torstai 19. lokakuuta 2017

Top10-tarjontani I love me-messuilla

Kuvalähde: Messukeskus
Luonnonkosmetiikkanörtin vuosi jakaantuu kahteen tärkeään messutapahtumaan: Luonnonkaunismessut keväällä ja I love me-messut syksyllä. Ja pian messuillaan!

Aloin koostamaan tätä postausta ja koska näytteilleasettajia on niin paljon ja vähän kaikkialla on jotain kivaa, päätin rajata lopuksi postauksen kymmeneen paikaan jotka kiinnostavat minua. Toki vierailtavia paikkoja on enemmän, mutta jutusta olisi tullut liian pitkä. 10 kohdetta sopii muutenkin teemaltaan, viime viikolla julkaisin 10 parasta aletuotettani House of Organicin synttärialesta. Näytteilleasettajat eivät ole suosikkijärjestyksessä vaan järjestys on ihan satunnaisesti muodostunut.

Tällä kertaa aion pääasiassa katsella ja vertailla meikkejä. Ihonhoitotuotteita on jo sen verran avattuina että en oikein tarvitse mitään. Näin ajattelin kyllä Luonnonkaunis-messuillakin mutta toisin kävi...

Luonnollisestialue on todella suuri ja jokainen piste tuntuu mielenkiintoiselta vierailupaikalta. Olen ajatellut itse olla messuilla kahtena päivänä eli perjantaina ja sunnuntaina.

Lähde: Messukeskuksen säköinen esite, löydät sen täältä.

Luonnollisesti-alue sisältää useita mielenkiintoisia alueita luonnonkosmetiikan pisteiden ohella. Luontaishoitoloita, ekomuotia, joogaa, superfoodeja jne. Eli pääasiallinen suunta on halli 7.

1. 4Dreams: Beauty Garden, Boho ja We love the Planet


Osastolta 7h119 löytyy 4Dreams, jonka messutarjoukset ovat ihan huippuja! Blogiani seuranneet tietävät että sydämeni on vienyt Beauty Gardenin ihonhoitotuotteet ja nyt sarjasta on mielettömiä tarjouksia. Luultavasti tuotteita voi myös testata paikan päällä. Näin oli ainakin viime vuonna, jolloin sarja esittäytyi Suomessa ensimmäistä kertaa. Kurkku-ja kurpitsanaamiot ovat 20€/kpl, kuorinta sekä kehäkukkaöljy 20€/kpl, porkkana- ja teevoide 35€/kpl, päivänkakkaraseerumi 35€, orvokkifluidi ja käsivoide vain 15€/kpl! Lyömätön tilaisuus! Eilisestä postauksesta löydät tuotteita ja linkit kaikkiin Beauty Garden-postauksiin eli klikkaa tästä. Olen myös ihastunut Beauty Gardenin yrititeejuomiin. Toivottavasti niitä löytyisi.

Samasta pisteestä löydät Bohon laajan meikkivalikoiman ja volume sekä pidentävät ripsivärit ovat tarjouksessa 10€/kpl. Voidemainen meikkipuuteri 10€ ja irtonainen mineraalipuuteri 10€. Kokeilin juuri Bohon mineraalipuuteria ja se oli kyllä oikein ihana ja hienojakoinen. Voidemainen meikkipuuteri 03 antaa ihanan hehkun kasvoilleni, kun kesän jäljiltä ei ole vielä kalmankalpea. Talveksi sitten sävy 02.  Katsasta ihmeessä myös maapuuterit, joilla saa kauniin, luonnollisen korostuksen. Meikkipussin laajennusta siis toimivilla tuotteilla hyvin kukkaroystävälliseen hintaan.

We Love the Planetin osalta nämä toimivat deodorantit täysin kierrätettävässä metallipakkauksessa kustantavat vain 10€/kpl! Ihanat kookoksenkuoreen valetut eteerisiä öljyjä sisältävät kauniit kynttilät 15€/kpl.

2. House of Organic


Kattaus löytyy osastolta 7F120. Blogiani seuranneet tietävät että Englannissa käsintehty Evolve on sarja, josta pidän hyvin paljon.

Osastolla on meikkaus- ja esittelypisteet, joissa pääsee kokeilemaan Lily Loloa (fanitan etenkin mineraalimeikkipohjaa), Every Day Mineralsia, Avrilia ja melkoisen uutta kasvipigmentteihin perustuvaa 100%Purea. Organic Shopista on tarjouksia ja Hurraw-huulirasvat maksavat 3kpl/10€. Varmasti paikan päältä löytyy lisää tarjouksia.

Messuilla on kiva kun pääsee tutustumaan meikkisarjoihin. Kaikkea ei mielellän ostaisi netin kautta, joten tämä meikkientestausmahdollisuus on itselleni parasta antia. Meikkien messuostoslistalla on luomivärit, kestävä(t) huulipuna(t) ja nestemäinen eye liner.

