lauantai 2. syyskuuta 2017

100% Pure-mahtavat uudet tehonaamiot ja puhdistusbalmi saatavilla Suomesta!
Siis nyt on jotain niin ihanaa että olen melkein revennyt! Oikeasti-katsokaa nyt!

Olen monesti harmitellut kun luonnonkosmetiikan puolella ei ole kohtuuhintaisia face sheet-tyyppisiä kasvonaamioita. Nyt House of Organic laajensi 100% Pure-sarjaan, jolta löytyy geelinaamioita aivan mielettömällä incillä ja ilman eteerisiä öljyjä, jotka aiheuttavat minulle niiden sisältämien allergeenien vuoksi silmä-ärsytystä. Nyt voi todeta että ei siinä vielä kaikki, kuten OstosTV:ssä aina sanotaan. Sarjalla on tarjota myös silmänympärysnaamioita. Toiveisiini on vihdoin vastattu ja vielä paremmin kuin koskaan osasin odottaakaan <3

Jokainen kasvonaamio sisältää pelkkiä tehoaineita 60g, joten yhdestä naamiosta imeytyy mieletön määrä kosteutta hoitavien aineiden muodossa ihoon. Kaikissa on hyaluronihappoa, joka sitoo nestettä ihoon jopa tuhatkertaisesti painonsa verran.

100% Pure on erittäin mielenkiintoinen sarja ja olen odotellut kuka sen nappaisi Suomeen. Yritys käyttää vain kasvipigmenttejä väriaineina ja raaka-aineet ovat todella laadukkaita. Esim. ripsiväriin väriä saadaan mm. mustasta teestä. Aiemmin minulla on sarjalta poskipunastick, josta olen pitänyt kovasti. Lisäksi on muutama voidemainen luomiväri ja vaikka käytän monet tuotteet mieluiten voidemaisena, luomiväri ei kuulu niihin. Kasvipigmenttien vuoksi sarja on todellisen todellista, puhdasta ja edistyksellistä luonnonkosmetiikkaa.

Sarjalla on vakuuttava määrä sertifikaatteja ja hyväntekeväisyyskohteita. Linkki näihin tässä. Eläinystäviä ilahduttaa Leaping Bunny-sertifiointi ja yritys löytyy myös Petan listalta. Tuotevalikoima on todella laaja, joten jokaista tuotetta en pysty tarkistamaan, mutta näyttää siltä että tässä on vegaaneille todella laaja valikoima vegaanikosmetiikkaa. Loistavaa kerta kaikkiaan!

Jos katsastetaan tuotteet, joista osan ostin ja osan sain. 100% Pure-sarjasta voisi kirjoittaa paljon ja House of Organicin sarjan valikoma laajenee jatkuvasti. Tällä viikolla vielä 87 tuotetta odotti lisäämistä verkkokauppaan. Tosiaan 87! Näyttää ihanalta <3

Naamioita käytetään aina puhdistetulle iholle. Naamion valmistusmateriaali "hydrogeeli" on 95% luomualoe vera-mehua ja 5% on kasviperäistä selluloosaa, joka kosteuttaa tehokkaasti. Mitä pidemmäksi ajaksi naamion jättää iholle, sitä ohuemmaksi se muuttuu nesteen imeytyessä ihoon. Hydrogeeli on siis aktiiviaineiden välittäjä ihoon. Naamion annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia kasvoilla. Naamio on kertakäyttöinen virallisen ohjeen mukaan, mutta katsopas mitä minä tein :) Kaikkien naamioiden hinnat ovat 8,90€.

Caffeine Mask-kasvonaamio , vegaaninen


Tämä oli ensimmäinen valintani, koska kofeiininaamion luvataan korjaavan auringon aiheuttamia vaurioita ja koska juuri tulin Kreikasta viikko sitten, tämä oli täsmätuote tämänhetkiseen tilanteeseen. Naamio on myös tulehdusta ja punoitusta rauhoittava. 

