perjantai 27. lokakuuta 2017

Kia-Charlotta 7-free vegaanilakat


Kia-Charlotta 7-free kynsilakat ovat melko tuoreita lakkamarkkinoilla, ensimmäiset lakat julkaistiin kesällä. Lakkaperhe syntyi, kun Kia-Charlotta ei luottanut aina merkkien olevan täysin varmasti vegaaneja, eläinkokeettomia ja koostumukseltaan kuitenkin miedoimmasta päästä, joten hän sitten päätti tehdä oman merkin, joka perustuu juuri näihin ominaisuuksiin. Kia-Charlotta on suomalainen ja asuu Saksassa.

Lakoissa tuli yhdistyä laatu, ympäristöystävällisyys, hauskuus ja kauneus. Ja hyvin tässä on onnistuttu. Lakoilla on Vegan-sertifikaatti ja merkki on rekisteröitynyt Petan cruelty free-listalle. Yrityksen tunnuslause on "Beauty with a soul" ja se on kaunis lause, eikä jää vain lauseeksi toteutuen itse tuotteissa.

Kaikkien lakkojen nimillä on tarina. Värit ja tarinat löydät tästä. Kannattaa muutenkin vierailla sivuilla. Kaikista lakoista on kivat kuvat ja visuaalinen ilme miellyttää silmää.

Tähän mennessä on julkaistu peruskokoelma "Basics", kesäkokoelma ja syys/talvikokoelma. Myynnissä on myös kolmen lakan settejä, jotka on tarkoitettu yhteensopiviksi ja näillä 5ml:n kokoisilla pulloilla käyttäjä pärjää vuodenajan ylitse. Värivalikoimahan vaihtuu lakoissa usein juuri vuodenajan mukaan. Itse nään hyvin selvästi miten käyttämäni lakkavärit vaihtelevat ajankohdan mukaan.

Valitsin kolme lakkaa testiin, jotka miellyttivät värimaailmaltaan, sopivat vuodenaikaan ja sointuivat myös yhteen.

Jokainen lakka oli ominaisuuksiltaan erittäin hyvä. Kaikki peittivät kahdella kerroksella, joskus jopa yhdellä, mutta lakkaan aina kaksi kerrosta. Jokaisen värilakan päällä on kuvissa päällyslakka. Lakat kuivuivat nopeasti,  suti oli helppokäyttöinen ja missään kohtaa ei tullut mieleen mitään paranneltavaa. Näin ollen en mainitse näitä jokaisen lakan kohdalla erikseen. Tasaista laatua.

Bloom From Within

 


Bloom from within kuuluu kevät/kesäkokoelmaan ja se on kaunis keskiharmaa creme. Harmaa on viehättävä väri, jonka voi yhdistää mihin tahansa asuun tai toiseen lakkaan ja se on klassisen tyylikäs. Harmaita lakkoja ei ole laajaa valikoimaa markkinoilla ja tämä oli tervetullutta vaihtelua.

Koostumus oli aavistuksen paksumpi kuin kahdessa muussa, mutta se ei tarkoita huonompaa tai parempaa, ihan vain pieni huomio pienestä erosta.


Super Powers

 


Syksyyn kuuluu ehdottomasti viininpunainen, joten tämä sävy löytyy syys/talvikokoelmasta. Se vaan on kiinteä osa vuodenaikaa eikä siitä pääse yli eikä ympäri. Vähän kuin punaiset viiniköynnöksen lehdet-yksinkertaisesti kauniita.

Lakan kuvaus on, että tämä väri on täydellinen sekoitus punaista ja lilaa. Olen täysin samaa mieltä. Lakka muistuttaa käyttäjäänsä omasta ykilöllisyydestään-juuri niistä ominaisuuksista, jotka tekevät käyttäjästään juuri sinut eli sinun omista "supervoimistasi".


Pretty Awsome

 


Pretty Awsome on mukava sekoitus tummansinistä ja lilaa. En tiedä miksi en ole sinisen ystävä missään muodossa. En pukeutumisessa, meikeissä tai sisustuksessa. Kuitenkin lila miellyttää silmää todella paljon ja näistä kahdesta väristä on saatu aikaan kaunis, tummahko kokonaisuus.


Pidin lakoista todella paljon. Käyttökokemus oli erittäin hyvä ja odotan mielenkiinnolla millaisia sävyjä seuraavasta kevät/kesäkokoelmasta paljastuu.

Näitä 7-free vegaanilakkoja myy Suomessa Pieni Punainen Tupa ja ne löytyvät tästä merkin omilta saksalaisilta sivuilta englanniksi.

Mikä oli suosikkisi? 


Itse en osannut päättää ja halusin kaikki kynsilleni. Olen tällä hetkellä viehtynyt graafisiin kuvioihin ja tein siltä pohjalta elävän suunnitelman ja mattasin lopputuloksen.Lakat saatu valmistajalta.


 
8 kommenttia

 1. Kivoja lakkoja, en ollutkaan ennen näistä kuullut. Siniharmaa viehätti tällä hetkellä eniten :) kiva esittely ja nätit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itse olen kuullut logonsuunnittelusta lähtien, kun kuuluun "vegaanikosmetiikka"-Facebook-ryhmään. Ollaan oltu yhteyksissä aiemmin mutta kesti kuukausia löytää kuljetusyritys, joka suostui kuljettamaan kynsilakkoja tänne meille. Eli ei ainoastaan Posti hyljeksi kynsilakkoja.

   Poista
 2. Ihania värejä <3 Täytyy seuraavaksi kokeilla näitä!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hyvältä, itselleni aivan uusi lakkamerkki! :) Noista sävyistä ottaisin tuon tummansini/lilan pikkujouluja silmälläpitäen ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3