3. NHS Nordic 


NHS Nordic 7F100 tuo maahan Laveraa, Optiat-kahvikuorintoja, Egyptian Magic:iä sekä mm. Lilly´s Eco-ekopesuaineita.

Osaston kaikki tuotteet ja merkit ovat -40%. Laverasta en ole oikein löytänyt sopivia tuotteita itse, koska tuotteissa on eteerisiä öljyjä joista saan silmä-ärsytystä, mutta muutamia mielekiintoisia juttuja osastolla on. En ole raaskinut ostaa Egyptian Magic-voidetta, koska en ole ihan varma pidänkö siitä, mutta tästä alesta se on kopattava mukan! Varmasti sille kuitenkin keksii käyttöä. Resepti on muinaisesta Egyptistä, mutta tuote on muuten tuntematon Egyptissä. Asuin maassa noin viisi vuotta enkä koskaan törmännyt mihinkään "Egyptin salvaan". Hunajakin oli siirapilla laimennettua ja salva sisältää hunajaa sekä propolista, joten ainesosat tulevat varmasti ihan muualta :) 

Joka tapauksessa pisteellä on tarkastettava myös Nurme sekä Optiat-kahvikuorintoja on tuoksuteltava.


4. Miraz.fi


Miraz osastolla 7F111 tuo maahan Zuii:n meikkejä, Joik:ia, Cultivator´s kasvivärejä, Unique Hair:ia, Helixiumia ja Eco by Sonya:a.

Itse pääsen testaamaan Zuiin meikkejä useammassakin paikassa kun asun Helsingissä, joten sinänsä minulle ei ole uniikkia nähdä tuotteita paikan päällä. Tarjouksessa on meikkipohjat 30€/kpl, muut meikit -20%. Sheer Stick-huulipunat ovat oikein hyvin kestäviä ja sävyjä on useita. Meikkivoiteesta olen pitänyt, samoin primerista. Ostin juuri ensimmäisen Zuiin luomiväripaletin ja testailen sitä. Paikalla on myös pikameikkejä. Olisi kiva kokeilla miten ammattilainen näkee kasvoni ja varmasti meikkityyli olisi erilainen mihin olen tottunut.

Joikin joulukalenteri on ensiesittelyssä ja tarjouksessa 75€. On kuitenkin hieman turhan kallis näin opiskelijabudjetilla. Muuten Joik on mielenkiintoinen tutkia.

Kasvivärit ovat 12,90€ ja hiustuotteet 10€/kpl.

5. The Natural Goods
The Natural Goods löytyy osastolta 6E50. Messutarjouksena on ilmoitettu kaikkien tuotteiden olevan vähintään -20% mutta alennus saattaa olla jopa -80% joidenkin tuotteiden osalta. Esillä ja tietenkin myynnissä on nyt korealainen uutuus Suomessa eli fermentointiin perustuva luonnonkosmetiikkasarja Whamisa. Ennakkoon on mainostettu että kaksi Neal Yard´s Remedies Bee Lovely käsivoidetta kustantaa 15€. Käsivoidetta en ole kokeillut mutta sarjan huulirasvapurkista olen pitänyt. Esse kuuluu monen muun merkin ohella The Natural Goodsin valikoimaan. Yritys on järjestänyt paikalle myös kattavasti luentoja, jotka löytyvät tästä linkistä. Luentoja en ole vielä suunnitellut mutta täytyy kyllä pikaisesti alkaa perehtymään kaikkiin paikalla järjestettäviin luentoihin, niitä kun on muuallakin.

6. Jolie

Viime vuonna osasto oli huikea kukkakattoineen, joten on suunnattava osastolle 7G128 katsomaan miltä se nyt näyttää. Paikalta löytyyAbsolution, Iroisie, Patyka, Kjaer Weis, Alima Pure, Little Butterfly London, Warpaint ja uutena Josh Rosebrook.

Meikkejä ajattelin kartoittaa tälläkin puolella. Muuten merkit ovat jääneet aika vieraiksi.

*update: nyt Jolielta  tuli messutarjouskirje ja tietyt Absolution huulipunasävyt ovat 19€. Tarjouksessa myös Absolutionin voiteita, Patyakaa, Paita, Alima Purea ja tarjoukset voimassa myös webshopissa.

7. Twistbe


Luomukosmetiikkaa hyvällä hinta-laatusuhteella myyvä Twisbe löytyy paikasta 7G100. Yritys on messuilemassa ensimmäistä kertaa ja kiva käydä katsomassa mitä paikan päältä löytyy. Joitakin tarjouksia on julkaistu, mutta taas kerran erityisenä mielenkiinnon kohteena on meikit.

8. Ekopharma


Ekopharma löytyy paikasta 7E120. Viime vuonna tämä jäi katsastamatta jonojen vuoksi, toivottavasti nyt onnistaisi paremmin. Sarja on jäänyt itselleni hieman etäiseksi hoitolamyynnin vuoksi ja toivon tähän korjausta että saisin paremmin kuvaa eri hoitolinjoista. Itselläni on vain meikinpoistoaine Ekopharmalta. Saman valmistajan eli Naviterin valmistama BTB13-tuottet löytävät puolestaan osastolta 6D20 ja yritän katsastaa niitäkin, missä patentoidussa koostumuksessa on kyse.

