oleville messuille-iik! 

Lähde: Messukeskuksen kuvapankki


Minulla on kaksi lippua arvottavana ja aikaa osallistua on sunnuntaihin 15.10. klo 23.59 asti. Sähköiset liput arvotaan kaikkien blogin Facebook-sivusta tykänneiden kesken yhdelle henkilölle. Sivulle pääset blogin oikean yläkulman Facebook-logosta tai tästä linkistä. Voittajalle laitan Facebookissa yksityisviestin ja julkaisen voittajan Facebook-sivulla 16.10. Mikäli en saa vastausta, 18.10. klo 20 liput siirtyvät seuraavalle, koska messut ovat jo niin lähellä.

Toivottavasti tavataan CesarsShopin varjomessuilla. 


 Onnea arvontaan!

Mitkä ovat omat I love me-messutärppisi? Tuletko Varjomessuille?


 

 

6 kommenttia

 1. En osallistu arvontaan mutta kehun kynsiä. Tosi kivat ja leimat on kyllä nätit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3
   Arvonta olikin Facebok-sivulla kun ajattelin sen yhdistävän paremmin molemmat bloggausalueet.

   Poista
 2. Minäkään en osallistu arvontaan, kun en ole tulossa messuille. Mutta lakkaus on nätti, ja tuo Enchanted on myös upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset <3 Tämä oli niitä kun lopputulos yllättää, alussa kun ei ollut varsinaista suunnitelmaa. Ainoa suunnitelma oli Enchanted :)

   Poista
 3. Minäkin jään arvonnasta pois, mutta pakko oli tulla kommentoimaan, kuinka ihanat kynnet! ♥ Violetti todellakin kuuluu syksyyn, ja ihmettelenkin, miten en ole vieläkään tehnyt yksiäkään violetteja kynsiä tänä syksynä! Pitää äkkiä ruveta tuumasta toimeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Itse teet aina niin hienoja että jään odottamaan innolla sinun lilaa toteutustasi.
   Nyt on iso kysymys edessä tällä viikolla: millaiset kynnet I love me-messuille :/ Mieli tekisi oranssia mutta messukynnet-uuh...
   Arvonta itse asiassa jo oli Facebookin puolella ja otin voittajaan yhteyttä.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3