perjantai 1. syyskuuta 2017

Kun ei keksi mitä kynsille tekisi...

Hieman ennen reissuun lähtöä elokuussa oli noin kolme päivää ennen lomakynsien tekemistä ja piti keksiä mitä ihmettä sitä kynsilleen laittaisi. Sehän on ihan sama montako lakkaa on, koskaan ei kuitenkaan ole sopivaa. Epätoivoisen selailun jälkeen ajattelin lähestyä asiaa koristeiden kautta. Eipä niissäkään mikään inspannut mutta kokeilin decal-matolle, miltä jotkut lakat näyttivät ja löysin BPS:n kynsipulverin, jota testasin joidenkin lakkojen päälle. Siitä se sitten lähti!


Turkoosi on Kikon lakka 389 ja pinkki 506. Tein vinyyleillä peukaloon ja keskisormeen kolmiot ja alunperin myös nimettömään mutta lakkasin sen piiloon kun yksivärinen turkoosi puuterin kanssa näytti niin mahtavalta. Pinkki ei tuonut samaa efektiä. Pinkkiä ja turkoosia tuli päällekkäin ja välillä kuivattelin lakkoja PP:n Looking Glass-pikakuivattajalla.


Kun lakka oli sopivan kuivaa mutta ei täysin, hieroin sormella puuterin kynsiin ja kiillotin sormin. Päälle tietty vesipohjainen aluslakka jotta efekti säilyy ja kauneimmin sen on säilyttänyt Unt. Päälle vielä tavallista aluslakkaa eli tässä tapauksessa Konadin leimauksen toppia, kun olen alkanut kärsimään aluslakkapulasta.

Jösses että olikin tässä vaiheessa pitkät kynnet! Lyhensin ne ennen reissuun lähtöä ja oli näköjään aiheellista, koska nyt kuvista näkee että olivat todellakin liian pitkät ja näyttävät paremmilta lyhempinä. 


Tässä oli merenneitomateriaalia. Hyvä tietää ensi kesäksi. Sävy ja efekti olivat todella kauniit, paljon paremman näköiset kuin mitä kuvista välittyy. Harakkana tietenkin liimasin timantit ja sitten vain tuijottelin :) 

Kikon lakoilla oli miellyttävä lakata ja kiittelin näitä mielessäni. MUTTA-kiitokset vaihtuivat mitä suurimmaksi ärsytykseksi kun poistin lakat. Olin laittanut alle kaksi kerrosta aluslakkaa saadakseni kynsistä mahdollisimman tasapintaiset. Kynnet joissa oli vaaleanpunaista, olivat jättäneet kamalat vaaleanpunaiset värjäymät kynsiin! Hyi olkoon. Blogin nimi on Elämän ihastukset ja vihastukset ja tässä taas loitoesimerkki miten ihastus vaihtuu vihastukseksi.

Jos kynsipulveri kiinnostaa, sillä on näinkin mystinen koodi


En tiedä mikä mielenhäiriö on ollut, kun tällainen on joskus tullut tilattua leimalaattojen oheen mutta kivahan tämä oli.


Muut lakat:


Tuo Picture Polishin Looking Glass on ollut erittäin mukava pikakuivattaja. Suosittelen kokeilemaan. Se on 5-free, cruelty free ja levittyy juuri sopivana kerroksena eikä osoita jankkintumisen merkkejä vielä tälläkään hetkellä.

Tässä siis kesäfiilistä alkaneeseen syksyyn. Toivottavasti saataisiin vielä aurinkoisia syyspäiviä.
 
4 kommenttia

 1. Hui miten upeat kynnet! Jotenkin ihan maaginen tuijottelun arvoinen lopputulos :) milloin näemme vilahtaneen NCLA postauksen :) ? Kiinnostaa ne uutuudet. Mullekin on pari tulossa mutta jumivat viikonlopun postissa, murrr. Tuota Looking Glassia olen monesti miettinyt, pitäisi kyllä ostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pulveri tosiaan antoi lakalle melkoisen muutoksen. Ilman mitään inspistä joskus tulee hyvää. Sitten voi olla taas selvä visio mitä tekee ja lopputulos onkin ihan plääh :(
   Noooh, niiden NCLA:n lakkojen kanssa kävi niin että ovat esillä liikkeessä mutta eivät ole virallisesti julkaistu, joten ei voikaan vielä julkaista blogissa. Meille tuli pieni kommunikaatiokatko asian suhteen mutta kun se selvisi, palautin postauksen pian luonnokseksi ja julkaisen sitten kun on ajankohtaista :)

   Poista
 2. Kauniit! Mutta värjäymät on inhottavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia ja kiva kun jaksat kommentoida usein <3 Värjäymät ovat kurjia mutta kävi tuuri kun reissussa oli NCLA:n nail wrapit niin ne kiskoivat värjäytymät irti. Wrapeistä onkin tulossa hyvin erilainen postaus tässä lähiaikoina ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3