9. Impulse Finland Oy/Fair Squared & PuroBio


Tämä on mielenkiintoinen! PuroBio-luomivärit 4€/kpl ja täyttöpakkaukset 3€/kpl. Olen tilannut näitä ennen Ecco Verdestä. En edes tiennyt että niitä saa nykyään Suomesta ja nyt löytyy osastolta 7F130. Toivottavasti myynnissä olisi myös merkin magneettisia rasioita irtoluomiväreille. Ainakin Ecco Verdessä paletti oli edullinen. Huulilakkoja löytyy 7€/kpl. Alennusten luvataan olevan jopa -60%. Reilun kaupan Fair Squared-tuotteet ovat myös tutustumisen arvoisia. Niihin en ole vielä törmännyt mutta idea kuulostaa oikein hyvältä. Sarjassa on ainakin suihku-, hius, vartalonhoito- ja huultenhoitotuotteita.

10. Terveys- ja ravintopuoli


Näitä on paljon, joten niputan nyt kaikki yhteen, vaikka jokainen tietysti ansaitsisi oman katsauksensa. Aduki, CocoVi, Foodin, Murtolan Hamppufarmi, Puhdistamo ja Ruohonjuuri ovat ainakin paikalla. Varmasti unohdin osan mutta eivätköhän ne löydy messualuetta haravoimalla. Ostoslistalla olisi ainakin hamppuproteini- ja -öljy, mutta varmasti paljon muutakin tarpeellista tulee mukaan.

Muuta kierreltävää löytyy jooga-alueelta, kehon virheasentomittaus kuulostaisi kivalta (tai ehkä ennemmin saattaisi auttaa selän kanssa?), toivottavasti ehtii katsastaa ekomuotia. Body paintingissä oli viime vuonna huikeita taideteoksia, joten niitä olisi kiva nähdä.


Naturelle on 7E110-pisteessa ja toki meikkejä täytyy katsastaa, vaikka nään niitä kyllä Stockmannilla. Axiology-huulipunissa ei ole paljoa värivalikoimaa mutta omani Keen on kestävin luonnonkosmetiikan punani. Hyntin peitevoiteista kolmea väriä on tarjouksessa 20€/kpl. Esiteltävänä on Intensae-lakkasarja johon en ole ennen tutustunut. Paikalla tehdään pikalakkauksia mutta sellaiseen en voi osallistua, messukynnet kun muutenkin ovat tällä hetkellä tuskastelun aiheena. Ei tunnu olevan mitään hyviä idoita. 

Naturellement 7G110 tuo maahan ihanaa ihonhoitosarjaa aloré:ta, Terre d´Oc:ia, Floramea, Kariethic:ia ja Sabe Masson-voideparfyymejä. Katsastettava. 

Näyttelilleasettajista jäin kaipaamaan mahdollisuutta katsella Zaon meikkejä.

Flow-kosmetiikan osastolla käyn tutustumassa mineraalipohjiin. Ja muutenkin aion katsella jos kynsipuolelta löytyisi jotain kivaa, kunhan lakat vaan täyttävät kriteerini eli cruelty free ja mielellään vähintään 5-free, eikä sisällä TPHP:tä. Kuitenkin kynsilakkojen osalta isoin juttu on CesarsShopin Varjomessut Kaisanimessä, Vuorikatu 11 eli ihan metroaseman vieressä. Jos on kiinnostunut lakoista, siellä on ihan ehdottomasti käytävä. Tuhannet pullot ja mieletön värimaailma odottavat ostajaansa ja koristeita on runsaasti tarjoilla.7-8-free, vegaaninen ja eläinkokeeton (Petan listalla) oleva ncLA on -20%. Merkillä on ihania hologrammilakkoja, glittereitä ja vaikka mitä. Muut lakat ovat -10% ja kaupan päällisiä luvassa jokaisesta ostoksesta. Jos et ole ennen nähnyt Fun Laquerin lakkoja, ehkä pyörryt ihastuksesta :D Ne tehdään käsityönä Singaporessa ja sarja on hyvin uniikki. 5-free, vegaani ja cruelty free, kuten myös  Picture Polish, jolla on luultavasti lakkamaailman kiihkeimmät fanit. Color Club on 3-free ja vegaaninen sarja ja valikoimaa on hurjasti. Uutena nyt myös 3-free vegaaninen Kiara Sky.


Viikonloppu siis tarjoaa todella paljon ja varmasti menee muutama päivä palautuessa. Antoisaa messuilua kaikille niille osallistuville!

Vinks, itse ajattelin myös katsoa jo joululahjoja, jos jotain sopivaa sattuu eteen. Eihän tässä ole enää kuin pari kuukautta jouluun.
Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3