INCI: Aloe Barbadensis (Organic Aloe Juice)*, Coffea Arabica (Green Coffee) Extract, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Arbutin Extract (from Bearberry), Camellia Sinensis (Organic Green Tea) Extract*, Fucus Vesiculosus (Seaweed) Collagen, Sodium Ascorbate (Vitamin C), Ilex Paraguariensis (Yerba Mate) Extract, Plant Cellulose, Vegetable Glycerin. *Luomu

Aloe-mehu, vihreä kahviuute, hyaluronihappo, arbutiini sianpuolukasta, vihreäteeuute, merilevästä peräisin oleva kollageeni, C-vitamiini, Yerba Mate-tee, kasviselluloosa, kasviperäinen glyseriini

Näitä ainesosia kun katsoo, naamio näyttää sopivan hyvin monenlaiseen tarpeeseen. Arbutiini auttaa pigmenttimuutoksiin, ikääntyvä iho hyötyy kollageenista, tee- ja kahviuutteista sekä hyaluronihaposta. Samoin ainesosat rauhoittavat tulehduksia, lisäävät pintaverenkiertoa ja kosteuttavat tehokkaasti auttaen monenlaisissa iho-ongelmissa. Ainesosat kirkastavat ja C-vitamiini auttaa tässä tehokkaasti.

Naamio laitetaan puhdistetulle iholle ja tässä korostaisin että myös puhtain käsin. Naamio on pelkkää nestegeeliä, joten sitä saa käsitellä varovasti repeämien välttämiseksi. Itselläni on pitkät kynnet niin käsittelyssä piti olla tavallista tarkempi. Kuitenkin paketissa on runsaasti nestettä ja sitä kannattaa kauhoa ensin iholle ja vasta sen jälkeen asettaa naamio, jolloin saat mahdollisimman paljon tehoaineita hyödynnettyä.

Kannattaa pitää peili lähellä, jotta kun on asettanut naamion kasvoille, voi peilistä tarkastaa että se istuu niin hyvin kuin mahdollista. 

Näky oli aika hurja, mutta mitäpä sillä väliä.Tämä aika kun naamio on kasvoilla, käytetään rentoutumiseen. Hetki on niin ihon kuin mielen hoitamista. Naamio tuoksuu ihanasti ruusulle vaikka ei sitä sisälläkään, ja hetken voi hyödyntää täysin spa-elämyksenä.


Mitä kauemmin naamio on iholla, sitä ohuemmaksi se käy ja istuu aina vain paremmin kasvoille. Pidin naamiota 20 minuuttia ja sen jälkeen naamiota oli vielä runsaasti jäljellä. Tutkailin pakettia ja vaikka tämä on kertakäyttöinen, se säilyy kolme kuukautta avattuna. Päädyin sitten laittamaan naamion varovasti takaisin pakettiin ja jääkaappiin. Seuraavana päivänä ajattelin käyttää loput. Naamio oli niin ihana ja sen tuoksukin vielä leijaili sieraimissani. Koska pussissa oli kuitenkin vielä runsaasti nestettä, päädyin kaatamaan sitä kämmenilleni ja lätkin sitä kasvoilleni sekä kaulalle, jota on tärkeä muistaa hoitaa. Tämän sai toistaa moneen kertaan ja siltikin nestettä oli vielä jäljellä. En käyttänyt naamiota ollenkaan, koska pelkkä nestepläjäys antoi todella täyteläisesti kosteutetun tunteen iholle, eikä aamulla olisi tehnyt mieli pyyhkiä kasvoja kasvovedellä ihon ollessa kuin vauvan peppu. Kolmannella kerralla sitten naamio oli käytettävä loppuun oli teemani. Pidin naamiota puoli tuntia, mutta sitä ja nestettä on edelleenkin jäljellä. Jospa neljännellä käyttökerralla saisin naamion loppuun. Talvella iho varmasti hörppää naamion nopeampaan tahtiin.

Vaikka naamio säilyy avattuna kolme kuukautta, se ei tarkoita sitä että naamiota voisi käyttää saman ajan, koska käsistä ja kasvoilta siirtyy bakteereita naamioon, joiden kasvua voi hidastaa mutta ei estää jääkaappisäilytyksellä. Suosittelen siis tekemään kuten valmistajan ohje on, tämä oli minun tapani jatkaa ihastuttavan tuotteen käyttöikää. Naamioita suositellaan käytettäväksi kahdesti viikossa ja näin pääsin yhden naamion avulla siihen. Säästöä opiskelijan budjetilla :)

Ajattelin että ihoni oli hyvin kosteutettu aurinkoloman ja kaiken rasvoilla, kukkaisuutteella ja hoitotuotteilla läträämisen jälkeen, mutta vaikka iho tuntui hyvältä, totuus oli toinen. Ihoni hörppi naamion laadukkaita ainesosia ihan kunnolla ja ikäänkuin avasi reitin muidenkin hoitotuotteiden imeytymiselle. Naamion jälkeen käytin ensimmäisellä kerralla Evolven kasvovettä, hyaluronihapposeerumia ja kasvovoidetta. Sen jälkeen lukitsin kosteuden vielä Evolven kasvoöljyllä ihoon. Toisen käytön jälkeen en lisännyt öljyä, muuten samat hoitotuotteet. Tulos on äärimmäisen pehmeä ja syväkosteutettu iho, joka tuntuu kasvoilla ja kädellä kokeillen aivan mahtavan pehmeältä. Tätä ei voi kuin suositella täydestä sydämestä! Linkki tuotteeseen tässä.

