keskiviikko 6. syyskuuta 2017

PP:n uusi hillolakka

Olen aamupäivän siivonnut kovasti. Ei mitään normaalisiivousta vaan ihan perusteellisesti kaikki mahdollinen seinistä ja kaappien ovista alkaen. Työ on hidasta ja uuvuttavaa. Kuka oikeasti pitäisi siivouksesta :( Jälki toki ilahduttaa.

Lakkasin eilen Picture Polishin uuden julkaisun Macaronilla ja hänkään ei pidä siivouksesta. Sen verran hienostunut tapaus tämä lakka. Tuli jo pieniä vaurioita jotka sudin piiloon, joten oli pikaisesti päästävä kuvaamaan lakat ennen kuin tuhoan ne siivouksen kanssa.


Tässä myös hyvä syy ottaa hetki rennommin. Kuvaus ja blogin päivitys. No mutta lakkaan itseensä: ihmettelin mistä nimi Macaron tulee, koska eihän lakka ole macaron-leivoksen värinen millään tavoin. Kävin kurkkaamassa suunnittelijan tarinan Picture Polishin sivuilta ja se kuului näin: "In Laetitia’s words…  This color is made for all the sweet tooth’s out there. Its syrup-like texture is like a sweet fruit jam that fills a French macaron, while its yummy red color is as bold as the shells. French sweetness for the tips… Bon appétit!"

Eli tämä on macaron-leivokset täyttävä hedelmähillo. Hyvää ruokahalua. No kyllä, juuri sitähän tämä on ja aiheuttaa himoa. Kyllä tällä mielellään lakkasi.


Tätä säkenöintiä ei saa  kuvattua kameralla. Punainen on vadelmanpunaista scattered holohippusta ja varsin viehättävä tapaus. Erottuu edukseen säkenöinillään verrattuna muihin PP:n punaisiin vertailulakkoihin. Sopivan erilainen ja todella kaunis, eläväpintainen punainen.


Lakkaaminen on helppoa ja kahdella kerroksella peittää loistavasti. Kuivuu myös nopeasti.


Koristelut tein pikaisesti tarroilla, lakkapintaa en halunnut peittää, koska se vaatii ja ansaitsee tuijottelua.


Tosi kaunis tapaus joka varmasti piristää tulevaa syksyä ja talvea. Kun on nähnyt kaikki uudet PP:n lakat livenä, voi sanoa että mielestäni on todella onnistunut julkaisu. Minulle kyllä kelpaisi kaikki mutta käytännön syistä rajasin lakat kahteen eli Macaroniin ja Foxyyn. Sarja on lopettanut värejä niin hirmuisen määrän, että on syytäkin tulla uutta. Koostumuksia uusitaan entistä enemmän holopohjaisiksi ja en valita siitä ollenkaan ;)


Tällainen tapaus tämä Macaron. Tykkään kyllä kovasti ja pidän punaisista lakoista. Tälle siis oli ehdottomasti tilaa laatikoissani. No okei-myönnetään että kärsin tilanpuutteesta mutta joka tapauksessa sitä tilaa keksitään vaikka tyynyn alta jos ei muualta löydy näille ihanuuksille.

Mitä pidit Picture Polishin uusista lakoista ja oletko nähnyt ne livenä?


 
 
 

4 kommenttia

 1. Oijoi kun tämä näyttää kerrassaan herkulliselta! Onneksi tuli ostettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta-on hyvä fiilis että tämä on olemassa ja kotiutettu :) Tänään luultavasti vaihto Foxyyn kun siivous ja kynsilakat eivät ole hyvä yhdistelmä. Nyt on millä lakata, se on aina kiva juttu.

   Poista
 2. Kyllä onkin muuten herkullinen sävy! ♥ Tarrakoristelutkin toimii tän kanssa yllättävän hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävy on kyllä <3 Tarrat on ihan viimeinen vaihtoehto koristeluihin mutta joskus vaan laiskottaa tai on kiire ja on kuitenkin saatava joku tehoste. Periaatteessa kuitenkin sama kuin siirtokuvat mutta vielä nopeampi, poiston kannalta kuitenkin ärsyttävämpi.Hetken mietin jos olisi vetänyt muutaman epämääräisen koukeron kultaisella akryylimaalilla mutta mun kultamaali on kummallinen kun sitä ei saa vedellä irti jos menee pieleen. Selvästi uuden ostoksen paikka :) Nyt kun on tullut hamstrailtua siveltimiä niin täytyy kyllä korjata tilanne.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3