sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Kiara Sky:n järisyttävä holoefekti ja kynsien vahvistus dip powderilla


Tänään ei pitänyt tehdä kynsipostausta mutta lakkasin tällä hillittömällä timantilla ja eihän tästä voi olla kertomatta. Ihan järjetön säkenöintipommi! Kuvat eivät tee oikeutta sille, miten tämä lakka säkenöi luonnossa. Kamera ei vaan pysty toistamaan kuinka tämä oikeasti kimaltaa jä säihkyy.


Lakkausominaisuudet olivat enemmän kuin kohdallaan. En joutunut siivoamaan kynsinauhoilta yhtään mitään. Helppo lakkaus, kuivuu nopeasti ja näyttävä tulos. Napakymppi toisin sanoen.


Kyseessä on Holo Mermaid Collection ja valitsin värin What the shell (hih!). Ajattelin sen sopivan vuodenaikaan nudella, hieman oranssipohjaisella sävyllään. Kaikki kokoelman lakat löydät CesarsShopista ja lakkalinkki tässä.


Lakka on 3-free ja cruelty free (Petan listalla). Hintaakin on maltilliset 10,90€. Pullokoko on 15 ml joten rahalle saa kaikin puolin täyttä vastinetta.


Värien skaala on ihan älytön. Huonevalaistuksessa katsoen kulta ja vihreä ovat päällimmäiset toistovärit. Tämä on ehdottomasti voimakkain scattered holo johon olen törmännyt! Nyt kyllä tutisee jo F.U.N. Laquer. Tottakai niiden glitterlakat ovat omassa kastissaan mutta mitään muuta näin voimakasta efektiä edes se sarja ei ole saanut aikaiseksi.

Huomasiko kukaan kynsissäni mitään kummallista? Ymmärrän-on vaikea katsoa sormia jos näkee tuollaisen lakan :D Mutta jos katsotte kynsiä ihan itsessään.


Tein näihin vahvistuksen Kiara Sky:n dip powderilla. Tuntuu että olen jonkinasteisessa paikkauskierteessä ja se kyllästyttää. Olen allerginen geeleille ja geelilakoille. Niissä on metakrylaattia, mutta dip powder-tekniikka perustuu syanoakrylaatteihin, mitä on kynsi- tai pikaliimassa ja tiedän etten ole sille allerginen. Tein ensin noin viikkoa aiemmin yhden kynnen ja varmistin etten ole allerginen aineille. Tarkastin ainesosien sisällön ja etsin kuinka allergisoivia mikin aine on. Päädyin siihen että markkinointi pitää paikkansa, eikä rankkoja kemikaaleja käytetä. Jopa tavallisessa kynsilakassa saattaa olla kovempia kemikaaleja kuin dip powder-systeemissä.

Edellisistä lakkauksista näkee kynsien muotoa paremmin. Foxy on hieno lakka mutta MILV-koristelu jäi niin irtonaiseksi että en ajatellut jukaista näitä.
Eikö näytäkin täysin luonnolliselta? Paksuutta ei tullut juuri ollenkaan mutta vahvuutta todella paljon. Näillä voi tehdä melkein mitä vaan, ei tarvitse pelätä että katkeavat. Olen todella ihastunut tähän tekniikkaan ja tulokseen.

Prosessista minulla ei ole kuvia mutta työvaiheet:

1. Kevyt kiillon buffaus pois kynneltä ja kynsinauhojen työntäminen
2. Kynsien puhdistus cleanserilla ja Bond, joka kuivaa samoin tein
3. Kynsi kerrallaan 3/4 pituudelta Dip base, joka on "se liima". Sitä kannattaa laittaa ohuesti luonnollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.
4. Kynnen dippaus 45° kulmassa Clear-pulveriin. Ylimääräisen karistus kynsi alaspäin pulveripurkkiin. (kynsi alaspäin kannattaa opetella heti, koska muuten useammalla värillä värit voivat sotkeentua keskenään jos pudistelee niitä toisen päälle)
5. Dip base koko kynnelle varoen ettei osu kynsinauhaan kattaen kuitenkin kaikki muut alueet ja dippaus Clear:iin
6. Puhdistus pölyharjalla ja cleanserilla pyyhintä jotta kynnessä ei ole rasvaa tai pölyä
7. Kerros Seal protectia
8. Edellisen ollessa kuiva, kynnen viilaus ja lopuksi buffaus niin että saat haluamasi muodon ja tasaisen pinnan kynnelle.
9. Pölyt pois, Seal protectia kerros, joka hierotaan nukkaamattomalla lapulla kynteen.

Saattaa olla että tämä riittäisi. Laitoin kuitenkin vielä kerroksen Dip Top:pia ohuelti. Se on ainoa vaihe, jossa pitää olla nopea. Tavallisesti sitä laitetaan kaksi kerrosta. Hommaan arvioisin menneen n. 40min.

Mikäli lisäisi väripulveria, tulisi yleensä kaksi kerrosta dip base+dippipulveria ja lopuksi dippaus clear:iin. Muuten sama. Toki lopuksi kuuluu laittaa kynsinauhaöljy.

Tekniikka yhdistää akryylin kovuuden ja kynsilakkauksen helppouden. Kun tekee ohuita kerroksia, ei juuri tule viilattavaa. On tietetenkin mahdollista myös tehdä rakennekynsille ominaiset muodot, mutta itse pidin vain tästä vahvistuksesta ja väripulvereillakin saa todella luonnollisen oloisen tuloksen halutessaan. Dip powder-systeemiin on linkki tässä.