Green Tea Water Bomb-kasvonaamio, vegaaninen
Tehokosteuttava ja ihoa rauhoittava naamio.

INCI: Aloe Barbadensis (Organic Aloe Juice)*, Camellia Sinensis (Organic Green Tea) Concentrate, Extracts of Chrysanthemum, Calendula Officinalis (Calendula), Rosa Centifolia (Rose) Petals, Anthemis Nobilis (Chamomile) and Oolong Tea, Cucumber hydrolate, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic) Acid, Plant Cellulose. *Luomu

Aloe-mehu, vihreä teetiiviste, krysanteemien uuttet, kehäkukka, ruusunlehdet, kamomilla- ja oolong tee, kurkkumehu, hyaluronihappo, kasviselluloosa

Kasvien tehoaineet ja teeutteet ovat voimakkaita antioksidantteja ja kurkku-uute on tunnettu rauhoittavista ominaisuuksistaan, jota kehäkukka tehostaa. Nämä tehoaineet sopivat mielestäni lähes kaikille ihotyypeille syväkosteuttaen ihoa, joka aina auttaa ongelman kuin ongelman hoidossa. Jokaisen kuiva-ihoisen must have-tuote! 

Tätä enkä seuraavia naamioita ole vielä avannut, koska nämä tulevat riittämään useammaksi viikoksi. 

Linkki tuotteeseen tässä

Ginseng Collagen Boost-kasvonaamio


Anti-aging vaikuteinen naamio. Ginseng on tehokas antioksidantti, joka vahvistaa ja kiinteyttää ihoa vauhdittaen ihon kollageenituotantoa.


INCI: Aloe Barbadensis (Organic Aloe Juice)*, Korean Red Ginseng Extract, Sodium Ascorbate (Vitamin C), Glycrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Plant Allantoin, Peony Root Extract, Royal Jelly Extract, Manuka Honey Extract, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic) Acid, Plant Cellulose. *Luomu

Aloe-mehu, korealainen punainen ginseng-uute, askorbiinihappo eli C-vitamiini, lakritsiuute, allatoiini (ihoa rauhoittava kasviainesosa), pioniuute, royal jelly-uute, manukahunajauute, hyaluronihappo, kasviselluloosa.

Tämäkin sopii hyvin monenlaisiin tarpeisiin. Lakritsiuute suojaa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta ja pehmentää. Sitä on käytetty ruusufinnin, ihottuman ja proriasiksen hoidossa. Uute on tulehduksia lievittävä ja estävä, vähentää punoitusta ja turvotusta vähentäen myös pigmenttiläiskiä ja tasoittaen ihon väriä. 

Ginseng lisää kollageenin tuotantoa, hoitaa pigmenttimuutoksia, uudistaa ihoa, auttaa auringon aiheuttamiin vaurioihin mm. nopeuttamalla palaneen ihon paranemista, vahvistaa ihoa ja taistelee tulehduksia vastaan. Kirkastaa ihoa ja auttaa turvonneisiin silmänalusiin. Tasoittaa liiallista talin tuotantoa.

Royal jellyssä on aminohappoja, joita tarvitaan kollageenin muodostumisessa. Kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti, vähentää tulehduksia, parantaa ihon elastisuutta eli auttaa ryppyihin ja arpiin. Kiinteyttää ihoa ja raaka-aineella on antibakteerisia ominaisuuksia samalla tasapainottaen ihon toimintoja. Manuka syväkosteuttaa ja auttaa ryppyihin ja tuhoaa MMP-entsyymiä, joka hajottaa kollageenia. Anti-inflammatorisena (tulehdusten vastaisena) auttaa akneen sekä ihon epäpuhtauksiin hapettamalla ihohuokosia ja vähentää arpien muodostumista. Hoitaa tulehduksia ja käytetään ihottumiin. Korjaa soluvaurioita ja nopeuttaa ihon uudistumista. 

