torstai 28. syyskuuta 2017

NCLA:n ihania syysuutuuksia

 

Käväisin (lue:olin lähes koko päivän) CesarsShopissa. NCLA:lta oli tullut oikein kiva kokoelma syyslakkoja. Siinä sitten kaiken höpöttelyn ohessa päätin tehdä lakkauksen tämän syyssuosikkini ympärille.  


The Girl with the Most Cake toki vie heti huomion ihastuttavan värisellä glitterillään. Sama väri on jo ollut jonkun aikaa geelilakoissa mutta nyt se saatiin kynsilakaksikin. Aivan mainiota, koska olen ollut suorastaan kateellinen geelilakkojen käyttäjille kun olen ihaillut tätä geelilakkaswatch-tikkua.

Tämän kaveriksi syntyi mielestäni täydellinen pari Volyme IV:sta ja tuumasta toimeen. Glitter vaati tietysti alleen mailman parasta peel off-aluslakkaa eli Untia ja muissa kynsissä aluslakkana toimi NCLA:n First Base.

Tämä postaus oli tarkoitus julkaista jo syyskuun alussa mutta tämän kokoelman lakkoja NCLA lähetti vain muutaman/väri CesarsShopiin joten postaus on siirtynyt. Nyt onkin jo aika julkaista tämä, kun on pyörinyt blogiluonnoksena jo melkein kuukauden.


Glitter tarttui vain hieman ensimmäisellä kerroksella ja ajattelin että tässähän menee ikä ja terveys että saa glitterit tarttumaan ilman meikkisientä. Eipä hätä ollutkaan tämän näköinen. Toisella kerroksella lakka yllätti peittäen täysin eli kaikkiin kynsiin tuli kaksi kerrosta lakkaa.

Lopuksi leimasin Konadin mustalla muuttolinnut keskisormeen. Peukalon taiteilu oli ideana kiva mutta toteutus ei nyt sitten ihan vastannut ideaa...


Leimasin muuttolinnut istumassa langalla ja toki se oli yksistään hyvin valju, joten leimasin myös langalta lähteneitä tai sinne tulevan linnun.

Laattana toimi BCN-laatta, jonka numeroa ei valitettavasti tullut kirjattua muistiin. Kuvasin kynnet paikan päällä Cesarsissa, joten lampun valossa kellertävän valkoista taustaa käyttäen kuvista tuli hieman keltasävyisiä, vaikka rävelsin kameran valkotasapainoa vastaamaan kuvausolosuhteita. Joka tapauksessa lakka on ihana kuvausvalosta riippuumatta <3 Pidän tästä lakkauksesta kovasti. Nude toimii aina ja tämä glittersävy elävöittää lakkauksen tasolle, jolle voi antaa vain sydämiä.


Kuvasin uuden kokoelman lakat mutta näitä on jo näkynyt muissa blogeissa. Tässä siis kertaukseksi, jos joltakin on mennyt ohi, tai muistutukseksi jos oli tarkoitus tehdä hankintoja.


Varsin onnistunut kokoelma mielestäni. Tuo keskimmäinen sävy on sellainen, jota etsin koko viime talven. Nyt tiedän mistä se löytyy. Hyvin monikäyttöisiä sävyjä, joista saa arki- ja juhlalakkauksia. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen kokoelma. NCLA on 7-free, vegaani ja eläinkokeeton (Petan listalla), joten hyvillä mielin voi lakkailla tällä sarjalla. Ja sarjan tuotteiden ostaminen tukee suomalaista pienyrittäjyyttä.
Kertokaapas miltä syksy tuntuu ja onko tullut vastaan kiinnostavia syyskokoelmia? Fun täytyy ehdottomasti katsastaa. Magneettilakat ovat mielestäni upeita!4 kommenttia

 1. Itse en oo tainut koskaan oikein olla mukana näissä vuodenaikakokoelmissa tai muissakaan. Ostan aina sen lakan mikä kiinnostaa oli aika mikä tahansa :)

  Nuo lintuleimät sopii tosi hyvin näihin kynsiin ja nyt tekisi itsekin mieli saada lintuja kynsille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Itselläni riippuu merkistä tiedänkö jotain vuodenaikakokoelmista. Muuten olen riippuvainen mitä muut postaavat kynsiryhmiin :)
   Linnut ovat myös omia ikisuosikkejani. Toinen on perhoset.

   Poista
 2. Tosi nätit kynnet! Tämä postaus ei muuten tullut lukulistalle, huomasin vaan Satun laittamasta linkistä. Jos sen julkaisee ja sitten palauttaa luonnoksiin ja julkaisee taas, se ei päivity Bloggerin lukulistalle ollenkaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Totta, ei varmaan tullutkaan lukulistalle. Ei tullut edes mieleen koko juttu mutta hyvä kun kerroit. Itse en käytä Bloggeria lukemiseen vaan Bloglovinia ja sinne näytti tulevan. Tätyisi joskus lukea Bloggerin kautta. Mulla on siellä varmaan blgeja, jotka eivät ole päivittyneet vuosiin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3