Vahvistuksien päällä lakka kesti hyvänä neljä päivää. En käyttänyt aluslakkaa. Lakkaus eli Foxy-kuvat on kuvattu poistopäivänä ja poistin ainoastaan siksi että himotti kokeilla tätä Kiaran lakkaa. 

Tää on kuulkaa ihan huippu juttu! Aluksi ohje saattaa vaikuttaa pitkältä ja miten vaiheet muka muistaisi, mutta pulloissa on numerot ja vaiheet menevät niin loogisesti että yhden kynnen tekemisen jälkeen en seuraavalla kerralla enää edes tarvinnut ohjetta.

Mitä ajatuksia tämä Kiaran superholo aiheuttaa tai dip powder? 
Omasta mielestäni geelit ja akryylit ovat niin mennyttä aikaa kun nämä pulverit ovat markkinoilla.

12 kommenttia

 1. No johan kimaltaa :D Mä en ole oikein näiden scattered holojen ystävä, mut Foxy on ihana <3

  Mites toi vahvistus kestää kynsilakanpoistoainetta? Eli kärsikö se lakkojen poistosta? Käytitkö asetoonipitoista vaiko asetoonitonta lakanpoisto ainetta? Pari vuotta sitten hankin geelit oman kynnen geelausta varten, mut meistä ei tullut kavereita, oli liian työlästä puuhaa ja viilasin osan kynsistäni pilalle harjotellessa. Ei ole tullut tähän dippaus systeemiin vielä tutustuttua, mitä muutamasta blogista oon lukenut, mut vaikuttaa mielenkiintoiselta ja suht helpolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule olla että scattered holo kolahtaisi näillä läkatessa :) Käytän aina asetonitonta poistoainetta niin sinänsä lakanpoistorutiiniin ei tullut muutosta muuten, kuin että saa poistaa vähän roskimmin eikä niin kovin varovaisesti kuin täysin luonnonkynsien kanssa. Olen moneen kertaan lakanpoistossa tuhonnut etenkin pikkusormien kynnet.Ruts vaan. Nämä pystyy periaatteessa poistamaan myös asetonilla, mutta vaatii pitkän liotuksen. Kun poistin testikynnen, liotin ja raavin osan pois ja sitten viilasin. On sen verran kovaa että pelkkä viilaus kyllä on vähän rankkaa. Itselläni on vielä pora jäljellä sitä ajalta ennen allergisoitumistani geelikynsille mutta vahvistuksia ei paljoa tarvitse viilata. Olisi kuitenkin hyvä apu jos tekisi kaikki kynnet aina dipillä.

   Poista
  2. Ajattelitko antaa vahvistuksen sitten vain kasvaa pois? Mietin että pitääkö näitä jotenkin huoltaa, vai meneekö se sit niin et kun raja alkaa näkyä poistoon ja uusi vahvistus tilalle?

   Poista
  3. Molemmat on mahdollisia. Voi antaa kasvaa pois kun viilaa vain lähtörajan huomaamattomaksi ja muuten kynsinauhoista päin vielä matalammaksi. Pidän kuitenkin näin koska tämä nyt tuntuu hirmu kivalta kun kynnet on vahvat. Huollon teen niin että hieman buffaan kynsien pintaa ja uutta kasvua aavistus, base kasvukohtaan, yksi dippaus, tarvittavat nesteet ja viilaus muotoon. Sitten taas tarvittavat nesteet niin pääsee helpoimmalla. Periaatteessa vaan se kasvuraja tarvitsee täyttää dipillä. Helpompaa ja ystävällisempää kynsille kuin koko poisto viilauksella tai asetonila.

   Poista
  4. Ok, kiitti :) Pistetään mietintään...

   Poista
  5. Eipä kestä. Toivottavasti auttoi :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää etenkin hololakka! En löytänyt näiden incejä mistään eikä Kiara Sky ole vielä ainakaan vastannut mun kyselyihin - ei sulla sattuisi olemaan tietoa ovatko lakat vegaanisia myös? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisit kysyä vaikeita kun itse sain tosi nopeasti vastauksen kyselyyni mihin perustuu väite crualty free. Vastasin vielä takaisin että sehän olisi hyvä markkinointipontti että Petan listalle kirjautuminen näkyisi niiden sivuilla ja vastannut henkilö lupasi viedä pointin PR-puolelle.
   Yritin goglailla mutta paras tulos on lakkojen MSDS ja siinä näkyy käytetyt väripigmentit jos se auttaisi? Löytyy http://www.kiarasky.com/content/MSDS_KSNailPolish.pdf
   Toivottavasti saadaan sullekin Kiaran holoa :)

   Poista
  2. Haha, kenties. :D Kynsilakoissahan voi olla myös joskus sellakkaa joka ei ehkä pigmenteissä näy... Mutta odottelen vielä vastausta, kiitos kuitenkin liitteestä! Onneksi on paljon muitakin lakkahimotuksia listalla. ;)

   Poista
  3. MSDS:ien tulkinta on tosiaan erilaista kuin incitulkinta. Niissä on kemialliset nimet jne. Käsitin tuon että siinä olisi käytetyt värit kokonaisuudessaan mutta tosiaan ei voi varmuudella sanoa. Kunpa vastaisivat postiisi.

   Poista
  4. Vastasivat joo ja ei kuulemma ole animal derived ingredients. :) Yksi lakka lähtikin tilaukseen!

   Poista
  5. Hei, mahtavaa! Nyt tietää tämänkin varmasti :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3