Tästä voi siis sanoa että tuote on täysi timantti! Linkki naamioon tässä.

 Bright Eyes-silmänalusnaamiot


Erittäin kosteuttavat silmänalusihon naamiot sisältävät rusaasti kofeiinia ja kirkastaen sekä vähentäen turvotusta.

INCI: Aloe Barbadensis (Organic Aloe Juice)*, Camellia Sinensis (Organic Matcha Green Tea)*, Organic Green Coffee*, Ilex Paraguariensis ( Organic Yerba Mate) Tea*, Cucumis Sativus (Cucumber) Hydrosol, Sodium Ascorbate (Vitamin C), Caffeine, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic) Acid, Plant Cellulose . *Luomu

Aloe-mehu, matcha tee, vihreä kahvi, yerba mate-tee, kurkku-uute, C-vitamiini, kofeiini, hyaluronihappo, kasviselluloosa.

Tässä on sellainen tuote, jota pitäisi aina olla varastossa. Talvella silmänalusihon kuivuminen on suunnattoman ärsyttävää, mutta ongelma jää tämän myötä historiaan. Mahtava keino ennen tärkeitä tilaisuuksia napakoittaa silmänalusiho tai huonosti nukutun yön jälkeen normalisoida tilanne. Tietysti myös perushoito näillä naamioilla ehkäisee silmänalusihon ongelmia, kuivumista ja ikääntymisen merkkejä. Tälle on ehdottomasti tilausta luonnonkosmetikkan piirissä! Linkki tuotteeseen tässä.

Mukaan tuli myös aivan mahtava ja hellävärainen puhdistustuote:

Blood Orange Cleansing Balm


Tätä puhdistusbalmia ei ole vielä ehditty lisäämään House of Organicin verkkokauppaan mutta se on tulossa. Katselin tätä merkin EU-sivuilta ja asiakkaat olivat arvostelleet puhdistuksen keskimäärin 4,6 tähteä viidestä. Merkin ideologian ja korkealaatuiset raaka-aineet tietäen lähdin kokeilemaan tätä asiakassuositusten kera suurella mielenkiinnolla. Arvioinneissa korostui ihotuntuma, hellävaraisuus, kosteutusteho, huumaava tuoksu ja puhdistuksen helppous. Maininta oli myös siitä että huomattavasti kalliimmat balmit eivät voita tätä. Ja huoh-tämä nyt on niin ihana tuote, etten keksi sanoja miten tätä voi hehkuttaa. Aloitetaan incistä, niin tiedetään mitä se sisältää.

Persea Gratissima (Organic Avocado) Oil, Cocos Nucifera (Organic Coconut) Oil, Olea Europaea (Organic Olive) Leaf Oil, Olea Europaea (Organic Olive) Oil, Cera Alba (Organic Beeswax), Citrus Aurantium Dulcis (Blood Orange Essential Oil) Fruit, Polyglyceryl-3 Palmitate (Derived from Coconuts) 

Avocadoöljy, kookosöljy, oliivinehtiöljy, oliiviöljy, mehiläisvaha, veriappelsiinin eteerinen öljy, kookoksesta eristetty Polyglyceryl-3 Palmitate, eteerisen öljyn  lain mukaan merkittävät allergeenit


Mikä on sana-numerohirviö Polyglyceryl-3 Palmitate? Tällä on puhdistusbalmissa tärkeä tehtävä. Se on surfektantti, emulgoija ja miselliveden molekyylien kaltainen, joka työntää epäpuhtauksia pois ihosta päinvastoin kuin pelkkä öljy saattaisi työntää niitä ihoon. Tämä kookoksesta eristetty aine tuo selvän edun yksinkertaistaen ihon puhdistuksen. Kun öljypuhdistuksessa tarvitaan vielä öljyllä puhdistamisen jälkeen toinen pesevä tuote kaksoispuhdistukseen, tämä yksinkertaistaa prosessin niin, että pelkkä balmi riittää puhdistukseen ja iho on täysin kosteutetun tuntuinen puhdistuksen jälkeen.

Balmia otetaan (mieluiten spatulalla/lusikalla) sormien väliin pieni määrä ja notkistetaan sormissa. Silloin se levittyy helposti iholle ja yllätävän pieni määrä riittää. Sen jälkeen olen pyyhkinyt musliliinalla kasvo- ja silmämeikin pois. Testasin misellivedellä ensimmäisen kerran, ettei mitään meikkiä jäänyt iholle. Toimii todellakin!

Valmistaja suosittaa pyyhkimään kostealla ja lämpimällä liinalla puhdistuksen pois ja välillä liinaa voi huuhdella. Olen kokeillut vain kuivalla liinalla mutta kokeilen ehdottomasti tätäkin metodia. Kuulostaa mukavalta. Lämminhän vielä aukaisee ihohuokosia.

Ominaisuuksiltaan tämä on aivan mieletön. Notkistuu hyvin nopeasti sormien välissä ja kasvoilla veriappelsiinin tuoksu on kerta kaikkiaan taivaallinen! Tuoksu on niin hyvä, samoin puhdistuksen jälkeinen tunne iholla, että tästä on annettava riippuvuusvaroitus :) 

Tässä siis uudet ostamani ja saamani 100% Pure-tuotteet ja näitä ei voi kuin hypettää! Raaka-aineet ovat erittäin laadukaita ja harkittuja. Luomua on paljon ja tuotteet ovat hyvin puhdasta luonnonkosmetiikkaa, kuten sarjan nimikin kertoo. Kasvo- ja silmänalusnaamiot ovat enemmän kuin tarpeen nykyisen luonnonkosmetiikan tarjonnan puitteissa ja niiden suhteen ei tarvitse seurata juuri naamion nimen kertomaa vaikutusta, koska kaikissa on reilusti loistavia, ihoa parantavia ja hoitavia ainesosia. Toki Ginseng-naamio on ikääntyvän ihon tarpeisiin tehokkain, mutta joskus vaihtelu voi olla hyvästäkin. Tästä linkistä pääset seuraamaan tuotesarjan päivittymistä ja tilaamaan House of Organicin sivuilla. Sarjan meikit ovat erityisen mielenkiintoisia ja no, oikeastaan kaikki vaikka kaikkea ei tarvitse, on silti mukava katsoa tuotteiden sisältöä ja tehdä tulevia ostossuunnitelmia. Firmasta on myös aina mukava tilata, kun tuotteet tulevat nopeasti pienten kylkiäisten ja käsin kirjoitettujen viestien kera. Suosittelen.

Tämän puhdistuksen ja naamioiden myötä tuleva talvi ei pelota ihon kannalta ollenkaan. Kuivuuteen löytyy näistä varmasti apu. Hurraa <3

Innostuitko näistä tuotteista ja kiinnostaako merkki?


 
6 kommenttia

 1. Merkistä en ole aiemmin kuullut mutta nämä kyllä täytyy ehdottomasti laittaa muistiin, kuulostaa oikein hyviltä ja tehokkailta tuotteilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tosiaan katsastaa tuotteita. Ne ovat todella laadukkaita. Laadukkaan tuotteen raaka-aineet ovat aina kalliimpia halpojen täyteaineiden puutuessa mutta nämä eivät ole kuitenkaan kallita. Itse omassa kategoriassani ajattelen sijoittuvan keskihintaan.

   Poista
 2. Kääk, kuulostaa liian hyvältä. Itse olen silmistä äärimmäisen herkkä ja kaapissa onkin lähes käyttämättömiä voiteita purkki poikineen. Evolvet eivät näemmä sovi, jospa näistä uusista olisi viimein vastaus hiljaisiin toiveisiin. Tässä nyt kuukausi pian menty omilla öljy-sheavoin sekoituksilla ja kovasti jo kaipaan silmienympärille muutakin ja kasvoille samaten. Ei niin kivaa, kun silmät vuotaa kokoajan ja sarveiskalvo rullalla. Kiitti tästä, ehkäpä vielä yksi mahdollisuus luonnonkosmetiikkalle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsit ytimeen: liian hyvää :D Harmi että on joku allergia, johon ei ole vielä keksinyt syytä. Se kun voi olla mikä vain. Silmänalusnaamioissa on ainakin todella hellävaraiset ainesosat.Itsekin oirehdin ensimmäisenä silmistä jos olen allerginen jollekin. Näistä ei ole itselleni tullut mitään mutta puhdistusbalmista tiedän että todennäköisesti en pysty käyttämään sitä loppuun asti sen sisältämän eteerisen öljyn vuoksi. Tuoreesta, juuri avausta purkista voi käyttää mutta jonkun ajan kuluttua eteeriset öljyt härkiintyvät ja aiheuttavat silmäoireita. Silmien vuotaminen on todella inhottavaa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ei vain kuulosta-ovat ihan loistavia <3. No, se taisi tulla tekstistäkin että olen hyvin ihastunut näihin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3